Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 63%
Κέρδος: 145€
85€
από
έκπτωση
κέρδος

230€
63%
145€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Κορυφαία επαγγελματική ασύρματη επικοινωνία με σύστημα Motorola!

85€ για το “Motorola Talkabout 2-Way Radios MT350R'', το πιο προηγμένο σύστημα επαγγελματικής ασύρματης επικοινωνίας Motorola με 22 κανάλια, 2 αδιάβροχα walkie talkies με εμβέλεια έως 55χλμ. και δώρο 1 θήκη, ιδανικό για υπαίθριες και εσωτερικές δραστηριότητες, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports", αρχικής αξίας 230€
Έκπτωση 63%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Το πιο λειτουργικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας για κάθε εξωτερική ή εσωτερική χρήση με εκπληκτική εμβέλεια που φτάνει τα 55 χιλιόμετρα σε συνθήκες υπαίθρου!!
 • Ανακαλύψτε στην κορυφαία τεχνολογία της Motorola τον πιο προηγμένο εξοπλισμό ασύρματης επικοινωνίας για συνέδρια, σκάφη, camping και κάθε τύπου δραστηριότητα σε μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους!
 • Όλο το σύστημα έχει την υπογραφή της κορυφαίας τεχνολογίας Motorola που εξασφαλίζει την μέγιστη αξιοπιστία σε κάθε επαγγελματική χρήση!
 • Χαρακτηριστικά ''Motorola Talkabout 2-Way Radios MT350R'':
  - Με 22 κανάλια
  - 121 κωδικούς ασφαλείας
  - Εμβέλεια έως 55χλμ σε ύπαιθρο (υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες στην ύπαιθρο, χωρίς εμπόδια. Η εμβέλεια ποικίλει και μειώνεται σε σχέση με την μέγιστη ανάλογα των καιρικών συνθηκών και των εμποδίων που μεσολαβούν μεταξύ των walkie talkies)
  - Αδιάβροχο με προστασία από σκόνη, βροχή, χιόνι και ακραίες καιρικές συνθήκες.
  - Με κανάλια που παρέχουν ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων έντονων καταιγίδων, πλημμύρων, εκκενώσεων και Amber Alerts.
  - Με mini-USB φορτιστή.
  - Με συναγερμό και ενσωματωμένο φλας LED για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
  - Με βελτιωμένη ποιότητα ήχου χωρίς στρεβλώσεις σε υψηλές συχνότητες.
  - Με αθόρυβη τεχνολογία ''Vibra Call'' με δόνηση.  
  - Με τεχνολογία '' Push-To-Talk Power Boost'' που επεκτείνει το φάσμα μετάδοσης αυξάνοντας την ισχύ εξόδου του πομπού ενώ εξοικονομεί την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • Η συσκευασία περιέχει:
  - 2 walkie talkies
  - 1 θήκη
  - 2 NiMH επαναφορτιζόμενες μπαταρίες
  - 2 κλιπ ζώνης
  - 1 καλώδιο Y με 2 mini-USB υποδοχές
  - 1 φύλλο ελέγχου ετοιμότητας για έκτακτες ανάγκες
  - 1 εγχειρίδιο
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Κατά τη διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε την ειδική φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Η αγορά αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Universal Exports.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών ανά χρήστη.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής πανελλαδικά.
 • Σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα ACS.
 • Χρόνος παράδοσης: 20 - 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς που αποτελεί και αυτόματη παραγγελία του προïόντος.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!