Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 25€
25€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
50%
25€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

Ηλιοθεραπεία παρέα με... κροκοδειλάκια σε πετσέτα θαλάσσης Lacoste!

25€ για μία αυθεντική extra large πετσέτα θαλάσσης Lacoste (92×183cm), από 100% βαμβάκι, σε έντονο πορτοκαλί χρώμα με πολύχρωμες ρίγες που καταλήγουν στο θρυλικό σήμα με το κροκοδειλάκι, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports", αρχικής αξίας 50€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Απολαύστε ένα μοναδικό προϊόν που συνδυάζει ανθεκτικότητα στο νερό, υψηλή απορροφητική ικανότητα και χρώματα που παραμένουν ζωηρά ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα, από την Lacoste που φημίζεται για την υψηλή ποιότητα και αισθητική της!
 • Με απόλυτα επιτυχημένη πορεία 75 ετών, η εταιρεία Lacoste κατάφερε να ταυτίσει το όνομά της με την σταθερά απαράμιλλη ποιότητα και με τη σπορ κομψότητα που χαρακτηρίζει πάντα τις συλλογές της. Σήμερα, είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες μόδας στον κόσμο με πλήθος φανατικούς καταναλωτές, καθημερινούς ανθρώπους που αναζητούν την κομψότητα σε συνδυασμό με τη σταθερή ποιότητα. Επιπλέον, είναι διάσημη στους ανθρώπους από το χώρο του αθλητισμού, με πρώτους τους αθλητές του τένις!
 • Κάθε χρόνο ανοίγουν νέες καινούριες μπουτίκ Lacoste στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου: Παρίσι, Μόσχα, Νέα Υόρκη, Βραζιλία, Μεξικό, Κορέα κ.α. Σήμερα η Lacoste διαθέτει 1.010 μπουτίκ και περισσότερα από 2000 corners Lacoste, ενώ εξάγει τις συλλογές τις σε περισσότερες από 110 χώρες του κόσμου!
 • Χαρακτηριστικά:
  - X-Large πετσέτα θαλάσσης Lacoste
  - Μονής όψεως
  - Πορτοκαλί χρώματος με πολύχρωμες ρίγες που καταλήγουν στο logoμε το κροκοδειλάκι.
  - Διαστάσεις 92×183
  - Από 100% βαμβάκι
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Κατά τη διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε την ειδική φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Η αγορά αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Universal Exports.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών ανά χρήστη.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής πανελλαδικά.
 • Σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα ACS.
 • Χρόνος παράδοσης: 20 - 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς που αποτελεί και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!