Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 55%
Κέρδος: 16,5€
13,5€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
55%
16,5€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Ανακούφιση στους πόνους περιόδου με το πρωτοποριακό επίθεμα Painmaster

Απαλλαγείτε από τους πόνους της περιόδου με το επαναστατικό επίθεμα μικρορευμάτων (MCT - MicroCurrent Therapy Patch) της Painmaster για γυναίκες, που αποτελεί την απόλυτα φυσική λύση στον εμμηνορροϊκό πόνο χωρίς χρήση φαρμάκων, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την ''Painmaster Hellas'' - έκπτωση έως 63%!!!
- 13,5€ για ένα (1) επίθεμα MCT, αρχικής αξίας 30€ 
- 22,5€ για δύο (2) επιθέματα MCT, αρχικής αξίας 60€
Τι αγοράζετε:
 • Υποφέρετε από δυνατούς πόνους περιόδου; Σταματήστε να επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με φάρμακα για να μειώσετε τον πόνο. Το επαναστατικό επίθεμα μικρορευμάτων (MicroCurrent Therapy Patch) Painmaster που έχει ανακουφίσει χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο, είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα!
 • Aναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Αυτοκόλλητο επίθεμα θεραπευτικών μικρορευμάτων πολλαπλών χρήσεων, το οποίο επιδρά απευθείας στην περιοχή του πόνου, χωρίς καμία χημική ή άλλη φαρμακευτική ουσία.
  - Κλινικά ελεγμένο για τη θεραπεία των πόνων της περιόδου.
  - Εύκολο στην τοποθέτηση και την απομάκρυνση - διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα.
  - Μπορεί να απομακρυνθεί και να επανατοποθετηθεί αρκετές φορές.
  - Η κάθε συσκευή έχει διάρκεια ζωής για συνολική χρήση 200 ωρών περίπου.
  - Τοποθετείται στο ύψος των ωοθηκών υποβοηθώντας τη φυσική θεραπευτική διεργασία του οργανισμού.
  - Ελαφρύ και διακριτικό. Αόρατο ακόμα και κάτω από διαφανή ρούχα.
  - Λειτουργεί κάτω από τα όρια του αντιληπτού. Θα ξεχάσετε ότι το φοράτε!
  - Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ακολουθήστε τη συμβουλή να χρησιμοποιείτε το προϊόν με την εμφάνιση των πρώτων ενοχλήσεων.
  - Χωρίς παρενέργειες. Ασφαλές και εύκολο στη χρήση του.
 • Η Θεραπευτική Αγωγή με Μικρορεύματα αποτελείται από εξαιρετικά μικρά παλμικά ρεύματα ηλεκτρικής ενέργειας, άριστα συντονισμένα με το κυτταρικό επίπεδο του σώματος και ικανά να διεισδύουν στο κύτταρο σε αντίθεση με άλλες συσκευές τόνωσης.
 • Επαναφέρει στο κανονικό τη δραστηριότητα των κυττάρων, μειώνει τη φλεγμονή και τα κύτταρα παραγωγής κολλαγόνου αυξάνονται, δημιουργώντας ένα υγιές, χωρίς πόνο εσωτερικό περιβάλλον!
 • Άμεσα αποτελέσματα. Η ανακούφιση από τον πόνο ξεκινά από τα πρώτα λεπτά
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αυτό αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την PainmasterHellas.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • To Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: έναν (1) μηχανισμό επιθέματος Painmaster (κουπόνι των 13,5€) ή δύο (2) μηχανισμούς επιθεμάτων Painmaster (κουπόνι των 22,5€).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-17:00.
Painmaster Hellas

Μαυροματαίων 15
Αθήνα - Αττική
2110195644


Ιστοσελίδα


Painmaster Hellas
H Painmaster Hellas έφερε την επανάσταση στη λύση των πόνων χωρίς φάρμακα.
 
Γιατροί, φυσιοθεραπευτές και επιστήμονες από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την τεχνολογία των μικρορευμάτων εδώ και πολλά χρόνια. Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα από την Painmaster Hellas, εισαγωγέα και αποκλειστική αντιπρόσωπο, επαναστατικών προϊόντων για την καταπολέμηση όλων των μυοσκελετικών πόνων.
 
Το Painmaster βασίζεται στην τεχνολογία των μικρορευμάτων τα οποία λειτουργούν κάτω από τα αντιληπτά επίπεδα του οργανισμού και είναι απόλυτα συντονισμένα για να ταιριάζουν με τις ηλεκτρικές ανταλλαγές του ίδιου του σώματος.  

Η επιχείρησή μας  γνωστοποιεί  ότι τα προϊόντα ηλεκτροθεραπείας μικρορευμάτων με την ονομασία PAINMASTER MICRO CURRENT THERAPY PATCH (Για τη μείωση των μυοσκελετικών πόνων) και PAINMASTER ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (Για τη μείωση των πόνων της περιόδου) διακινούνται και διατίθενται σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Νο 1348 και αριθμό ΕΚΕΒΥΛ ( Ερευνητικό Κέντρο Βιολογικών Υλικών) 081348457.