Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 57%
Κέρδος: 28€
21€
από
έκπτωση
κέρδος

49€
57%
28€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

Άμεση ανακούφιση από τους πόνους με ηλεκτρονικό αναλγητικό έμπλαστρο!

21€ για το πρωτοποριακό ηλεκτρονικό αναλγητικό έμπλαστρο ''Medistim'' που ανακουφίζει από τους πόνους και διαθέτει 3 προκαθορισμένα και στοχευμένα προγράμματα θεραπείας, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την "Medisana Hellas", αρχικής αξίας 49€
Έκπτωση 57%!!
Τι αγοράζετε:
 • Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τους σωματικούς πόνους με ένα ηλεκτρονικό έμπλαστρο που στοχεύει κατευθείαν στο πρόβλημα!!
 • Η μέθοδος TENS είναι μια κλινικά αποδεδειγμένη μέθοδος για την αντιμετώπιση των μυϊκών πόνων χωρίς την χρήση φαρμάκων. Η ανακούφιση από τους πόνους επιτυγχάνεται με την διέγερση των μυών του σώματος μέσω του ηλεκτρόδιου Medistim!
 • Το Medistim είναι μια φορητή συσκευή TENS για χρήση τόσο από επαγγελματίες όσο και από ασθενείς οπουδήποτε και οποτεδήποτε!
 • Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί για:
  - Τοπική ανακούφιση πόνων
  - Οσφυαλγία
  - Κεφαλαλγία
  - Πόνος σε αυχένα και ώμους
  - Αρθριτικοί πόνοι (γόνατο, ισχίο. κ.α.)
  - Μετεγχειρητικός πόνος
  - Θλάσεις και διαστρέμματα
  - Άλλοι πόνοι μυοσκελετικού
  - Οδύνες τοκετού
  - Δυσμηνόρροια
  - Διαθέτει προρυθμισμένο πρόγραμμα διάρκειας 20 λεπτών με τρεις μεθόδους παλμών. Κάθε μέθοδος διαρκεί 1 λεπτό και 20 δευτ. και επαναλαμβάνεται συνολικά 5 φορές.
  - Οδηγίες χρήσεως σε 10 γλώσσες και στα Ελληνικά.
  - Εγγύηση 3 ετών
  - CE
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 4€ που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιουλίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά:ένα (1) ηλεκτρονικό αναλγητικό έμπλαστρο ''Medistim'' με 3 προκαθορισμένα προγράμματα θεραπείας.
 • Απαιτείται να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2102750932 (Δευτ. έως Παρ. 09.00 - 17.00) ή μέσω mail στο info@medisana.gr, τουλάχιστον 4 - 5 μέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία παραλαβής ή αποστολής, αναφέροντας όνομα, κωδικό κουπονιού και διεύθυνση αποστολής σε περίπτωση που το επιθυμείτε.
 • Σε περίπτωση εξάντλησης του υπάρχοντος αποθέματος θα γίνει νέα παραλαβή και παράδοση σε 7 εργάσιμες ημέρες.
 • Δυνατότητα παραλαβής από την εταιρείαστην διεύθυνση: Χελμού 11, Νέο Ηράκλειο.
 • Δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας με επιπλέον 4€.
 • H αποστολή στο χώρο σας γίνεται με εταιρεία courier εντός 1 - 3 εργάσιμων ημερών.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 - 17.00
Medisana Hellas

Χελμού 11
Νέο Ηράκλειο - Aττική
2102750932Medisana Hellas
Η Medisana Hellas είναι θυγατρική της Γερμανικής πολυεθνικής Medisana A.G. μίας από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του Home Health Care, η οποία εξειδικεύεται στην δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που αφορούν τον έλεγχο, την πρόληψη, την φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας, καθώς και την εξειδικευμένη φροντίδα και περιποίηση του σώματος. Τα προϊόντα Μedisana ενεργοποιούν τις φυσικές αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζουν από τους πόνους, επιλύουν προβλήματα πολλών παθήσεων και προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Τα προϊόντα Μedisana είναι υψηλής ποιότητας, άκρως αξιόπιστα, σύγχρονης τεχνολογίας, εργονομικά κατασκευασμένα, πιστοποιημένα με ενδείξεις ISO9001 / EN46001 / CEκαι συνοδεύονται από εγγύηση 3 (τριών) ετών, οδηγίες χρήσεως σε έξι έως δέκα (6-10) γλώσσες και στα Ελληνικά, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από τον καθένα μας. Τα προϊόντα διατίθενται σε φαρμακεία, ορθοπεδικά και ιατρικά καταστήματα.