Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 40%
Κέρδος: 6€
9€
από
έκπτωση
κέρδος

15€
40%
6€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Τέλειες φωτογραφίες κάτω από το νερό με αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή!

9€ για μία (1) αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή πολλών χρήσεων, κατάλληλη για εντυπωσιακές υποβρύχιες φωτογραφίες, με παραλαβή από το ''Fotosmart'' και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 15€
Έκπτωση 40%!
Τι αγοράζετε:
 • Άψογες φωτογραφίες με μία αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή που θα ''συλλάβει'' τις καλύτερες σας πόζες κάτω από το νερό!!
 • Ιδανική για κάθε εξόρμηση σας στη θάλασσα, για να κρατήσετε για πάντα ζωντανές τις πιο όμορφες καλοκαιρινές σας στιγμές!!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά:
  - Αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή πολλών χρήσεων
  - Επαναχρησιμοποιούμενη
  - Για υποβρύχιες φωτογραφίες
  - Παίρνει κλασσικό φωτογραφικό φιλμ καρούλι 35mm.
  - Με φιλμ 35mm σε ατομική συσκευασία.
 • Σημαντικό:Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (έως και ανά 4 κουπόνια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιουλίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία (1) αδιάβροχη και επαναχρησιμοποιούμενη φωτογραφική μηχανή πολλών χρήσεων, για υποβρύχιες φωτογραφίες.
 • Παραλαβή από το κατάστημα με την επίδειξη του κουπονιού στην οδό Μπαϊρακτάρη 3 (1ος Όροφος), κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με επιπλέον χρέωση 3€ (εώς και ανά 4 κουπόνια - τεμάχια).
 • Μετά την αγορά του κουπονιού στέλνετε e-mail στο info@fotosmart.gr αναφέροντας τον αριθμό του κουπονιού ενώ σε περίπτωση αποστολής στέλνετε και τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση αποστολής, Τ.Κ., τηλέφωνο επικοινωνίας).
 • Η αποστολή γίνεται μέσω ACS κούριερ με παράδοση σε μία εργάσιμη μέρα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες Λειτουργίας:Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-17:00 και Σάββατο 12:00 – 14:30
Fotosmart

Μπαϊρακτάρη 3, 1ος όροφος
Αθήνα - Aττική
2106913000


Ιστοσελίδα


Fotosmart
Στο Fotosmart θα βρείτε από Κάρτα μέχρι... Zeppelin!
 
Το Fotosmart σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα! Τα είδη  του είναι ατελείωτα, το ίδιο και η διάθεσή τους να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε τι που χρειάζεστε. Χιλιάδες είδη σας περιμένουν:
από ένα απλό καλαίσθητο και οικονομικό διαφημιστικό δώρο,
καλάθια κρασιών με τη δική σας ετικέτα και χειροποίητα στολίδια,
ζελατίνες και εύκαμπτα προϊόντα PVC, μέχρι πέτο με τυπωμένο το λογότυπο της εταιρείας ή του καταστήματός σας, ψηφιακές εκτυπώσεις, ηλιοπροστασία αυτοκινήτου, USB Flash Drives με εκτύπωση λογοτύπου και χιλιάδες ακόμη είδη που χρειάζεστε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς για κάθε εταιρική ή προσωπική ανάγκη και δραστηριότητα!
Με πάνω από 80 εγχώριους προμηθευτές πρώτης ύλης, με πολυετή συνεργασία με αναγνωρισμένους διεθνείς οίκους για τις εισαγωγές τους και διαθέτοντας 6 εξειδικευμένα εργαστήρια καθετοποιημένης παραγωγής και μεταποίησης, αποτελούν τον πολυτιμότερο και πλέον αξιόπιστο εταιρικό προμηθευτή σας!