Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 78%
Κέρδος: 17,1€
4,9€
από
έκπτωση
κέρδος

22€
78%
17,1€

Η προσφορά έληξε
31
Αγορές

Αυτό το καλοκαίρι ταξιδέψτε παρέα με ένα υπέροχο μυθιστόρημα!

Η καλύτερη συντροφιά σε super τιμή!
4,9€ για ένα (1) βιβλίο της επιλογής σας ανάμεσα σε 45 μυθιστορήματα, με παραλαβή από το βιβλιοπωλείο "Βιβλιοκίνηση" στη Θεσσαλονίκη (Βασιλίσσης Όλγας 141) και δυνατότητα αποστολής πανελλαδικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα "Cheap-Books", αρχικής αξίας 22€
Έκπτωση 78%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Αυτό το καλοκαίρι χαλαρώστε στις διακοπές σας με ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα με επιλογή από 45 κορυφαίους τίτλους!
 • Μυθιστορήματα από όλο τον κόσμο, από αξιόλογους και διάσημους συγγραφείς όπως ο Νόρμαν Μέιλερ, ο Ίαν Μακ Γιούαν, η Ευγενία Φακίνου, η Ρεμπέκα Μίλλερ, ο Μάνος Κοντολέων και πολλοί άλλοι!
 • Όλα τα βιβλία είναι των εκδόσεων Καστανιώτη ή Κέδρου ή Πατάκη, που φημίζονται για την άριστη μετάφραση τους και την ποιοτική επιλογή των τίτλων τους.
 • Κάντε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας που αποτελεί και ιδανική επιλογή για τους αγαπημένους σας!
 • Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τους 45 τίτλους εδώ.
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 2€ (έως και ανά 2 κουπόνια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Αυγούστου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) βιβλίο με επιλογή από 45 μυθιστορήματα.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το βιβλιοπωλείο "Βιβλιοκίνηση" στη Θεσσαλονίκη, στη διεύθυνση Βασιλίσσης Όλγας 141, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2310869687 για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Ωράριο λειτουργίας βιβλιοπωλείου: Δευτέρα ως Παρασκευή 09.00 με 15.00 και 17.00 με 21.00 και Σάββατο: 09:00-15:00
 • Δυνατότητα αποστολής πανελλαδικά με επιπλέον χρέωση 2€ (εώς και ανά 2 κουπόνια - βιβλία), κατά την διαδικασία αγοράς.
 • Για αποστολή στο χώρο σας, έχοντας πληρώσει τα 2€ επιπλέον: στέλνετε τον κωδικό του κουπονιού σας μαζί με τα στοιχεία αποστολής σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, Τ.Κ., και τηλέφωνο επικοινωνίας) καθώς και τους τίτλους του βιβλίων που επιθυμείτε στο info@cheap-books.gr
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Η αρχική τιμή των βιβλίων της λίστας επιλογής ξεκινά από 12,78€ και φτάνει μέχρι 22,21€.
cheapbooks.gr

Bασ. Όλγας 141
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310869687


Ιστοσελίδα


cheapbooks.gr
Το cheapbooksείναι μια ιστοσελίδα καινούρια, που γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να δημιουργηθεί μια μηχανή αναζήτησης των φθηνότερων βιβλίων της Ελληνικής εκδοτικής αγοράς.
 
Μετράμε ήδη 20 χρόνια εμπειρίας στην λιανική πώληση βιβλίων, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε επαρκώς τις ανάγκες του χώρου. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας 141.Το Βιβλιοπωλείο μας είναι μέλος της αλυσίδας ‘Βιβλιοκίνηση’ και έτσι αφουγκραζόμαστε καθημερινά την αγορά του βιβλίου.
 
Στο τέλος του 2012 λοιπόν και αφού πέρασε ήδη μια αρκετά μεγάλη περίοδος κρίσης στην αγορά και δη στην αγορά του βιβλίου, αποφασίσαμε να δώσουμε μια καινούρια διάσταση στο χώρο. Έτσι μετά από νέες αξιολογήσεις και νέες μετρήσεις, καταλήξαμε στη νέα μορφή μιας ιστοσελίδας που σκοπό έχει, να προβάλει μόνο τα φθηνότερα βιβλία που κυκλοφορούν στον Ελληνικό εκδοτικό χώρο. Ξεκινήσαμε λοιπόν ένα κύκλο επαφών με τους εκδότες βιβλίων, με σκοπό να κατεβάσουν τις τιμές και το βιβλίο να γίνει επιτέλους πιο προσιτό και να πλησιάσει τις πολύ πιο χαμηλές τιμές της Ευρώπης.
 
Είναι μια ευθύνη πολύ σοβαρή, την οποία καταλαβαίνουμε σε όλη της την διάσταση επειδή διαθέτουμε την εμπειρία να αξιολογήσουμε μετά από πολύχρονη παρουσία στο βιβλίο γενικότερα, τις χιλιάδες επιλογές που θα σας παρουσιάζουμε συνεχώς. Άλλωστε πρέπει να δώσουμε το ερέθισμα σε σας να συνεχίσετε να διαβάζετε για τον πολύ απλό λόγο ότι υπάρχουν χιλιάδες φθηνά βιβλία, καταπληκτικά βιβλία, που απλώς είναι ξεχασμένα ή ακόμα χειρότερα, βιβλία που μείνανε στα ράφια ή στις αποθήκες επειδή δεν είχανε την κατάλληλη προβολή, με αποτέλεσμα να μην τα γνωρίσει ποτέ ο κόσμος.
 
Εμπιστευτείτε μας λοιπόν, και μεις θα προσπαθούμε καθημερινά να διαμορφώνουμε την εικόνα μας, όσο γίνεται κοντύτερα σε σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σας παρακαλούμε δε να μην διστάσετε καθόλου να επικοινωνείτε μαζί μας, όσο συχνά θέλετε γιατί μόνον έτσι θα βελτιωθούμε