Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 54%
Κέρδος: 15,1€
12,9€
από
έκπτωση
κέρδος

28€
54%
15,1€

Η προσφορά έληξε
22
Αγορές

Μαχαίρια υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα σε ξύλινη θήκη!

Ανοξείδωτα μαχαίρια υψηλής ποιότητας (18/10 ατσάλι) της Elekom, σε εύχρηστη, ξύλινη βάση αποθήκευσης, με επιλογή ανάμεσα σε σετ των 7 (5 μαχαίρια, ψαλίδι κουζίνας και βάση) ή 13 (11 μαχαίρια, ψαλίδι κουζίνας και βάση)τεμαχίων, σε μαύρη ή καφέ λαβή και με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την ''BNF Green Technologies'' - έκπτωση έως 61%!!!!
- 12,9€ για ένα (1) σετ 7 τεμαχίων, αρχικής αξίας 28€
- 14,9€ για ένα (1) σετ 13 τεμαχίων, αρχικής αξίας 38€
 
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε ένα σετ μαχαιριών της Elekom για όλες τις χρήσεις με εκπληκτικές δυνατότητες κοπής, σταθερότητα, ακρίβεια και μοναδική ευχρηστία, σε απίστευτες τιμές!
 • Το σετ μαχαιριών της Elekom με την ανοιχτόχρωμη ξύλινη βάση αποθήκευσης είναι απαραίτητο σε κάθε κουζίνα καθώς περιλαμβάνει τα βασικότερα είδη μαχαιριών αλλά και ένα υπέροχο ψαλίδι μαγειρικής.
 • Οι λεπίδες των μαχαιριών αλλά και του ψαλιδιού είναι κατασκευασμένες απο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 και δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ!
 • Το σετ των 7 τεμαχίων περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Μία (1) ανοιχτόχρωμη ξύλινη βάση αποθήκευσης
  - Ένα (1) ψαλίδι μαγειρικής
  - Ένα (1) μαχαίρι σεφ
  - Ένα (1) μαχαίρι ψωμιού
  - Ένα (1) μαχαίρι ξεκοκαλίσματος
  - Ένα (1) μαχαίρι κρέατος
  - Ένα (1) μαχαίρι αποφλοίωσης φρούτων
 • Το σετ των 13 τεμαχίων περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Μία (1) ανοιχτόχρωμη ξύλινη βάση αποθήκευσης
  - Ένα (1) ψαλίδι μαγειρικής
  - Ένα (1) Μαχαίρι σεφ
  - Ένα (1) μαχαίρι ψωμιού
  - Ένα (1) μαχαίρι ξεκοκαλίσματος
  - Ένα (1) μαχαίρι κρέατος
  - Ένα (1) μαχαίρι αποφλοίωσης φρούτων
  - Έξι (6) μαχαίρια φαγητού
 • Δυνατότητα επιλογής χρώματος λαβής ανάμεσα σε καφέ ή μαύρο (το ψαλίδι κουζίνας και στα 2 σετ ειναι μαύρου χρώματος).
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την ''BNF Green Technologies''.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας- κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να ειναι εφικτή.
 • Κάθε κουπόνι του Deal περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  -
  ένα σετ 7 τεμαχιών της Elekom με: μία (1) ανοιχτόχρωμη ξύλινη βάση αποθήκευσης, ένα (1) ψαλίδι μαγειρικής, ένα (1) μαχαίρι σεφ, ένα (1) μαχαίρι ψωμιού, ένα (1) μαχαίρι ξεκοκαλίσματος, ένα (1) μαχαίρι κρέατος και ένα (1) μαχαίρι αποφλοίωσης φρούτων (κουπόνι των 12,9€) ή
  - ένα σετ 13 τεμαχίων της Εlekom με: μία (1) ανοιχτόχρωμη ξύλινη βάση αποθήκευσης, ένα (1) ψαλίδι μαγειρικής, ένα (1) μαχαίρι σεφ, ένα (1) μαχαίρι ψωμιού, ένα (1) μαχαίρι ξεκοκαλίσματος, ένα (1) μαχαίρι κρέατος, ένα (1) μαχαίρι αποφλοίωσης φρούτων και έξι (6) μαχαίρια φαγητού (κουπόνι των 14,9€)
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να καλείτε στο 6932901661 (cosmote) ή μέσω mail στο bnf_green_technologies@abv.bg.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, πραγματοποιείται αντικατάσταση του με τα έξοδα να βαρύνουν την BNF Green Technologies.
BNF Green Technologies

Marikostinovo
Petrich
6932901661 (cosmote)BNF Green Technologies
Η BNF Green Technologies δημιουργήθηκε με στόχο να βάλει τη δική της σφραγίδα στην προώθηση έξυπνων – ποιοτικών και επωνύμων προϊόντων της ευρωπαϊκής αγοράς.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους ευρωπαίους πολίτες όλων των ηλικιών, κάθε γενιάς, οι οποίοι έχουν οικονομικές – οικολογικές – αλλά και ποιοτικές ανησυχίες (ευαισθησίες) για τις αγορές που πραγματοποιούν.
Για τον λόγο αυτό σε συνεργασία με το Deals365 εξασφαλίσαμε πολύ χαμηλή τιμή στο συγκεκριμένο προϊόν με σκοπό να σας κερδίσουμε αρχικά αλλά και να ξανασυναντηθούμε σε μελλοντικές σας αγορές.
 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε,
η ομάδα της BNF Green Technologies.