Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 47%
Κέρδος: 6€
6,9€
από
έκπτωση
κέρδος

12,9€
47%
6€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

Πρωτοποριακός νυχοκόπτης με φως LED, μεγεθυντικό φακό και λίμα!

6,9€ για το ''Sure Clip'', τον νυχοκόπτη με δυνατό φως LED, μεγεθυντικό φακό 3Χ, αντιολισθητικές λαβές, μεγάλο άνοιγμα για σκληρά και μεγάλα νύχια και ενσωματωμένη λίμα, με δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής από το “Sulehria Store” στην Ομόνοια, αρχικής αξίας 12,9€
Έκπτωση 47%!
Τι αγοράζετε:
 • Κόψτε τα νύχια σας με τον πιο εξελιγμένο νυχοκόπτη της αγοράς ''Sure Clip'' που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα ψαλιδάκια και τους κλασσικούς νυχοκόπτες!!
 • Ιδανικό για τα νύχια των χεριών και των ποδιών αποτελεί τον πιο εύκολο και ασφαλή τρόπο να κόψετε τα σκληρά νύχια, διαθέτοντας μεγάλο άνοιγμα με ατσάλινες λεπίδες.
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του νυχοκόπτη ''SureClip'':
  - Με ισχυρό 3X μεγεθυντικό φακό με πολύ δυνατό φως LED
  - Με μεγάλες αντιολισθητικές λαβές με καουτσούκ για καλύτερο έλεγχο και ακρίβεια.
  - Επαγγελματικές λεπίδες από ατσάλι υψηλής ποιότητας
  - Μεγάλο άνοιγμα για σκληρά νύχια
  - Ενσωματωμένη λίμα νυχιών
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3,5€ (έως και ανά 3 κουπόνια) που επιλέγετε κατά τη διαδικασία αγοράς σας! 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Αυγούστου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Sulehria Store.
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: έναν (1) νυχοκόπτη ''Sure Clip'', με δυνατό φως LED, μεγεθυντικό φακό 3Χ, αντιολισθητικές λαβές, μεγάλο άνοιγμα για σκληρά νύχια και ενσωματωμένη λίμα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3,5€ (εώς 3 κουπόνια - τεμάχια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Sulehria Store. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση αγοράς με παραλαβή στο χώρο σας (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), εχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Μπορείτε να παραλάβετε με την προσκόμιση του κουπονιού σαςτο προϊόν από το κατάστημα Sulehria Store, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για την ημέρα παραλαβής στο 2130045567 (ώστε να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα του προϊόντος στο κατάστημα).
 • Ωράριο επικοινωνίας και παραλαβής από το κατάστημα:11:00-20:30, εκτός Κυριακής.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος η αντικατάσταση του γίνεται με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν την επιχείρηση Sulehria Store.
Sulehria Store Πανεπιστημίου

Πανεπιστημίου 63
Αθήνα - Αττική
2130045567


Ιστοσελίδα


Sulehria Store Πανεπιστημίου
Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας - είδη δώρων - gadgets - μικροηλεκτρικών συσκευών κλπ από το 1998 και έχει 4 υποκαταστήματα στην Αθήνα. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgetsγια να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη.

Μέσα από τα καταστήματά μας προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση!
Με «όπλα» την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές, γινόμαστε ο «άνθρωπός σας» όσον αφορά στις αγορές σας!

Στόχος μας , να είμαστε πάντα κοντά σας και πάντα με τη βοήθειά σας θα βελτιωνόμαστε !!