Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 36%
Κέρδος: 20€
35€
από
έκπτωση
κέρδος

55€
36%
20€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Αύξηση της libido & πλούσια ικανοποίηση για άντρες με δισκία Sex Again!

35€ για μία (1) συσκευασία ''Sex Again'' (30 δισκία) μαζί με τρεις (3) συσκευασίες Φερομόνες των 2ml (συνολικά 6ml), την πρώτη φυτική εναλλακτική λύση για άντρες που δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού και αυξάνει άμεσα την libido και την διάρκεια για μεγάλη ικανοποίηση, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από το ''Telestar'' στην Αθήνα, αρχικής αξίας 55€
Έκπτωση 36%!
Τι αγοράζετε:
 • Γίνετε ο απόλυτος θεός του σεξ για ώρες, με άμεσα αποτελέσματα και πνευματική & οργασμική ευδαιμονία, όλη νύχτα, κάθε νύχτα!
 • Το ''Sex Again'' κατασκευάζεται στην Αγγλία και είναι ένα πολύ ισχυρό συμπλήρωμα μόνο από φυσικά συστατικά για την ανδρική στυτική δυσλειτουργία, και έχει κατασκευαστεί με τα υψηλότερα πρότυπα, παρέχοντας εγγυημένες απόδοσεις!!
 • Συμβάλει δυναμικά στη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης, της ανδρικής υγείας και της ζωτικότητας, και αυξάνει άμεσα τη λίμπιντο διορθώνοντας το σεξουαλικό νευρικό σύστημα, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος με την άμβλυνση και άλλων σεξουαλικών προβλημάτων!
 • Το ''Sex Again'' είναι η πιο ισχυρή φυσική σεξουαλική ενίσχυση στην παγκόσμιο αγορά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε να ανησυχείτε για τις δυνητικά επιβλαβείς παρενέργειες και κινδύνους για την υγεία σας που δημιουργούνται από σκευάσματα που λαμβάνονται με ιατρική συνταγή!
 • Δείτε αναλυτικά εδώ τι πετυχαίνουν τα δυναμικά συστατικά του!!
 • Μαζί και 3 συσκευασίες με φερομόνες των 2ml για να προσελκύσετε και να γίνετε πραγματικά ακαταμάχητοι στις γυναίκες!!
 • Tο κουπόνι των 35€ περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - μία (1) συσκευασία ''Sex Again'' (30 δισκία)
  - τρεις (3) συσκευασίες Φερομόνες των 2ml
 • Οδηγίες: Πάρτε 2 κάψουλες (940 mg) 20-30 λεπτά πριν τη δραστηριότητα για διάρκεια μέχρι 4 ώρες ανάλογα το άτομο και την ηλικία του. Σαν συμπλήρωμα διατροφής κάθε μέρα το πρωί ενήλικοι άνδρες πάρτε 2 κάψουλες μαζί με ένα γεύμα για ενδυνάμωση και αύξηση της libido.
 • ΣυστατικάGinger 100mg Guarana 100mg L-arginine 100mg Korean Ginseng 50mg, Caffeine Anhydrous 50mg Cayenne 50mg, Cocoa 10mg Π1 , silicon Dioxide, magnesium sterate & gelatin
 • Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ 43518/2012
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής επιλέγοντας την έξτρα χρέωση των 3€ (έως και ανά 2 κουπόνια) κατά την διαδικασία αγοράς!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Αυγούστου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία (1) συσκευασία ''Sex Again'' (30 δισκία) μαζί με τρεις (3) συσκευασίες φερομόνες των 2ml.
 • Η συσκευασία των 30 δισκίων ''Sex Again'' αντιστοιχεί περίπου σε 15 δόσεις.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (έως 2 κουπόνια - τεμάχια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Τelestar. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση αγοράς με παραλαβή στο χώρο σας (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Παραλαβή από το κατάστημα με την επίδειξη του κουπονιού στην διεύθυνση: Φωκίονος Νέγρη 13 στην Αθήνα, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2108668701 για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Telestar

Φωκίονος Νέγρη 13
Αθήνα - Αττική
2108668701


Ιστοσελίδα


Telestar
Το Group Telestarιδρύθηκε το 1948 κάνοντας marketing σε οικιακό εξοπλισμό, ηλεκτρικές μικροσυσκευές και προϊόντα ομορφιάς και υγείας. Με την εισαγωγική της εταιρεία, για 50 χρόνια, ανεβάζει το επίπεδο ζωής του Έλληνα καταναλωτή με τις πιο έξυπνες λύσεις, για καθημερινές του ανάγκες. Γιατί φιλοσοφία μας είναι να επιλέγουμε ποιότητα, για τις διαφοροποιημένες απαιτήσεις κάθε ομάδας καταναλωτών. Προσφέροντας ιδέες σε όλους. Και στον κάθε έναν ξεχωριστά. Γνωρίζουμε καλά την παγκόσμια αγορά. Προβλέπουμε και τις πιο ειδικές απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου.
 
Σας παρουσιάζουμε την νέα δραστηριότητα  που ξεκίνησε ήδη από το 2009 και είναι με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, τις καινούργιες τεχνικές επικοινωνίας. Αναπτύσσοντας μέσω του direct marketing το video marketing, δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ψωνίζει από μακριά χρησιμοποιώντας και την ακοή και την όρασή του. Η επικοινωνία μας θα γίνεται μέσω internet, facebook, tv shopping και άλλους τρόπους επικοινωνίας.