Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 25€
Έκπτωση: 90%
Κέρδος: 225€
24€
από
έκπτωση
κέρδος

40€
40%
16€

Η προσφορά έληξε
12
Αγορές

Μάθετε την δημιουργική τέχνη του χειροποίητου κοσμήματος!

24€ για πέντε (5) δίωρα σεμινάρια εκμάθησης κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος, με χρήση μετάλλων, κρυστάλλων, ημιπολύτιμων λίθων, συρμάτων, χαντρών κλπ. για να διδαχθείτε σε βάθος τα μυστικά της δημιουργικής τέχνης, στο ''ΦΙΞ in art'' στην Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 40€
Έκπτωση 40%!
Τι αγοράζετε:
 • Ανακαλύψτε τη δημιουργικότητα που κρύβεται μέσα σας με ένα εντατικό σεμινάριο κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος!
 • Το σεμινάριο διαρκεί 10 ώρες, διεξάγεται σε πέντε διαφορετικές μέρες από 2 ώρες/μέρα και περιλαμβάνει την εκμάθηση κατασκευής κοσμημάτων με μέταλλα, κρύσταλλα, ημιπολύτιμους λίθους, σύρματα, χάντρες κλπ.
 • Ένα πρωτότυπο σεμινάριο για όσους αγαπούν το κόσμημα και θέλουν να εκφραστούν μέσω της καλλιτεχνικής δημιουργίας!
 • Δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, αφού απευθύνετε σε όλους όσους είναι θαυμαστές της δημιουργικής αυτής τέχνης!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 20 Σεπτεμβρίου 2013 (ημερομηνία ολοκλήρωσης του σεμιναρίου).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: πέντε (5) δίωρα σεμινάρια εκμάθησης κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος, με χρήση μετάλλων, κρυστάλλων, ημιπολύτιμων λίθων, συρμάτων, χαντρών κλπ.
 • Τα σεμινάρια θα είναι 2ωρα και θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα: Δευτέρα 19.00 - 21.00 (κατόπιν συνεννοήσεως μπορεί να αλλάξει).
 • Μετά την αγορά προτείνεται η άμεση επικοινωνία για την ένταξη στα τμήματα στα τηλέφωνα 6983299429 (what's up) και 6942655312 (vodafone).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο επικοινωνίας: Καθημερινά και Σαβ/κο 12.00-20.00μμ
ΦΙΞ in art - Eναλλακτικό Τεχνοποιείο

26ης Οκτωβρίου 15 (Παλιό Εργοστάσιο Φιξ )
Φιξ - Θεσσαλονίκη
2310500034ΦΙΞ in art - Eναλλακτικό Τεχνοποιείο
-ΦΙΞ in art χώρος ή ιδέα;
-Μάλλον Ιδέα.
Μία ιδέα πέραν της λογικής του σήμερα. Μία ιδέα που βασίζετε στα όνειρα. Ένα όραμα απ'τα λίγα που γίνονται πραγματικότητα. Η φωλιά της τέχνης σε κάθε μορφή της. Ένας κόσμος διαφορετικός, ήρεμος, Δημιουργικός, με χαμόγελο. Δε θα καταλάβεις αν τον κοιτάξεις παρά μονάχα αν τον δεις.

Μπορείς να τον δεις μέσα απο πολλούς τρόπους, μέσα απο τα σεμινάρια χορού, χειροτεχνίας ή ευεξίας που διοργανώνονται εκεί, μέσα απο συναυλίες, εκδηλώσεις, ρεσιταλ, θεατρικές παραστάσεις, μέσα απο τα βιβλία που βρίσκονται στα ράφια της βιβλιοθήκης μα πάνω από ολα μέσα απο τα μάτια της ψυχής σου!!!

Το ΦΙΞ in art στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του παλιού εργοστασίου ΦΙΞ. Ένα κτήριο κόσμημα. Ένα ιστορικό μνημείο που παλεύει με τον χρόνο και την αδιαφορία για να πει την ιστορία του.