Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 15€
14,9€
από
έκπτωση
κέρδος

29,9€
50%
15€

Η προσφορά έληξε
16
Αγορές

Κρυφή φωτογραφική μηχανή & κάμερα μεγάλων δυνατοτήτων σε... μπρελόκ!

14,9€ για μία (1) μίνι κρυφή κάμερα και φωτογραφική μηχανή - μπρελόκ, με υψηλή ανάλυση φωτογραφίας και καταγραφή βίντεο έως και 1 ώρα (!!), που χρησιμοποιείται και ως USB και ξεγελά με την εμφάνισή της καθώς μοιάζει με μπρελόκ συναγερμού ή τηλεχειρισμού, με παραλαβή από το "Social Store" στο Μοσχάτο και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 29,9€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε μία πανέξυπνη συσκευή με εμφάνιση μπρελόκ συναγερμού αυτοκινήτου που είναι στην πραγματικότητα μία κρυφή κάμερα και φωτογραφική μηχανή!
 • Πολύ μικρή σε διαστάσεις αλλά με τρομερές δυνατότητες καθώς μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με υψηλή ανάλυση 1280 x 1024 pixels καθώς και βίντεο με ανάλυση 640 x 480 pixels με 15fps. Μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε και σαν USB Stick, ενώ δεν περιλαμβάνεται εσωτερική μνήμη.
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της:
  - Δυνατότητα καταγραφής εικόνας (Βίντεο) και ήχου
  - Καταγραφή βίντεο σε αρχεία: AVI 5 , JPEG
  - Ανάλυση Κάμερας 640 x 480
  - Aνάλυση φωτογραφίας 1280X960 15FPS
  - Μπαταρία λιθίου 280mha 3.7V
  - 60 λεπτά καταγραφής
  - Υποδοχή για κάρτα μνήμης mini SD (δεν περιλαμβάνεται)
  - Ενσωματωμένο μικρόφωνο
  - Η εγγραφή ξεκινάει με το πάτημα ενός πλήκτρου
  - Σύνδεση: USB 2.0 High Speed
  - Δεν χρειάζεται εγκατάσταση Driver σε λειτουργικά συστήματα Windows ME/2000/XP/Mac OS 9.2.2 ή νεότερα
  - Διαστάσεις: 78 χιλιοστά x 73 χιλιοστά x 130 χιλιοστά
 • Προσοχή: Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (ανεξαρτήτως αριθμού κουπονιών) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Aυγούστου 2013.
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού. 
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία (1) μίνι κρυφή κάμερα και φωτογραφική μηχανή - μπρελόκ κλειδιών, με υψηλή ανάλυση φωτογραφίας και καταγραφή βίντεο έως και 1 ώρα, που χρησιμοποιείται και ως USB.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (ανεξαρτήτως αριθμού κουπονιών) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Social Store. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση αγοράς με παραλαβή στο χώρο σας (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα με την επίδειξη του κουπονιού στην διεύθυνση: Μακρυγιάννη 84 στο Μοσχάτο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2104830112 για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ημέρες & ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα -Τετάρτη - Σαββάτο 09:00-15:00,  Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09:00-14:00 & 17:30-21:00
Social Store

Μακρυγιάννη 84
Μοσχάτο - Aττική
2104830112Social Store

Ιδρύσαμε το Social Store το 2011 κάνοντας μια δυναμική είσοδο στον χώρο των gadgets, tablets, μικροσυσκευών και λοιπών προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας.

Κύριο μέλημα μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές μας προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, καινοτομίες, προϊόντα ψυχαγωγίας και προϊόντα αναψυχής στην καλύτερη τιμή της αγοράς Σε μια εποχή όπου οι συγκυρίες πλήττουν την οικονομία και τον υγιή ανταγωνισμό, εμείς στο Social Store αντιλαμβανόμαστε αυτόν τον υψηλό ανταγωνισμό ως κίνητρο, για συνεχή αναζήτηση και βελτίωση, δίνοντας πάντα έμφαση στις ανάγκες των καταναλωτών μας , με στόχο να παρέχουμε τα πλέον εγγυημένα ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα.

 

Η επιτυχία μας βασίζεται στην άμεση και φιλική εξυπηρέτηση του κάθε καταναλωτή βάση των αναγκών του, παρέχοντας προσιτές λύσεις ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες…