Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 18€
17,9€
από
έκπτωση
κέρδος

35,9€
50%
18€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Περιστρεφόμενο τραπεζάκι αυτοκινήτου για να μην ψάχνετε τα αντικείμενα σας!

17,9€ για ένα (1) περιστρεφόμενο τραπεζάκι αυτοκινήτου, που κρατά όλα σας τα αντικείμενα οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα χωρίς να γλιστράνε και ''κουμπώνει'' με ασφάλεια στην ποτηροθήκη του αυτοκινήτου, με δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής από το “Sulehria Store”, αρχικής αξίας 35,9€
Έκπτωση 50%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε ένα από τα πιο χρήσιμα gadget για το αυτοκίνητο σας που μετατρέπει την ποτηροθήκη σας σε εύχρηστο δίσκο! 
 • Με πανέξυπνο σχεδιασμό σας βοηθά να έχετε κάθε τι απαραίτητο εύκολα προσβάσιμο όπως το φαγητό, τα χαρτονομίσματα, τα στυλό, το κινητό σας και πολλά άλλα χωρίς να γλιστράνε!
 • Οι βραχίονες του μετακινούνται από το κάθισμα του οδηγού μέχρι τη θέση του συνοδηγού και μπορούν να ανυψωθούν ή να χαμηλώσουν!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του: 
  - Περιστρεφόμενος δίσκος αυτοκινήτου
  - Ταιριάζει στις περισσότερες ποτηροθήκες αυτοκινήτων
  - Κρατά τα αντικείμενα σας οργανωμένα
  - ''Κλειδώνει'' με ασφάλεια στη θέση του
  - Μη ολισθηρή επιφάνεια που διατηρεί τα αντικείμενα στη θέση τους χωρίς να γλιστρούν. 
  - Διαστάσεις: 38cm Μήκος x 23cm Διάμετρος 
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3,5€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά τη διαδικασία αγοράς σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Αυγούστου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Sulehria Store.
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) περιστρεφόμενο τραπεζάκι αυτοκινήτου, που κρατά όλα σας τα αντικείμενα οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα χωρίς να γλιστράνε και ''κουμπώνει'' με ασφάλεια στην ποτηροθήκη του αυτοκινήτου.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3,5€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Sulehria Store. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση αγοράς με παραλαβή στο χώρο σας (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), εχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Μπορείτε να παραλάβετε με την προσκόμιση του κουπονιού σας το προϊόν από το κατάστημα Sulehria Store, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για την ημέρα παραλαβής στο 2130045567 (ώστε να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα του προϊόντος στο κατάστημα).
 • Ωράριο επικοινωνίας και παραλαβής από το κατάστημα: 11:00-20:30, εκτός Κυριακής.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος η αντικατάσταση του γίνεται με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν την επιχείρηση Sulehria Store.
Sulehria Store Πανεπιστημίου

Πανεπιστημίου 63
Αθήνα - Αττική
2130045567


Ιστοσελίδα


Sulehria Store Πανεπιστημίου
Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας - είδη δώρων - gadgets - μικροηλεκτρικών συσκευών κλπ από το 1998 και έχει 4 υποκαταστήματα στην Αθήνα. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgetsγια να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη.

Μέσα από τα καταστήματά μας προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση!
Με «όπλα» την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές, γινόμαστε ο «άνθρωπός σας» όσον αφορά στις αγορές σας!

Στόχος μας , να είμαστε πάντα κοντά σας και πάντα με τη βοήθειά σας θα βελτιωνόμαστε !!