Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 48%
Κέρδος: 12€
12,9€
από
έκπτωση
κέρδος

24,9€
48%
12€

Η προσφορά έληξε
17
Αγορές

Φορητός ανεμιστήρας οροφής για την πιο εύκολη και πιο οικονομική δροσιά!

12,9€ για έναν (1) φορητό ανεμιστήρα οροφής με διάμετρο 40 εκατοστών (εύκαμπτα πτερύγια), αθόρυβο, με γάντζο ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε και να τεθεί άμεσα σε λειτουργία, με παραλαβή από την "Savel-trade" και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 24,9€
Έκπτωση 48%!!
Τι αγοράζετε:
 • Οι ζέστες έφθασαν για τα καλά και όλοι προσπαθούμε να δροσιστούμε επαρκώς, προσπαθώντας να αποφύγουμε το κλιματιστικό που καίει πολύ ρεύμα!
 • Ο φορητός ανεμιστήρας οροφής αποτελεί την πιο εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση για την αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού!!
 • Η φορητότητα του σας διευκολύνει καθώς μπορείτε εάν έχετε εξοχικό να τον αποσυνδέσετε με μία κίνηση και να τον χρησιμοποιήσετε και εκεί χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε και άλλον!
 • Καταναλώνει αμελητέα ενέργεια μόλις 4W και αποτελεί μια θαυμάσια και πρωτότυπη λύση!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  - Αθόρυβος ανεμιστήρας οροφής 40cm με ευέλικτες πτέρυγες
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε: στο σπίτι, στην εργασία, ακόμη και στις διακοπές
  - Με πρακτικό γάντζο για εύκολη τοποθέτηση
  - Μηδαμινή κατανάλωση ενέργειας:μόλις έως 4W με μέση κατανάλωση τα 2,8W
  - Συνδέεται σε όλες τις απλές πρίζες σούκο (220-230V)
  - Μήκος καλωδίου: 210 cm
  - Πολύ ελαφριά κατασκευή: 264 g
  - Τοποθετείται στην στιγμή με λίγες κινήσεις
 • Σημαντικό:Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3,5€ που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2013.(καταληκτική ημερομηνία σε περίπτωση παραλαβής από την SavelTrade).
 • Η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή από 10 - 18 Αυγούστου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού.
 • Το Dealπεριλαμβάνει αναλυτικά: έναν (1) φορητό ανεμιστήρα οροφής με διάμετρο 40 εκατοστών, αθόρυβο, με γάντζο ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε και με πανεύκολη χρήση.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3,5€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας.Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το SavelTrade. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση αγοράς με παραλαβή στο χώρο σας (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Παραλαβή από την εταιρεία με την επίδειξη του κουπονιού στην διεύθυνση:Λεωφόρος Ηρακλείου 63, Άνω Πατήσια, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2102919108 για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email info@saveltrade.gr ή τηλεφωνικώς στο 2102919108.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
SavelTrade.gr

Λεωφόρος Ηρακλείου 63
Άνω Πατήσια - Αττική
2102919108


Ιστοσελίδα


SavelTrade.gr
Για εσάς που είστε λάτρεις των Gadgets και των μοναδικών προϊόντων, το SavelTrade.gr είναι το όνομα που μπορεί να σας προσφέρει ό,τι ζητάτε! To νέο Business Unit της Savel Trade Import S.A. έχει έρθει για να σας φέρει απίστευτα οικολογικά - ενεργειακά τζάκια με μοναδικό design & απίστευτες τιμές, μοναδικά gadgetsγια το σπίτι, το γραφείο ή το αυτοκίνητό σας, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και πολλά ακόμη, έρχονται να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς!
Περιηγηθείτε στις κατηγορίες μας, εξερευνήστε προϊόντα που έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα και φτιάξτε τη διάθεσή σας! Κι επειδή πρώτα σκεφτόμαστε εσάς, μην ξεχνάτε πως με τις αγορές σας κερδίζετε points τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε με απίθανα δώρα και φυσικά πως τις αγορές σας μπορείτε να τις εξοφλήσετε με έως και 12 δόσεις!
Ακόμη το σκέφτεστε;