Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 41%
Κέρδος: 14,1€
19,9€
από
έκπτωση
κέρδος

34€
41%
14,1€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Το πιο οικονομικό αυτόματο πότισμα για γλάστρες έχει όνομα ''Ydro-pot''!

19,9€ για 3 συσκευασίες ''Ydro-Pot'' των 5 τεμαχίων, το πιο οικονομικό αυτόματο πότισμα για γλάστρες, που θα αποτελέσει την καλύτερη λύση όταν θα χρειαστεί να λείψετε από το σπίτι για διακοπές, με πανελλαδική αποστολή από την εταιρεία ''Spiliotis-Imports'', αρχικής αξίας 34€
Έκπτωση 41%!!
Τι αγοράζετε:
 • Ξενοιάστε από το άγχος του ποτίσματος και δώστε στα φυτά σας την απαραίτητη υγρασία για να αναπτυχθούν σωστά με τη νέα σύγχρονη μέθοδο ποτίσματος ''Ydro-Pot''!!
 • Πανεύκολο στη χρήση και απόλυτα οικονομικό, θα σας λύσει τα χέρια όταν θα χρειαστεί να λείψετε από το σπίτι για μέρες!!
 • Οδηγίες χρήσης:
  1
  . Ποτίζουμε πρώτα καλά τη γλάστρα μας. Περνάμε τα γαντζάκια στη σακούλα Ydro-pot και το κρεμάμε στη γλάστρα. Βυθίζουμε όλο το σωληνάκι Υdro-Potμέσα στο νερό για λίγα λεπτά ώστε να βραχεί καλά.
  2. Ανοίγουμε με ένα μολύβι μία τρύπα στο χώμα της γλάστρας δίπλα από τον κορμό του φυτού και τοποθετούμε την άκρη του φυτιλιού, που έχει την θηλιά, στην τρύπα που ανοίξαμε στο χώμα, βυθίζουμε το σωληνάκι 3 έως 5 εκατοστά, το σκεπάζουμε και πατάμε ελαφρά το χώμα.
  3. Την άλλη άκρη του φυτιλιού με τα κρόσσια την βάζουμε μέσα στη σακούλα  Ydro-Pot. Γεμίζουμε τη σακούλα με νερό η οποία χωράει 1,5lt. περίπου και αρκεί για πότισμα 2-3 εβδομάδων. Στη σακούλα Ydro-Pot μπορείτε να ρίξετε μια μικρή ποσότητα υδατοδιαλυτού λιπάσματος και έτσι έχετε σύγχρονη λίπανση του φυτού σας!
 • Χρησιμοποιήστε διαρκώς το Ydro-Pot για το πότισμα των φυτών σας & θα έχετε πάντα καλοποτισμένα φυτά, νιώθοντας σίγουροι πως θα ποτίζονται με όσο νερό χρειάζονται χωρίς να κινδυνεύουν να ξεραθούν, ή να μουλιάσουν από το πολύ νερό και να σαπίσουν!
 • Ποτίστε τις γλάστρες σας με Ydro-Pot κάνοντας οικονομία στο τόσο πολύτιμο νερό μας!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 10 Σεπτεμβρίου 2013.
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την ''Spiliotis-Imports''.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • H αποστολή στο χώρο σας γίνεται με εταιρεία courier εντός 1 - 3 εργάσιμων ημερών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως και 3 κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 3 στον καθένα).
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 - 14.00.
Spiliotis-Imports

Τριανταφύλλου 2
Λάρισα
2410282797


Ιστοσελίδα


Spiliotis-Imports
Η Εταιρεία "Spiliotis-Imports" ιδρύθηκε το 2010 με αντικείμενο την εισαγωγή και χονδρική πώληση ειδών οικιακής χρήσης, είδη κήπου, είδη υγιεινής και είδη αγροτικών εφαρμογών.
 
Στόχος μας είναι η διαρκής αναζήτηση, η εισαγωγή και προσφορά καινοτόμων προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή για την Ελληνική αγορά.
 
Επιδίωξή μας είναι η εισαγωγή και εμπορία προϊόντων ,όπως επισης και η παροχή υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανθρώπινες ανάγκες. Θα ασχοληθούμε ακόμα με την προώθηση και άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων με την προϋπόθεση ότι μας επιτρέπει μέσω αυτών να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν πιο θετικά τους ανθρώπινους τεχνολογικούς και οικονομικούς πόρους.
 
Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της εταιρείας μας είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας με υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό υποδηλώνει την αναγνώριση και επίλυση των προβλημάτων τους, συνεχείς επαφές μαζί τους λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι λέγουν και προβλέποντας τις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς.

Επισκεφθήτε και τη σελίδα μας στο facebook