Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 74%
Κέρδος: 42,1€
14,9€
από
έκπτωση
κέρδος

57€
74%
42,1€

Η προσφορά έληξε
73
Αγορές

14,9€ για ένα αντίγραφο Κυκλαδίτικου κεφαλιού ή μια προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου

14,9€ για να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό αντίγραφο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, επιλέγοντας ανάμεσα στο περίφημο “Κυκλαδίτικο κεφάλι” γνωστό και από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 ή μια επιβλητική προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από το ηλεκτρονικό κατάστημα “Museum Replicas”, αρχικής αξίας 57€.
Έκπτωση 74%!
Τι αγοράζετε:
 • Μια πολύτιμη επιλογή ανάμεσα σε δυο αντικείμενα τέχνης, δουλεμένα στο χέρι από έμπειρους Έλληνες δημιουργούς και μελετητές της Αρχαίας Ελληνικής τέχνης και τεχνοτροπίας του εγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος “Museum Replicas”!
 • Το αγαλματίδιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, είναι φτιαγμένο από φυσική πέτρα με υψηλή ποιότητα κατασκευής και το πρωτότυπο γλυπτό εκτίθεται στο Μουσείο Αρχαιοτήτων Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο!
 • Εν όψει της ονομαστικής γιορτής του Αλέξανδρου στις 30 Αυγούστου, έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σας εορτάζοντες!
 • Η σημασία του “Κυκλαδίτικου Κεφαλιού” είχε αναδειχθεί και καταγραφεί στην μνήμη όλων μας με τον έξοχο παραστατικό τρόπο του Δημήτρη Παπαϊωάννου στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2004!
 • Μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα αντίγραφο προϊστορικού αντικειμένου τέχνης, που χρονολογείται στη χαλκολιθική περίοδο (3900 – 2500 π.Χ.) και εκτίθεται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
 • Επιλέξτε ανάμεσα σε δυο καλόγουστα γλυπτά που θα αναδείξουν τους χώρους που θέλετε να διακοσμήσετε, από το σαλόνι σας μέχρι και το εργασιακό σας περιβάλλον, εκφράζοντας γούστο και καλαισθησία!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 29 Αυγούστου μέχρι 30 Οκτωβρίου 2011.
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) αντίγραφο του “Κυκλαδίτικου κεφαλιού” ή μια (1) προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αμφότερα ύψους 17εκ. , με κατασκευή από φυσικά πετρώματα.
 • Το γλυπτό θα αποστέλλεται ταχυδρομικώς μέσω ΕΛΤΑ με έξοδα αποστολής 5€ (Αθήνα, Πειραιάς και σε όλη την Ελλάδα) τα οποία θα επιβαρύνουν τον αγοραστή.
 • Η αποστολή του γλυπτού θα γίνει σε χαρτοκιβώτιο γεμάτο με προστατευτικό υλικό για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή προστασία.
 • Το γλυπτό θα συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας, μαζί με περιγραφή στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.
Museum Replicas

Λογοθετίδη 23
Αθήνα - Αττική
2106410880

Ιστοσελίδα


Museum Replicas
«Το "Museum Replicas" (www.museumreplicas.gr) είναι επίσημα εγγεγραμμένο ηλεκτρονικό κατάστημα στο Υπουργείο Ανάπτυξης (Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή) με αρ. μητρώου προμηθευτών 341/07 και διαθέτει μεγάλη γκάμα από πρωτότυπα δώρα, αυθεντικά ελληνικά αναμνηστικά και ρέπλικες από μουσεία, αντικείμενα και κοσμήματα που σχετίζονται με την αρχαία Ελλάδα καθώς και εξαιρετικής κατασκευής προϊόντα της ελληνικής παραδοσιακής τέχνης.
 
Στόχος μας είναι να προωθήσουμε παγκοσμίως τα μοναδικά ιστορικά τεχνουργήματα και αντικείμενα παραδοσιακής τέχνης που έχουμε επιλέξει να διαθέτουμε προς πώληση, να αναδείξουμε τη πρωτοποριακή τεχνοτροπία των αρχαίων Ελληνικών έργων τέχνης και την εξαιρετική καλλιτεχνία των Ελληνών δημιουργών τους.
 
Βασική αρχή του "Museum Replicas" είναι ή αυθεντική Ελληνική δημιουργικότητα που εκφράζει και αντιπροσωπεύει την ιστορία και την παράδοση, τις τέχνες και τον πολιτισμό της χώρας μας.»