Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 41%
Κέρδος: 9,6€
13,9€
από
έκπτωση
κέρδος

23,5€
41%
9,6€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Πιστολάκι μαλλιών για να είστε πάντα... στην τρίχα στα ταξίδια σας!

13,9€ για ένα πιστολάκι μαλλιών Elecom 1200W, μία super ευκαιρία να έχετε στις διακοπές σας ένα ιδανικό και άκρως απαραίτητο αξεσουάρ ταξιδιού, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από την "BNF Green Technologies", αρχικής αξίας 23,5€
Έκπτωση 41%!
Τι αγοράζετε:
 • Μικρό και πρακτικό και με αναδιπλούμενη λαβή, το μοντέρνο σεσουάρ της Elecom είναι ιδανικo για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!
 • Το πιστολάκι είναι το πλέον απαραίτητο εργαλείο για την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών και οφείλει να καλύπτει τις εξειδικευμένες προσωπικές σας ανάγκες, ακόμα και στα ταξίδια σας!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά του Στεγνωτήρα μαλλιών 1200της Elecom:
  - Ιδανικός για ταξίδια 
  - 2 επίπεδα θερμοκρασίας / ταχύτητας 
  - Αφαιρούμενα εξαρτήματα, περιστρεφόμενα κατά 360° 
  - Αναδιπλούμενη λαβή 
  - Προστασία υπερθέρμανσης 
  - Γάντζος για να το κρεμάτε 
  - Τροφοδοσία: 230V, 50Hz
  - Μικρό βάρος
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού.
 • Κάθε κουπόνι του Deal περιλαμβάνει: ένα πιστολάκι μαλλιών Elecom 1200W.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την ''BNF Green Technologies''.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας- κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να ειναι εφικτή.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να καλείτε στο 6932901661 (cosmote) ή μέσω mail στο bnf_green_technologies@abv.bg.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, πραγματοποιείται αντικατάσταση του με τα έξοδα να βαρύνουν την BNF Green Technologies.
BNF Green Technologies

Marikostinovo
Petrich
6932901661 (cosmote)BNF Green Technologies
Η BNF Green Technologies δημιουργήθηκε με στόχο να βάλει τη δική της σφραγίδα στην προώθηση έξυπνων – ποιοτικών και επωνύμων προϊόντων της ευρωπαϊκής αγοράς.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους ευρωπαίους πολίτες όλων των ηλικιών, κάθε γενιάς, οι οποίοι έχουν οικονομικές – οικολογικές – αλλά και ποιοτικές ανησυχίες (ευαισθησίες) για τις αγορές που πραγματοποιούν.
Για τον λόγο αυτό σε συνεργασία με το Deals365 εξασφαλίσαμε πολύ χαμηλή τιμή στο συγκεκριμένο προϊόν με σκοπό να σας κερδίσουμε αρχικά αλλά και να ξανασυναντηθούμε σε μελλοντικές σας αγορές.
 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε,
η ομάδα της BNF Green Technologies.