Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 46%
Κέρδος: 16,1€
18,9€
από
έκπτωση
κέρδος

35€
46%
16,1€

Η προσφορά έληξε
18
Αγορές

Φορτίστε ανά πάσα στιγμή κινητά iPhone ή Galaxy με χρήσιμο... μπρελόκ!

18,9€ για μία μπαταρία- μπρελόκ Power Bank (2600 mAh) ώστε να έχετε πάντα μαζί σας την πηγή τροφοδοσίας της αγαπημένης σας συσκευής (οπως iPhone 4, 4s, Samsung Galaxy S4, iPad, MP3 players και οποιαδήποτε άλλη μπορεί να συνδεθεί με USB), με επιλογή ανάμεσα σε 4 χρώματα, από το "Social Store" στο Μοσχάτο και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 35€ 
Έκπτωση 46%!
Τι αγοράζετε:
 • Σίγουρα το πιο χρήσιμο gadget για τους χρήστες smartphones!
 • Απλά περάστε αυτόν το μικρό φορτιστή της Power Bank στα κλειδιά σας και ξενοιάστε!
 • Δεν θα ξεμένετε πλέον από μπαταρία ούτε θα χρειάζεται να κουβαλάτε το φορτιστή μαζί σας παντού!
 • Ο φορτιστής έχει το μέγεθος κλειδιού και είναι συμβατός με iPhone 4S, iPhone ή Samsung Galaxy S4, καθώς και οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή με συνδεσιμότητα με USB!
 • Επίσης, έχει την ικανότητα συγχρονισμού με υπολογιστή και διαθέτει USB 2.0 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων . Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε πρόσβαση σε κάποια θύρα USB και… ξεμπερδέψατε!
 • Tεχνικά χαρακτηριστικά:
  - Mπαταρία: 18650 λιθίου
  - Χωρητικότητα: 2600mAh
  - Input: DC5.0V- 0.5A
  - Output: DC5.0V- 1A
  - Διαθέσιμα χρώματα: Άσπρο, Μαύρο, Λαχανί, Κίτρινο
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (ανεξαρτήτως αριθμού κουπονιών) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 10 Oκτωβρίου 2013.
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού. 
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: έναν (1) φορτιστή κινητού σε μπρελόκ Power Bank 2600mAh για  iPhone 4S, iPhone 5 ή Samsung Galaxy S4.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (ανεξαρτήτως αριθμού κουπονιών) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Social Store. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση αγοράς με παραλαβή στο χώρο σας (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Σε περίπτωση πολλαπλών αγορών (άνω των 2) με αποστολή στο χώρο σας, στην φόρμα επιλέγετε κάποιο χρώμα που επιθυμείτε, αλλά αν επιθυμείτε διαφορετικά χρώματα (π.χ. 2 κουπόνια, 1 μαύρο και 1 κίτρινο) τηλεφωνείτε στο 2104830112 για να δηλώσετε την ακριβή προτίμηση της αγοράς σας. 
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα με την επίδειξη του κουπονιού στην διεύθυνση: Μακρυγιάννη 84 στο Μοσχάτο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2104830112 για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ημέρες & ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα -Τετάρτη - Σαββάτο 09:00-15:00,  Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09:00-14:00 & 17:30-21:00
Social Store

Μακρυγιάννη 84
Μοσχάτο - Aττική
2104830112Social Store

Ιδρύσαμε το Social Store το 2011 κάνοντας μια δυναμική είσοδο στον χώρο των gadgets, tablets, μικροσυσκευών και λοιπών προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας.

Κύριο μέλημα μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές μας προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, καινοτομίες, προϊόντα ψυχαγωγίας και προϊόντα αναψυχής στην καλύτερη τιμή της αγοράς Σε μια εποχή όπου οι συγκυρίες πλήττουν την οικονομία και τον υγιή ανταγωνισμό, εμείς στο Social Store αντιλαμβανόμαστε αυτόν τον υψηλό ανταγωνισμό ως κίνητρο, για συνεχή αναζήτηση και βελτίωση, δίνοντας πάντα έμφαση στις ανάγκες των καταναλωτών μας , με στόχο να παρέχουμε τα πλέον εγγυημένα ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα.

 

Η επιτυχία μας βασίζεται στην άμεση και φιλική εξυπηρέτηση του κάθε καταναλωτή βάση των αναγκών του, παρέχοντας προσιτές λύσεις ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες…