Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 73%
Κέρδος: 87€
33€
από
έκπτωση
κέρδος

120€
73%
87€

Η προσφορά έληξε
34
Αγορές

Αφήστε τις καλύτερες εντυπώσεις μαζί με.. την επαγγελματική σας κάρτα!

33€ για 1000 τετράχρωμες πλαστικοποιημένες επαγγελματικές κάρτες, δύο όψεων, 350 γραμ. χαρτί velvet, με ματ πλαστικοποίηση και ΔΩΡΟ η μακέτα της κάρτας αν δεν υπάρχει, για την καλύτερη επαγγελματική σας προώθηση και προβολή, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τις "Επαγγελματικές Κάρτες" στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 120€
Έκπτωση 73%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε επαγγελματικές κάρτες για εσάς και την επιχείρηση σας με υψηλές προδιαγραφές εκτύπωσης και προσεγμένο σχεδιασμό της μακέτας (εφόσον το επιθυμείτε)!!
 • Η δουλειά σας προβάλλεται δυναμικά, σωστά και κυρίως άμεσα, αποτελώντας το σημαντικότερο ''εργαλείο'' για την επαγγελματική σας προώθηση!
 • Η κάρτα με τα στοιχεία σας είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επαγγελματικής επαφής και σας προσδίδει κύρος με μία κίνηση!!
 • Χαρακτηριστικά:
  - Εκτύπωση 1000 έγχρωμων επαγγελματικών καρτών 2 όψεων
  - Ποιότητα χαρτιού velvet 350g
  - Με πλαστικοποίηση ματ 2 όψεων
  - Διαστάσεις: 9cm x 5cm.
  - Δώρο η μακέτα (σε περίπτωση που δεν έχετε)
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2013.
 • Σημαντικό: Mετά την αγορά επικοινωνείτε μέσω email στο  epaggelmatikes-kartes@hotmail.com, για να βρείτε το σχέδιο της μακέτας της κάρτας σας.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή του προιόντος στο χώρο σας.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να ειναι εφικτή.
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: 1000 έγχρωμες επαγγελματικές κάρτες 2 όψεων με ποιότητα χαρτιού velvet 350g, πλαστικοποίηση ματ, διαστάσεων 9cm x 5cm, με δώρο την μακέτα, αν το επιθυμείτε.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00–17:00.
Επαγγελματικές Κάρτες

-
Περιστέρι - Αττική
6908263390Επαγγελματικές Κάρτες
Η "Επαγγελματικές Κάρτες" είναι μία ανερχόμενη εταιρία στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας!
 
Έργο της είναι η σωστή και αποτελεσματική προβολή κάθε τύπου και κάθε μεγέθους εταιριών. Φιλοσοφία της είναι παροχή λύσεων, ιδεών και εκτυπώσεων με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες κάθε επιχείρησης ξεχωριστά!
 
Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά η "Επαγγελματικές Κάρτες" σχεδίασε μία κάθετη μονάδα προβολής που αναλαμβάνει από τις πιο μικρές υπηρεσίες εκτύπωσης μέχρι την ολοκληρωμένη σας προβολή! Ενδεικτικά η εταιρία αναλαμβάνει:
- Σχεδιασμό μακέτας
- Ψηφιακές και offset εκτυπώσεις
- Εντυποδιανομή
- Διαφημιστικά δώρα
- Web design
- Φωτογραφήσεις
- Ειδικές κατασκευές
- stands
- Πινακίδες
 
Γνωρίστε το μοναδικό κόσμο της προβολής και επικοινωνίας από μία εξειδικευμένη ομάδα ειδικών και χαρίστε στον εαυτό σας και την εταιρία σας την ώθηση που χρειάζεται για να εξασφαλίσετε την επιτυχία σας!!!