Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 19€
19€
από
έκπτωση
κέρδος

38€
50%
19€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

Άμεση, ακριβής και λεπτομερή μέτρηση του βάρους σας με ηλεκτρονική ζυγαριά!

19€ για μια ηλεκτρονική ζυγαριά PSW, που προσφέρει άμεση, ακριβή και λεπτομερή μέτρηση ώστε να παρακολουθήστε με ακρίβεια το βάρος σας και ενημερωθείτε για οποιαδήποτε μετατροπή με λεπτομερείς ενδείξεις, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την "Medisana Hellas", αρχικής αξίας 38€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Χαρείτε αξιόπιστα και γρήγορα αποτελέσματα με μια ζυγαριά που τα κάνει όλα!
 • Παρακολουθήστε με ακρίβεια το βάρος σας και ενημερωθείτε για οποιαδήποτε μετατροπή με λεπτομερείς ενδείξεις, για να ξέρετε πότε να μείνετε σταθεροί ή να προβείτε σε αλλαγές!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  - Ακριβής μέτρηση του σωματικού βάρους.
  - Μεγάλη οθόνη υγρών κρυστάλλων.
  - Aυτόματη ενεργοποίηση με τεχνολογία “Step-on” και αυτόματη απενεργοποίηση.
  - Δυνατότητα μέτρησης έως 150 kg.
  - Διαβάθμιση μέτρησης ανά 100 gr.
  - Ένδειξη αδύναμης μπαταρίας.
  - Δυνατότητα ένδειξης βάρους σε Kg, Lb και st.
  - Διαστάσεις: 30 x 30 x 3,3 cm.
  - Οδηγίες χρήσης σε 10 γλώσσες και στα Ελληνικά.
  - Εγγύηση 3 ετών.
  - CE
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής επιλέγοντας την έξτρα χρέωση των 5€ κατά την διαδικασία αγοράς σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε κουπόνι περιλαμβάνει: μία (1) PSW- ηλεκτρονική ζυγαριά.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 5€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Μedisana Hellas. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση αγοράς με παραλαβή στο χώρο σας (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), εχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Δυνατότητα παραλαβής από την εταιρεία στην διεύθυνση: Χελμού 11 Ν. Ηράκλειο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 - 17.00
Medisana Hellas

Χελμού 11
Νέο Ηράκλειο - Aττική
2102750932Medisana Hellas
Η Medisana Hellas είναι θυγατρική της Γερμανικής πολυεθνικής Medisana A.G. μίας από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του Home Health Care, η οποία εξειδικεύεται στην δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που αφορούν τον έλεγχο, την πρόληψη, την φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας, καθώς και την εξειδικευμένη φροντίδα και περιποίηση του σώματος. Τα προϊόντα Μedisana ενεργοποιούν τις φυσικές αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζουν από τους πόνους, επιλύουν προβλήματα πολλών παθήσεων και προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Τα προϊόντα Μedisana είναι υψηλής ποιότητας, άκρως αξιόπιστα, σύγχρονης τεχνολογίας, εργονομικά κατασκευασμένα, πιστοποιημένα με ενδείξεις ISO9001 / EN46001 / CEκαι συνοδεύονται από εγγύηση 3 (τριών) ετών, οδηγίες χρήσεως σε έξι έως δέκα (6-10) γλώσσες και στα Ελληνικά, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από τον καθένα μας. Τα προϊόντα διατίθενται σε φαρμακεία, ορθοπεδικά και ιατρικά καταστήματα.