Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 57%
Κέρδος: 17,1€
12,9€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
57%
17,1€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Χαρούμενες και μοδάτες εμφανίσεις με παιδικά t-shirt Gap!

12,9€ για ένα παιδικό t-shirt της Gap, με επιλογή ανάμεσα σε 6 σχέδια (2 για αγόρια και 4 για κορίτσια) σε φωτεινά χρώματα για αξιολάτρευτες εμφανίσεις, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports", αρχικής αξίας 30€
Έκπτωση 57%!!
Τι αγοράζετε:
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Κατά τη διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε την ειδική φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Η αγορά αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Universal Exports.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών ανά χρήστη.
  • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής πανελλαδικά.
  • Σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα ACS.
  • Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς που αποτελεί και αυτόματη παραγγελία του προïόντος.
  • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!