Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7,5€
από
έκπτωση
κέρδος

11,9€
37%
4,4€

Η προσφορά έληξε
43
Αγορές

Καθάρισμα & ενυδάτωση σε ένα με το υγρό φακών επαφής Opti-free Εxpress!

Kαθαρίστε εντατικά όλους τους φακούς επαφής, με το υγρό φακών επαφής ''Opti-free Εxpress διάλυμα απολύμανσης πολλαπλών χρήσεων 355ml'' που προσφέρει διαρκή ενυδάτωση και βελτιωμένη άνεση εφαρμογής, με παραλαβή από το “Φαρμακείο Μπάρτζη” στην Καλλιθέα - έκπτωση έως 41%!
7,5€ για μία (1) συσκευασία ''Opti-free Εxpress διάλυμα απολύμανσης πολλαπλών χρήσεων 355ml'', αρχικής αξίας 11,9€
14€ για δύο (2) συσκευασίες, αρχικής αξίας 23,8€
Τι αγοράζετε:
 • Το Opti-Free Express διατηρεί τους φακούς επαφής σας καθαρούς και άνετους και είναι το μόνο που χρειάζεστε για την καθημερινή φροντίδα όλων των τύπων μαλακών φακών επαφής!!
 • Με τρεις στοχευμένες δράσεις:
  - Καθαρισμός: αποδεδειγμένα ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες που αφαιρούν τις πρωτεϊνικές εναποθέσεις και έτσι οι φακοί πραμένουν φρέσκοι και άνετοι όλη την ημέρα.
  - Άνεση: περιέχει Tearglyde σύστημα αναδιαμόρφωσης διπλής δράσης, κατοχυρωμένο με εμπορικό σήμα το οποίο έχει αποδειχθεί ότι αναδιαμορφώνει και συγκρατεί την υγρασία στην επιφάνεια του φακού καθημερινά.
  - Συμβατή Απολύμανση: Βελτιωμένη σύνθεση απολύμανσης η οποία είναι συμβατή με τους φακούς Σιλικόνης Υδρογέλης και τους μαλακούς φακούς. Σκοτώνει τα βακτήρια (μικρόβια) που μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις στα μάτια σας.
 • Για φακούς σιλικόνης υδρογέλης και μαλακούς φακούς επαφής.
 • Στη συσκευασία περιέχεται θήκη φακών.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Oκτωβρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού ή των στοιχείων του στο Φαρμακείο Μπάρτζης.
 • Κάθε κουπόνι περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε: μία (1) συσκευασία υγρού φακών επαφής ''Opti-free Εxpress διάλυμα απολύμανσης πολλαπλών χρήσεων 355ml'' (κουπόνι των 7,5€) ή δύο (2) συσκευασίες (κουπόνι των 14€).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την παραλαβή από το Φαρμακείο.
 • Ωράριο Λειτουργίας Φαρμακείου: Δευτέρα: 8.30-14.30, Τρίτη: 8.30-14.00, 17.30-20.30, Τετάρτη 8.30-14.30, Πέμπτη & Παρασκευή 8.30-14.00, 17.30-20.30, Σάββατο 8.00-23.00
Φαρμακείο Μπάρτζη

Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 105
Καλλιθέα - Αττική
2109580598


Ιστοσελίδα


Φαρμακείο Μπάρτζη
Με ιστορία 40 ετών στην Καλλιθέα, το φαρμακείο Μπάρτζη έχει γίνει γνωστό για την ιδιαίτερη προσέγγιση του στις ατομικές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών του, αλλά και για την ιδιαιτέρως μεγάλη και εξειδικευμένη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει. Οι συνεργάτες μας φαρμακοποιοί, προσφέρουν εξατομικευμένες συμβουλές υγείας, στηρίζοντας την προσπάθεια σας για  μια πιο υγιεινή ζωή και την αντιμετώπιση ασθενειών  που ο σύγχρονοι ρυθμοί έχουν επιβάλει, όπως ο διαβήτης, η αύξηση της χοληστερίνης και των καρδιαγγειακών νοσημάτων, η παχυσαρκία και το κάπνισμα.
Η ευεξία και η ομορφιά αποτελούν εξίσου σημαντικούς και συμπληρωματικούς στόχους για τους πελάτες μας. Εμείς τους υποστηρίζουμε ενεργά, συνδυάζοντας  την γνώση και την εμπειρία των συνεργατών μας φαρμακοποιών και αισθητικών για να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα και μεθόδους περιποίησης. Σε εμάς θα βρείτε καλλυντικά και μακιγιάζ, συμπληρώματα διατροφής, οδοντιατρικά και ορθοπεδικά, ομοιοπαθητικά κ.α.
Ειδικότερα οι νέοι γονείς μπορούν να βρουν βρεφικές τροφές και  βιολογικά προϊόντα, αλλά και παιδικά καλλυντικά.
Εδώ μπορείτε να επιστρέψετε ασφαλώς μη χρησιμοποιημένα ή ληγμένα φάρμακα.

Δείτε την σελίδα μας στο facebook