Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 51%
Κέρδος: 6,1€
5,9€
από
έκπτωση
κέρδος

12€
51%
6,1€

Η προσφορά έληξε
54
Αγορές

Τσιμπιδάκι φρυδιών με φωτισμό LED που σας γλυτώνει από χρόνο, κόπο & πόνο!

5,9€ για ένα (1) τσιμπιδάκι φρυδιών με φωτισμό LED που σας γλυτώνει από χρόνο, κόπο και πόνο και κατευθύνει τον φωτισμό στο σημείο που δουλεύετε, προσφέροντας τέλειο αποτέλεσμα καθώς κινείστε στοχευμένα, με πανελλαδική αποστολή από το "Ζink" στον Πειραιά, αρχικής αξίας 12€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας να προσπαθεί να βελτιώσει την εμφάνιση των φρυδιών σας στα πιο ακατάλληλα φωτισμένα μέρη με απόλυτη.. αποτυχία; Επειδή ξέρουμε τις ανάγκες σας, σας φέραμε το μοναδικό τσιμπιδάκι με ενσωματωμένο Led!
 • Eνα ιδιαίτερα κομψό τσιμπιδάκι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με φοβερή αντοχή στην άκρη του αλλά και ειδική χειρολαβή με ραβδώσεις για σταθερό κράτημα!
 • Οι ικανότητες του δεν σταματούν εκεί καθώς στο κέντρο του έχει led ώστε να βλέπετε και την παραμικρή λεπτομέρεια των φρυδιών σας ακόμα στα πιο άστοχα για την περίσταση μέρη που θα βρεθείτε!
 • Το σούπερ αυτό τσιμπιδάκι με μέγεθος όσο μία θήκη κραγιόν για να το παίρνετε πάντα μαζί θα γίνει ο αναπόσπαστος σύντροφος σας στην δουλειά και στην έξοδο!
 • Με το τσιμπιδάκι φρυδιών με LED δεν υπάρχει λόγος πλέον να ψάχνετε να βρίτε τον κατάλληλο φωτισμό για να βγάλετε τα φρύδια σας. Ουτε θα βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να βγείτε στον ήλιο και να διαπιστώσετε ότι τα βγάλατε στραβά ή κάποιες τρίχες σας έχουν ξεφύγει!
 • Χαρακτηριστικά προιόντος:
  - Το τσιμπιδάκι φρυδιών με LED κατευθύνει τον φωτισμό στο σημείο που δουλεύετε με αποτέλεσμα το τέλειο αποτέλεσμα καθώς κινείστε στοχευμένα.
  - Το μεγεθός του είναι όσο ένα κραγιόν και μπορείτε να το διαχειριστείτε άνετα στα χέρια σας.
  - Το λαμπάκι ανοίγεi από τον διακόπτη on/off που βρίσκεται στο πλαί της βάσης.
  - Το φως είναι λευκό, δυνατό και καθαρό και φωτίζει τέλεια την επιδερμίδα που θέλετε να αποτριχώσετε.
  - Όταν τελειώσει η μπαταρία μπορείτε να την αντικαταστήσετε.
  - Με πλάγιες λάμες για απόλυτη αφαίρεση των τριχών.
  - Θα το έχετε για πάντα και θα σας λύσει τα χέρια!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 15 Οκτωβρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) τσιμπιδάκι με φωτισμό Led.
 • Στην προσφορά περιλαμβάνονται τα μεταφορικά.
 • Kατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το ''Zink''. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Η αποστολή πραγματοποιείται με ταχυδρομείο.
Orange Ink

Χανιά
Aγυιά - Χανιά
-Orange Ink
Η εταιρεία Οrange Ink εισάγει αναλώσιμα εκτυπωτών στις καλύτερες τιμές που θα βρείτε στην αγορά. Σε εμάς θα βρείτε μελάνια και toner για τα περισσότερα μοντέλα εκτυπωτών όπως Epson, Cannon, HP και πολλούς άλλους. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε και μας επιλέγουν για τις χαμηλές τιμές τις οποίες διατηρούμε.