Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 43%
Κέρδος: 15€
19,9€
από
έκπτωση
κέρδος

34,9€
43%
15€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

Επαγγελματικές μπούκλες ή ίσια μαλλιά στο σπίτι με σίδερο μαλλιών Elekom!

19,9€ για ένα (1) σίδερο μαλλιών ''ΕΚ V 5'' της Elekom για τέλειο επαγγελματικό αποτέλεσμα είτε τo χρησιμοποιείτε για ίσιωμα είτε για υπέροχες μπούκλες, με πλάκα, περιστρεφόμενο κύλινδρο και διπλή βούρτσα που γυαλίζει την τρίχα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από την ''BNF Green Technologies, αρχικής αξίας 34,9€
Έκπτωση 43%!
Τι αγοράζετε:
 • Το σίδερο μαλλιών ''ΕΚ V 5'' της Elekom έρχεται για να εντυπωσιάσει με τις ιδιαίτερες ικανότητες του! Διαθέτει πλάκα, περιστρεφόμενο κύλινδρο και διπλή βούρτσα προσφέροντας σας επαγγελματικό ίσιωμα ή ανάλαφρες μπούκλες γρήγορα και απλά!
 • Το μυστικό αυτής της συσκευής βρίσκεται στον περιστρεφόμενο κύλινδρο και στη διπλή βούρτσα που χαρίζουν τέλειο αποτέλεσμα και γυάλισμα της τρίχας!
 • Ο εργονομικός σχεδιασμός και οι πολλαπλές λειτουργίες της συσκευής την καθιστούν τέλεια τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  - Ισχύς 135 Watt, 220V/50 Hz
  - Διάμετρος κυλίνδρου 35mm
  - Ταχύτητα περιστροφής 90-140rpm
  - Ενσωματομένη διπλή βούρτσα για τέλειο φινίρισμα & γυάλισμα της τρίχας
  - Ένδειξη λειτουργίας & προθέρμανσης
  - Επιτυγχάνει τη μέγιστη θερμοκρασία σε 3 λεπτά
  - Σβήνει αυτόματα μετά απο 30 λεπτά άνευ χρήσης
  - Εργονομική λαβή
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιο.
 • Κάθε κουπόνι του Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) σίδερο μαλλιών ''ΕΚ V 5'' της Elekom για ίσιωμα ή μπούκλες, με πλάκα, περιστρεφόμενο κύλινδρο και διπλή βούρτσα.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την ''BNF Green Technologies''.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας- κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να ειναι εφικτή.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να καλείτε στο 6932901661 (cosmote) ή μέσω mail στο bnf_green_technologies@abv.bg.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, πραγματοποιείται αντικατάσταση του με τα έξοδα να βαρύνουν την BNF Green Technologies.
BNF Green Technologies

Marikostinovo
Petrich
6932901661 (cosmote)BNF Green Technologies
Η BNF Green Technologies δημιουργήθηκε με στόχο να βάλει τη δική της σφραγίδα στην προώθηση έξυπνων – ποιοτικών και επωνύμων προϊόντων της ευρωπαϊκής αγοράς.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους ευρωπαίους πολίτες όλων των ηλικιών, κάθε γενιάς, οι οποίοι έχουν οικονομικές – οικολογικές – αλλά και ποιοτικές ανησυχίες (ευαισθησίες) για τις αγορές που πραγματοποιούν.
Για τον λόγο αυτό σε συνεργασία με το Deals365 εξασφαλίσαμε πολύ χαμηλή τιμή στο συγκεκριμένο προϊόν με σκοπό να σας κερδίσουμε αρχικά αλλά και να ξανασυναντηθούμε σε μελλοντικές σας αγορές.
 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε,
η ομάδα της BNF Green Technologies.