Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7€
από
έκπτωση
κέρδος

15€
53%
8€

Η προσφορά έληξε
50
Αγορές

Από 7€ εκτύπωση φωτογραφίας σε puzzle, T-shirt, ημερολόγιο και άλλες επιλογές

Κρατήστε ζωντανές τις όμορφες προσωπικές στιγμές του καλοκαιριού με εκτύπωση φωτογραφίας ή κειμένου ή γκραβούρας σε puzzle, T-shirt, κούπα, mousepad, ημερολόγιο (12 φωτογραφίες επιλογής σας) ή μαξιλάρι, από το φωτογραφείο Aneria,
κερδίζοντας έκπτωση έως 53%
- 7€ για εκτύπωση φωτογραφίας σε puzzle, κούπα, mousepad ή T-shirt, από 15€ ή
- 10€ για εκτύπωση φωτογραφίας σε μαξιλάρι ή ημερολόγιο από 20€
Τι αγοράζετε:
 • Ένα εξαιρετικό, πρωτότυπο και φυσικά προσωπικό δώρο που θα λατρέψουν όλοι!
 • Κρατήστε ζωντανές τις πιο όμορφες στιγμές σας, ανεκτίμητες εικόνες από το γάμο, τη γέννηση ή την βάπτιση του παιδιού σας, από αξέχαστες διακοπές ή κάποιο αγαπημένο σας ίσως στιχάκι, αποτυπώνοντάς τα σε puzzle, κούπα, mousepad, T-shirt, ημερολόγιο ή και διακοσμητικό μαξιλάρι!
 • Εκπληκτική ποιότητα εκτύπωσης, ζωντανά χρώματα με επιλογή ανάμεσα σε:
  - Puzzle 60 κομματιών διαστάσεων Α4

  - T-shirt σε όλα τα μεγέθη (S, M, L, XL) χρώματος μαύρου ή άσπρου, 100% βαμβάκι, εκτύπωση laser έγχρωμο - τετραχρωμία. Η εκτύπωση μπορεί να είναι είτε στο μπροστινό, είτε στο πίσω μέρος του T-shirt. Υπάρχει η δυνατότητα τύπωσης φωτογραφίας, κειμένου ή γκραβούρας. (Τύπωση σε διαστάσεις Α4)
  - Κούπα πορσελάνης, λευκού χρώματος με δυνατότητα τύπωσης φωτογραφίας, γκραβούρας ή κειμένου
  - Mousepadμε δυνατότητα τύπωσης φωτογραφίας, γκραβούρας ή κειμένου
  - Ημερολόγιο διαστάσεων Α4, με σπείρωμα, 12 φύλλων, με σκληρό εξώφυλλο στο πίσω μέρος, διαφάνεια στο εμπρός ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί και σε τοίχο και με 12 φωτογραφίες επιλογής σας!  
  - Ημερολόγιο διαστάσεων Α3, πλαστικοποιημένο, μονοσέλιδο συμπεριλαμβανομένων όλων των μηνών, με δυνατότητα αναγραφής του λογότυπου της εταιρίας σας ή οτιδήποτε άλλο θελήσετε και με φωτογραφίες της επιλογής σας
  - Μαξιλάρι διαστάσεων 30x30cm, βαμβακερό λευκό, με τύπωση της φωτογραφίας σε ολόκληρη την μπροστινή πλευρά του μαξιλαριού!
 • Υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης (retouch) σε όσες φωτογραφίες απαιτείται!
 • Για τους κατόχους του deal υπάρχει η δυνατότητα φωτογράφησης στο studio με χρέωση μόλις 4€ (από αρχική αξία 10€ - έκπτωση 60%)!
 • Δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας σε όλη την Ελλάδα: Εντός Αττικής 4€, εκτός Αττικής 10€!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει από 20 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2011
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο φωτογραφείο.
 • Το Deal περιλαμβάνει εκτύπωση φωτογραφίας με επιλογή ανάμεσα σε puzzle, κούπα, mousepad ή T-shirt ή ημερολόγιο (Α4 ή Α3) ή μαξιλάρι, με retouch όπου απαιτείται και δυνατότητα φωτογράφησης στο studio με 4€ καθώς και δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας (4€ εντός Αττικής, 10€ για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα)
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Η φωτογραφία θα πρέπει είτε να σταλεί με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση captara.aneria@gmail.com και να ακολουθήσει επιβεβαίωση με τηλεφώνημα, είτε να παραδοθεί στο φωτογραφείο σε ηλεκτρονική μορφή
 • Για φωτογράφηση στο studio (extra χρέωση 4€ πληρωτέα στο φωτογραφείο) απαιτείται ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα 2107770938 και 6972241850
 • Οι κάτοχοι των κουπονιών έχουν έκπτωση 20% για οποιαδήποτε υπηρεσία επιλέξουν σε μετέπειτα αγορές τους, εκτός της υπηρεσίας εκτύπωσης φωτογραφιών.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 09:00-15:00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-14:30 και 17:00-21:00
Aneria

Σεβαστουπόλεως 45
Αμπελόκηποι - Αττική
2107770938Aneria
Η είσοδος της ψηφιακής τεχνολογίας στις φωτογραφίες κατέστησε τη δημιουργία του Aneria επιτακτική, αφού έχει τη δυνατότητα να δώσει μια σύγχρονη, ποιοτική και ταυτόχρονα επαγγελματική ποιότητα και τεχνογνωσία στο χώρο της φωτογραφίας, εκμεταλλευόμενη το ψηφιακό αυτό περιβάλλον και τη σύγχρονη τεχνολογία προς όφελος του πελάτη. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνουμε τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτησή σας, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, χωρίς να απαιτείται η φυσική σας παρουσία στο κατάστημα, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. Mπορείτε να κρατήσετε ζωντανές τις πιο όμορφες, ανεκτίμητες στιγμές της ζωής σας στέλνοντάς μας ένα ηλεκτρονικό αρχείο με τις φωτογραφίες της αρεσκείας σας και εμείς αναλαμβάνουμε να σας τις στέλνουμε στον χώρο σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!