Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12€
από
έκπτωση
κέρδος

25€
52%
13€

Η προσφορά έληξε
24
Αγορές

12€ για μια σύνθεση λουλουδιών γυάλινο στολισμένο πιάτο

Ξεχωρίστε την ημέρα των ερωτευμένων προσφέροντας με 12€ μια εξαιρετική σύνθεση λουλουδιών που περιλαμβάνει τουλίπες, κόκκινα τριαντάφυλλα και ορχιδέες ή με 24€ μια πλούσια σύνθεση λευκών τριαντάφυλλων σε γυάλινο πιάτο στολισμένο με κεριά και καρδιές, από την "Ανθοσύνθεση" στα Πατήσια, αρχικής αξίας 25€ ή 50€ αντίστοιχα.
Έκπτωση 52%
Τι αγοράζετε:
 • Τη δυνατότητα να προσφέρετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα ιδιαίτερο δώρο με άκρως ρομαντικό χαρακτήρα!
 • Με την αγορά ενός (1) κουπονιού εξασφαλίζετε μια πολύ όμορφη σύνθεση σε κόκκινο κουτί, με τουλίπες , τριαντάφυλλα και ορχιδέες!
 • Με την αγορά δύο (2) κουπονιών εξασφαλίζετε μια υπέροχη σύνθεση λευκών τριαντάφυλλων σε γυάλινο πιάτο, με διακόσμηση από καρδιές και κόκκινα κεριά για να ζεστάνετε περισσότερο την ατμόσφαιρα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει από 8 Φεβρουαρίου 2011 μέχρι και 19 Φεβρουαρίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει ακριβώς:

  A) 1 σύνθεση λουλουδιών (κόκκινα, τριαντάφυλλα, ορχιδέες, τουλίπες) σε κόκκινο κουτί, με αγορά 1(ενός) κουπονιού.
  Β) 1 σύνθεση με στεφάνι λευκών τριαντάφυλλων, κεριά και καρδιές σε γυάλινο πιάτο, με αγορά 2 (δυο) κουπονιών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο, είτε να τα προσφέρει σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το ανθοπωλείο 210 2116752 τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία παραλαβής της σύνθεσης.
 • Οι κάτοχοι των κουπονιών θα έχουν έκπτωση 15 % σε στολισμούς για βαφτίσια, γάμο ή δεξίωση, εφόσον η παραγγελία γίνει μέχρι 30 Απριλίου 2011.
 • Το ανθοπωλείο λειτουργεί Δευτέρα – Κυριακή: 10.00 - 21.00
Ανθοσύνθεση

Ιακωβάτων 8
Πατήσια - Αττική
2102116752


Ανθοσύνθεση
Στην Ανθοσύνθεση, έναν καινούργιο και ευχάριστο χώρο που έχει κλείσει μόνο ένα χρόνο από την ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του, θα σας καλωσορίσει η κυρία Μαρία Κοντρέα πάντα με όλη την διάθεση της για να σας προσφέρει την μακρόχρονη εμπειρία, την φαντασία και το ταλέντο της.

Στο ανθοπωλείο θα βρείτε ποικιλία λουλουδιών και συνθέσεις που θα σας εντυπωσιάσουν, ενώ θα τα εξασφαλίσετε πάντα σε προσιτές τιμές. Η έμπνευση και η δημιουργία της ιδιοκτήτριας θα σας ενθουσιάσει σε κάθε προσωπική σας στιγμή όπως στις εκδηλώσεις σας (βαφτίσια, γάμοι, επέτειοι κ.τ.λ), στην γιορτή σας, σε οποιαδήποτε περίσταση.

Σας περιμένουμε, πάντα με χαμόγελο!