Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 24,9€
Έκπτωση: 79%
Κέρδος: 95,1€
9€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
82%
41€

Η προσφορά έληξε
6
Αγορές

Ακολουθήστε τα βήματα του Tango Argentino & παρασυρθείτε από τη μουσική!

Το πιο όμορφο tango της Θεσσαλονίκης!
9€ για να ακολουθήσετε τα βήματα του παθιασμένου Tango Argentino και να αφήσετε τη μουσική να σας παρασύρει με 8 μαθήματα διάρκειας μιας ώρας, το κάθε ένα, στο "My Yoga" στη Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 50€
Έκπτωση 82%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Το Αργεντίνικο Tango είναι ένας από τους πιο ερωτικούς χορούς! Είναι μία μοναδική εμπειρία για όσους λατρεύουν το χορό, ένα εντελώς διαφορετικό είδος, από αυτά που έχετε συνηθίσει!
 • Για να μυηθείτε στο Tango πρέπει να έχετε την καθοδήγηση έμπειρων δασκάλων, που θα σας διδάξουν τα βήματα και θα μοιραστούν μαζί σας το πάθος που χαρακτηρίζει τον ιδιαίτερο αυτό χορό.
 • Motto τους; “Η μαγεία του Tango αλλάζει τη ζωή μας!”
 • Κάνοντας τα πρώτα σας βήματα, θα καταλάβετε τι εννοούν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να αφήσετε τη μουσική να σας παρασύρει σ' έναμαγικό ταξίδι στο παγκόσμιο φαινόμενο που ακούει στο όνομα Tango Argentino
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 18 Ιανουαρίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία 1ου μαθήματος).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αφορά 8 μαθήματα Tango Argentino, διάρκειας 60' το καθένα, στο mytango2@tangobar: 4 μαθήματα θα αφορούν την τεχνική του Tango Argentino και 4 μαθήματα στην πρακτική (δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των μαθημάτων εδώ).
 • Ολοκληρώνετε τα μαθήματά σας εντός 1 μήνα.
 • Για την εγγραφή σας απαιτείται  συμπλήρωση την φόρμας ΕΔΩ με όνομα, τηλέφωνο, email, κωδικό κουπονιού και πιθανή ημερομηνία έναρξης)
 • Η προσφορά δεν ισχύει για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές της σχολής.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (1 για τον καθένα).
 • Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη σχολή στο deals365@myyoga.gr
My Yoga (Θεσσαλονίκη)

Τσιμισκή 35 & Αριστοτέλους
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2114033218


Ιστοσελίδα


My Yoga (Θεσσαλονίκη)
Η γιόγκα είναι μία ολοκληρωμένη επιστήμη της ζωής. Είναι το αρχαιότερο σύστημα προσωπικής ανάπτυξης στον κόσμο, ανάπτυξης που περιλαμβάνει το σώμα, το νου και το πνεύμα. Η ιστορία της γιόγκα χάνεται στα βάθη των αιώνων. Τα πρώτα γραπτά κείμενα βρέθηκαν στην Ινδία και χρονολογούνται περίππου στα 2.500 χρόνια π.Χ.
Η γιόγκα, όπως διαμορφώθηκε στο σύγχρονο κόσμο, είναι ένα φιλοσοφικό σύστημα για τη ζωή. Μία φιλοσοφία που ανεξάρτητα από το πώς ασκείται, έχει ως βαθύτερο σκοπό να ενώσει το ατομικό εγώ (σώμα,νους) με την καθαρή συνείδηση (πνεύμα). Στο my yoga, η φιλοσοφία μας είναι να σας δώσουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να βαδίσετε πιο άνετα στο δρόμο προς την  αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την εναρμόνιση με το περιβάλλον σας.