Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 5€
Έκπτωση: 67%
Κέρδος: 10€
19€
από
έκπτωση
κέρδος

45€
58%
26€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Απίστευτο σώμα με μαθήματα kick boxing & απεριόριστη χρήση γυμναστηρίου!

Μαθήματα kick-boxing & ελεύθερη χρήση όλων των οργάνων και συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα, σε ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης του σώματος και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησής σας, στα πρότυπα γυμναστήρια "Viva La Vita" - έκπτωση έως 80%!!!!
19€ για μαθήματα kick-boxing για 1 μήνα, από 45€
34,5€ για μαθήματα kick-boxing και απεριόριστες επισκέψεις σε ομαδικά προγράμματα αερόβιας γυμναστικής, όργανα & διαδρόμους για 1 μήνα, 1 λιπομέτρήση και 1 πρόγραμμα διατροφής, από 170€
74,5€ για μαθήματα kick-boxing και απεριόριστες επισκέψεις σε ομαδικά προγράμματα αερόβιας γυμναστικής, όργανα & διαδρόμους για 3 μήνες , 1 λιπομέτρηση & 1 πρόγραμμα διατροφής, από 350€
Τι αγοράζετε:
 • Την ευκαιρία να μάθετε την τέχνη του kick-boxing και να αποκτήσετε πίστη στον εαυτό σας, στο σώμα σας και τις δυνάμεις σας!
 • Το kick boxing γυμνάζει ουσιαστικά ολόκληρο το σώμα κινητοποιώντας πολλές αρθρώσεις και μεγάλες μυϊκές ομάδες, βελτιώνοντας την ισορροπία και την ευλυγισία, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθάει να αποκτήσουμε ικανότητες αυτοάμυνας, αφού βελτιώνει τα αντανακλαστικά του σώματος!
 • Τη δυνατότητα να γυμνάζεστε όσο συχνά θέλετε στις αίθουσες του γυμναστηρίου που θα επιλέξετε, είτε με όργανα είτε με συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα όπως Zumba, Pilates, Tae Box, Aerobics, Dance mix Aerobics, yoga, dynamic, abs-hips, yogilates,  κ.α.!
 • Αφιερώστε όσο χρόνο επιθυμείτε εσείς και οι φίλοι σας, αφού υπάρχουν πάρα πολλά να κάνετε μέσα στα 850 τ.μ. που φιλοξενούν το ένα γυμναστήριο και στα 1.000τ.μ. το άλλο ''Viva La Vita''!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία εγγραφής).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά των γυμναστηρίων.
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - μαθήματα kick-boxing για ένα μήνα (κουπόνι των 19€ή
  - μαθήματα kick-boxing και απεριόριστες επισκέψεις σε ομαδικά προγράμματα αερόβιας γυμναστικής, όργανα & διαδρόμους για ένα μήνα, 1 λιπομέτρήση & 1 πρόγραμμα διατροφής (κουπόνι των 34,5€ή
  - μαθήματα kick-boxing και απεριόριστες επισκέψεις σε ομαδικά προγράμματα αερόβιας γυμναστικής, όργανα & διαδρόμους για τρεις μήνες, 1 λιπομέτρηση & 1 πρόγραμμα διατροφής (κουπόνι των 74,5€)
 • Tα μαθήματα kick-boxing πραγματοποιούνται 3 ανά βδομάδα και το κάθε μάθημα έχει διάρκεια 90'.
 • Το Deal ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα σε μορφή δώρου για φίλους ή συγγενείς (έως 1 στον καθένα).
 • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στo 2310850116.
Viva La Vita

2 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Κοσμά Αιτωλού 38
Δελφών - Θεσσαλονίκη
2310820574

www.vivalavita.gr


Viva La Vita
Τα “VivaLaVita” είναι πλήρως οργανωμένα γυμναστήρια  που διαθέτουν όλα όσα χρειάζεστε για να γυμνάσετε το σώμα σας με τον πιο σωστό και ολοκληρωμένο τρόπο! Μηχανήματα εκγύμνασης τελευταίας τεχνολογίας, ειδική αίθουσα ελευθέρων βαρών, αίθουσα προγραμμάτων, ειδικός χώρος αισθητικής προσώπου και σώματος, μηχανήματα παθητικής γυμναστικής, solarium, saunaείναι μόνο λίγα από όσα μπορείτε να απολαύσετε σε έναν χώρο που δημιουργήθηκε από την αρχή, με μεράκι για τις δικές σας ανάγκες και την δική σας προσωπική ευεξία!

Χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές ανανέωσης και αφήστε έξω από το γυμναστήριο κάθε αρνητική σκέψη και τα προβλήματα της καθημερινότητας! Γνωρίστε νέο κόσμο ή επισκεφθείτε το χώρο με την παρέα σας και απολαύστε τις δυνατότητες που σας δίνει το “VivaLaVita” για να γυμνάσετε το σώμα σας και να χαλαρώσετε!

Ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό για τους νέους τρόπους άσκησης και δώστε στον εαυτό σας αυτό που του αξίζει!

Οι αξίες μας συμπυκνώνονται στο “μήνυμα”:
- Γυμνάσου οργανωμένα με φροντίδα και κέφι.
- Νιώσε τη συναρπαστική αίσθηση του ανανεωμένου σου εαυτού.
- Ζήσε τις όμορφες στιγμές σου.