1
Αγορά

Μαθήματα αγγλικών για Proficiency με τον πρώτο μήνα στα 49€!

49€ για εντατική προετοιμασιά ενός μήνα για την απόκτηση του πτυχίου Proficiency του Michigan σε τμήματα ενηλίκων, αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ που δίνει και επάρκεια διδασκαλίας! Με την απόκτηση του κουπονιού έχετε έκπτωση 36% σε ολόκληρη τη διδακτική χρονιά, από τα επιτυχημένα κέντρα ξένων γλωσσών "Horizons Private School" στη Σταυρούπολη ή την Ανάληψη Θεσσαλονίκης!
Τι αγοράζετε:
 • Μια εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε απαραίτητα μαθήματα αγγλικών αναγνωρισμένο απο τον ΑΣΕΠ που δίνει και επάρκεια διδασκαλίας!
 • Με τα μαθήματα αγγλικών από τους άρτια καταρτισμένους και εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς του “Horizons” και το πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας από το 2006 στο Proficiency, εξασφαλίζοντάς σας την καλύτερη δυνατή εκμάθηση!
 • Με την αγορά ενός κουπονιού αξίας 49€ σας δίνεται ένας μήνας συμμετοχής στο πρόγραμμα μαθημάτων και εφόσον αποφασίσετε ότι θα συνεχίσετε στο φροντιστήριο Horizons θα έχετε έξτρα 36% έκπτωση για το όλο πρόγρμμα που κοστίζει αρχικά 700€! Έτσι, για τη συνέχεια των μαθημάτων καταβάλλετε στο φροντιστήριο το ποσό των 400€ (μπορεί να πληρωθεί και σε 5 -6 δόσεις)!
 • Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 6,5 μήνες (ξεκινάει στις 17 Νοέμβρη και ισχύει έως τα τέλη Μαίου). Τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες και από τον Φεβρουάριο κι έπειτα, θα πραγματοποιείται ένα 3ωρο τεστ κάθε 15 ημέρες!
 • Παρέχεται δωρεάν test book!
 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 17 Noεμβρίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία εγγραφής)
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει:  εντατική προετοιμασιά ενός μήνα για την απόκτηση του πτυχίου Proficiency του Michigan σε τμήματα ενηλίκων.
 • Τμήματα πρωινά και απογευματινά. Τα τμήματα ξεκινάνε άμεσα.
 • Με την αγορά ενός κουπονιού αξίας 49€ σας δίνεται ένας μήνας συμμετοχής στο πρόγραμμα μαθημάτων και εφόσον αποφασίσετε ότι θα συνεχίσετε στο φροντιστήριο Horizons θα έχετε έξτρα 36% έκπτωση για το όλο πρόγρμμα που κοστίζει αρχικά 700€. Έτσι, για τη συνέχεια των μαθημάτων καταβάλλετε στο φροντιστήριο το ποσό των 400€ μόνο! (μπορεί να πληρωθεί και σε 5 -6 δόσεις).
 • Επικοινωνείτε άμεσα με τα φροντιστήρια για δήλωση συμμετοχής στα μαθήματα στα 2310663036 & 6945237516
Horizons Private School

2 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Συνταγματάρχη Δαβάκη 18
Σταυρούπολη - Θεσσαλονίκη
2310663036

www.horizonsprivateschool.gr


Horizons Private School
Στις μέρες μας έχει τεράστια σημασία η κατάρτιση, η γνώση και ένα δυνατό βιογραφικό. Η ξένη γλώσσα μας κάνει πιο περιζήτητους στην αγορά εργασίας και ειδικά σήμερα που τα σύνορα έχουν ανοίξει και έχουμε την δυνατότητα να εργαστούμε το ίδιο εύκολα και στο εξωτερικό η απόκτηση ενός πτυχίου αγγλικών ή κάποιας άλλης γλώσσας είναι επιτακτική ανάγκη. Το πρόγραμμα μαθημάτων λοιπόν αλλά και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν την μάθηση σε μια ευχάριστη εμπειρία για όλους τους μαθητές μας ανεξάρτητα από την ηλικία τους χωρίς φυσικά αυτό να μας απομακρύνει από τον στόχο μας που είναι η απόκτηση ενός ξενόγλωσσου πτυχίου. Σας περιμένουμε καθημερινά για να γραφτείτε σε κάποιο από τα προγράμματα μας που είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των σημαντικότερων πτυχίων και να εκμεταλλευτείτε κάποια από τις προσφορές μας είτε πρόκειται για την έναρξη της σχολικής περιόδου είτε κατά την διάρκεια αυτής.