Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 40%
Κέρδος: 105€
160€
από
έκπτωση
κέρδος

265€
40%
105€

Η προσφορά έληξε
19
Αγορές

Αποκτήστε ένα ενεργειακό τζάκι με -45%!

Αποκτήστε ένα (1) όμορφο ενεργειακό επίτοιχο τζάκι βιοαιθανόλης Wandkamin για να ζεστάνετε το χώρο σας οικολογικά και κυρίως οικονομικά, από την “Ideal Deal” κερδίζοντας έκπτωση έως 45%!
- 160€ για ενεργειακό τζάκι μονής εστίας, αρχικής αξίας 265€
- 199€ για ενεργειακό τζάκι διπλής εστίας, αρχικής αξίας 350€
- 249€ για ενεργειακό τζάκι τριπλής εστίας, αρχικής αξίας 460€
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε ένα ενεργειακό τζάκι με όμορφο minimal design για να περάσετε μοναδικές στιγμές στο σπίτι, με αγαπημένα πρόσωπα και όμορφες χειμωνιάτικες νύχτες!
 • Επιλέξτε το τζάκι Wadkaminπου επιθυμείτε:
  - Επίτοιχο Μoνής εστίας από ανοξείδωτο χάλυβα 78x54x14,5cm, βάρους 8kgκαι δυνατότητα θέρμανσης έως 14τ.μ.
  - Επίτοιχο Διπλής εστίας από ανοξείδωτο χάλυβα 110x54x14,5cm, βάρους 11kgκαι δυνατότητα θέρμανσης έως 18τ.μ.
  - Επίτοιχο Τριπλής εστίας από ανοξείδωτο χάλυβα 136x54x14,5 cm, βάρους 14kgκαι δυνατότητα θέρμανσης έως 22τ.μ.
 • Απολαύστε το ατμοσφαιρικό περιβάλλον που σας προσφέρει το οικολογικό τζάκι Wandkamin, που έχει εξαιρετικά μεγάλο όγκο πωλήσεων στον κόσμο,με ένα κομψό τρόπο και με εξαιρετικά οικονομικό καύσιμο όπως η βιοαιθανόλη!
 • Εύκολο στην εγκατάσταση, αποτελεσματικό για χώρους έως 22 τετραγωνικά μέτρα, χωρίς καπνούς (δεν απαιτεί καμινάδα) και χωρίς φυσικά ανάγκη για καθάρισμα όπως τα συμβατικά τζάκια!
 • Φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, δεν αφήνει στάχτες και υπολείμματα (προσφέροντας πραγματική φλόγα) και σβήνει όποια στιγμή επιθυμείτε, το ενεργειακό τζάκι Wandkamin είναι η λύση για εσάς!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας).
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην Ideal Deal.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) επίτοιχο τζάκι βιοαιθανόλης Wandkamin με επιλογή από μονή εστία (διαστάσεις 78x54x14,5cm) ή διπλής εστίας (110x54x14,5cm) ή τριπλής εστίας (136x54x14,5cm).
 • Οποιοδήποτε από τα τρία τζάκια διαθέτει εγγύηση 2 χρόνια.
 • Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής (τα οποία καταβάλλονται στην μεταφορική κατά την παράδοση και κατόπιν συνεννόησης με την Ideal Deal).
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Στείλτε μας email στο sales@idealdeal.gr αναφέρονταςα) το προϊόν που αγοράσατε β)τον κωδικό του κουπονιού σας γ) ονοματεπώνυμο παραλήπτη δ)στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα) εάν επιθυμείτε να σας αποσταλεί το προϊόν στο χώρο σας ή εάν επιθυμείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από την εταιρία (Τιμολέοντος 13, Μετς, Αθήνα) μπορείτε να δώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email info@idealdeal.gr ή τηλεφωνικώς στο 2111820871.
Ideal Deal

Τιμολέοντος 13
Μετς - Αττική
2111820871Ideal Deal
Η ideal Deal ιδρύθηκε το 2010 από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.

Προσπαθώντας να αντιληφθούμε τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούμαστε με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, την μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για εμάς πως εμπορευόμαστε αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουμε. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Ο κύριος στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές.Το λεγόμενο value for money έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και το πετυχαίνουμε με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούμε χαμηλά τα λειτουργικά μας κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.