Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 35€
από
έκπτωση
κέρδος

350€
90%
315€

Η προσφορά έληξε
13
Αγορές

Επαγγελματικά σεμινάρια ομορφιάς με πρακτική άσκηση & βεβαίωση σπουδών

Aπό 35€ για επαγγελματικά σεμινάρια με ταχύρυθμα μαθήματα για να κατακτήσετε τον χώρο της ομορφιάς, με πρακτική άσκηση και χορήγηση βεβαίωσης σπουδών, στη Σχολή "Beauty Academy" στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας έως 500€
Έκπτωση έως 90%!!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ευέλικτα προγράμματα εκμάθησης σύμφωνα με τις ώρες που σας βολεύουν με τμήματα πρωινά, μεσημεριανά και απογευματινά!
 • Με την ολοκλήρωση των σπουδών σας είστε ικανοί και έτοιμοι επαγγελματίες και έχετε τη δυνατότητα να εργασθείτε σε κομμωτήρια, spa, studio νυχιών και ομορφιάς κ.α.!!!
  - Με το κουπόνι των 35€ - Nail art (8 ώρες): θεωρία και πρακτική, διακοσμητικά νυχιών και σχέδια.
  Με το κουπόνι των 57€ - Μανικιούρ - πεντικιούρ (30 ώρες): θεωρία και πρακτική, υγιεινή και αποστείρωση, ασθένειες των νυχιών (ποδολογία), μανικιούρ - πεντικιούρ (ξηρό και υγρό / απλό και γαλλικό), αφαίρεση κάλων σκληρύνσεων, ημιμόνιμο μανικιούρ - αφαίρεση ημιμόνιμο μανικιούρ, nail art, διακοσμητικά νυχιών
  Με το κουπόνι των 69€ - Tεχνητά Νύχια (30 ώρες): θεωρία και πρακτική, tips τοποθέτηση, συντήρηση, προέκταση με φόρμες, μόνιμο γαλλικό, επιμήκυνση με gel η ακρυλικό, color gel, σχέδια.
  - Με το κουπόνι των 40€ -Αποτρίχωση (20 ώρες)θεωρία και πρακτική αποτρίχωση πρόσωπου και σώματος με κερί και κλωστή, σχηματισμός φρυδιών, ανατομία της τρίχας, κατηγορία κεριών ανάλογα με τον τύπο του δέρματος
  Με το κουπόνι των 55€ - Μακιγιάζ (30 ώρες): θεωρία και πρακτική, χρωματολογία, τεχνικές εφαρμογές, beauty makeup, πρωινό- βραδινό- νυφικό, εφαρμογή ψεύτικων βλεφαρίδων
  - Με το κουπόνι των 60€ - Μασάζ (30 ώρες): θεωρία και πρακτική, μυοχαλαρωτικό μασάζ (relax) shiatsu πρόσωπου σώματος με αιθέρια έλαια και ρεφλεξολογία.
  - Με το κουπόνι των 65€ - Hair Extensions (16 ώρες): θεωρία και πρακτική, τοποθέτηση, συντήρηση αφαίρεση, τοποθέτηση τρέσας με κλιπ.
 • Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της πρακτικής εξάσκησης ο κάθε σπουδαστής αποκτά βεβαίωση που αποδεικνύει την εξειδίκευσή του στις τεχνικές που παρακολούθησε.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαρτίου 2015 (καταληκτική ημερομηνία εγγραφών).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 •  Με την αγορά 2 σεμιναρίων δώρο το σεμινάριο Nail art (8 ώρες) αξίας 315€
 • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει εκμάθηση και πρακτική άσκηση στο σεμινάριο της επιλογής σας.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού οι κάτοχοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη σχολή στο 2109425627 ή στο 6945055909 για την ένταξη τους στα τμήματα που τους εξυπηρετούν: 
 • Με την βεβαίωση σπουδών που σας απονέμεται έχετε τη δυνατότητα να εργασθείτε σε κομμωτήρια, spa κ.α.
 • Η σχολή παρέχει δωρεάν όλα τα υλικά που θα χρειαστούν για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Ώρες επικοινωνίας: Τρίτη έως Σάββατο 10:00-20:00
Beauty Academy

Ακροπόλεως και Φιλαρέτου 129
Καλλιθέα - Αττική
2109425627 - 6945055909Beauty Academy
Η σχολή μας αποτελείται απο έναν όμορφο και ευχάριστο χώρο, με καταξιωμένους καθηγητές, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τέχνης και της ομορφιάς,με σκοπό να εκπαιδέυση επαγγελματίες για μια πετυχημένη πορεία.

Οι σπουδές είναι υψηλών προδιαγραφών και με το δίπλωμα εκπαίδευσης που παρέχει η σχολή μας. οι μαθητές μπορούν να εργαστούν σε spa,κομμωτήρια,studio νυχιών.

Η ''Beauty Academy'' βρίσκεται 2' λεπτά απο τον ΗΣΑΠ Καλλιθέας.