Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

-
80%
-

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

5€ εκπτωτικό κουπόνι για έκπτωση έως και 80% σε παιδικά ρούχα

5€ για να ντύσετε τους μικρούς μας φίλους με απίθανα είδη ένδυσης επιλέγοντας από βρεφικά, βαπτιστικά ή παιδικά και κερδίστε έκπτωση έως και 80% (με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα), από την εταιρεία "Allegro" στη Μεταμόρφωση. Bonus: Με την εξαργύρωση του deal μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα πλήρες επιπλωμένο παιδικό δωμάτιο!
Τι αγοράζετε:
 • Μία μοναδική ευκαιρία για να ντύσετε με πανέμορφα ρούχα τα παιδιά σας!
 • Ελάτε στο ιδιαίτερο εμπορικό κέντρο για παιδιά της Allegro που στεγάζεται σε 4.000m2 στη Μεταμόρφωση Αττικής και δείτε από κοντά όλα τα προϊόντα που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους!
 • Η Allegro παράγει και εξάγει ποιοτικά παιδικά ενδύματα, βαπτιστικά και προίκα μωρού τα τελευταία 50 χρόνια, ενώ παράλληλα εισάγει και διακινεί στην αγορά, παιδικά και βρεφικά έπιπλα, είδη βρεφανάπτυξης , καροτσάκια, καθίσματα και γενικά τα πάντα που αφορούν στην παιδική ηλικία, πάντοτε σε προσεγμένη ποιότητα και εξαιρετική αισθητική!
 • Με ένα εκπτωτικό κουπόνι 5€ το οποίο θα αφαιρεθεί ως αξία από την τελική τιμή πώλησης του προϊόντος, θα μπορείτε να ντύσετε τους μικρούς μπόμπιρες με πανέμορφα ρουχαλάκια!
 • Το εκπτωτικό κουπόνι αντιστοιχεί στην ακολουθη εκπτωση στα παρακατω είδη ένδυσης:
  - Παιδικά 50%-80%
  - Βρεφικά 40% - 80%
  - Βαπτιστικά 30%-50%
 • Επιπλέον, όσοι αγοράσουν το κουπόνι έχουν έκπτωση στα παιδικά και βρεφικά έπιπλα από 25% - 50% & στα Καροτσάκια 20% - 50%!
 • Δείτε τον ενδεικτικό κατάλογο πατώντας ΕΔΩ.
 • Τέλος, η πλέον ελκυστική λεπτομέρεια:  όσα κουπόνια εξαργυρωθούν θα μπουν σε κλήρωση για ένα πλήρες παιδικό δωμάτιο για αγόρι ή κορίτσι!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Η αξία του κουπονιού αφαιρείται από την τελική αξία.
 • Κάθε κουπόνι του Deal περιλαμβάνει: έκπτωση για την αγορά των προϊόντων της αρεσκειας σας από το κατάστημα σε όλα τα είδη ένδυσης, επίπλων ή προίκας μωρού από την Allegro & τη δυνατότητα συμμετοχής σας στην κλήρωση για ένα πλήρες παιδικό δωμάτιο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς (έως 1 στον καθένα).
 • Για αγορές με παραλαβή από το κατάστημα αρκεί η επίδειξη του κουπονιού ή των στοιχείων του κατά την εξαργύρωσή του.
 • Για αγορές με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον αγοραστή και το κόστος είναι πάντα σε συνεννόηση με την επιχείρηση.
 • Για οποιαδήποτε πληροφορία ή και τηλεφωνική παραγγελία απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2102828003.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα 08.00-16.00, Τρίτη 08.00 - 20.30, Τετάρτη 08.00 - 16.00, Πέμπτη 08:00-20:30, Παρασκευή 08:00-20:30, Σάββατο 08:00-16:00.
Αllegro

Βαλαωρίτου 8
Μεταμόρφωση - Αττική
2102828003

Ιστοσελίδα


Αllegro
Η εταιρεία Αllegro δραστηριοποιείται στον χώρο της μεταποίησης τα
τελευταία 50 χρόνια . Παράγουμε και εξάγουμε βαπτιστικά, προίκα μωρού, παιδικά ρούχα. Παράλληλα, στις 4000 m2 εγκαταστάσεις της Αllegro, έχουμε δημιουργήσει ένα εμπορικό κέντρο, αποκλειστικά για προϊόντα που αφορούν στο παιδί.

Βρεφικά-παιδικά έπιπλα, βρεφανάπτυξη, καροτσάκια, καθίσματα αυτοκ/του, βαπτιστικά, ρούχα κ.λ.π. σε προνομιακές τιμές και πάντα σε υψηλή ποιότητα , που ελέγχεται από τον Ευρωπαϊκό όμιλο, 1000 μεγαλοκαταστημάτων που συμμετέχουμε (discount stores).
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκθεση παιδικού δωματίου στο νέο
ιταλικό κέντρο παιδικού επίπλου που δημιουργήσαμε. Προϊόντα με υψηλή αισθητική, μελετημένα για να προσφέρουν στο παιδί την ιδανική ατμόσφαιρα για τη σωστή του ανάπτυξη.

Στα 50 χρόνια της παρουσίας της στην αγορά, η Allegro επένδυσε
ικανοποιητικό ποσοστό χρημάτων για την οργάνωση της. Τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της η Allegro κατάφερε να αποκτήσει την συνεργασία του "Manifattura Magni". Πολλοί Ιταλοί τεχνικοί (P.RudelZi, R.Pαstore, D.Mαssuti) ήρθαν στην Ελλάδα και συνεισφέρανε στην ανάπτυξη της Allegro. Αργότερα ανέλαβε ο Αμερικανός ειδικός Jack Solinger. Ήρθε στην Ελλάδα οκτώ φορές και η συνεισφορά του στην θεαματική ανάπτυξη της Allegro ήταν περισσότερο από αποφασιστική.