Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 40%
Κέρδος: 7,6€
11,9€
από
έκπτωση
κέρδος

19,5€
40%
7,6€

Η προσφορά έληξε
39
Αγορές

11,9€ για ένα θερμόμετρο του Γαλιλαίου

11,9€ για να δώσετε ξεχωριστό στυλ στην πρόβλεψη και την ενημέρωση της θερμοκρασίας, με το θερμόμετρο του Γαλιλαίου, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από το CleverMarket.gr, αρχικής αξίας 19,5€
Έκπτωση 40%
Τι αγοράζετε:
 • Ένα μοναδικό κόσμημα για το σπίτι ή το γραφείο σας, το θερμόμετρο του Γαλιλαίου που βασίζεται στην αρχή του Αρχιμήδη!
 • Αναζητώντας την ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας ο ιδιοφυής Galileo Galilei ανακάλυψε αυτήν την εντυπωσιακή μέθοδο. Μέσα σε ένα υγρό, ένα στερεό σώμα, με το ίδιο βάρος και μέγεθος, κατεβαίνει υποχρεωτικά όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει. Αντίθετα, το στερεό σώμα ανεβαίνει στο υγρό, όταν η θερμοκρασία ελαττώνεται. Οι γυάλινες μπάλες έχουν διαφορετικό βάρος. Λαμβάνοντας υπόψη την πυκνότητα του υγρού, είναι εγγυημένο ότι η χαμηλότερη από τις μπάλες που επιπλέουν στο άνω μέρος του κυλίνδρου δείχνει τη σωστή θερμοκρασία.
 • Με αυτό το όργανο μπορείτε να μετρήσετε την θερμοκρασία παρότι το θερμόμετρο είναι χωρισμένο σε 2 ζώνες!
 • Η μπαλίτσα που αιωρείται στο χαμηλότερο σημείο του θερμομέτρου δηλώνει και ποια είναι η θερμοκρασία!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά του θερμομέτρου Galileo:
  - Πέντε (5) μπαλίτσες που μετρούν την θερμοκρασίας ανά 2 βαθμούς κελσίου.
  - Διαστάσεις: 35 εκ ύψος, 4.5 εκ διάμετρος.
  -  Υγρό, μη τοξικό, εύφλεκτο, περιέχει αλκοόλ, άοσμο.
 • Έξυπνο, επιστημονικό και πανέμορφο στολίδι για τη διακόσμηση του χώρου σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2012.
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει ακριβώς: ένα (1) θερμόμετρο Galileo.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής απευθείας από το κατάστημα προσκομίζοντας μόνο το κουπόνι.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη :08:30-17:00, Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 08:30-19:00 , Σάββατο 09:00-15:00
 • Υπάρχει δυνατότητα να σας αποσταλεί το προϊόν στην διεύθυνση επιλογής σας. Tα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή, ανέρχονται σε 8.90€ και πληρώνονται με αντικαταβολή στην Courier ή ΕΛΤΑ όταν παραλάβετε το προϊόν.
 • Εάν επιθυμείτε αποστολή του προϊόντος, αφού κάνετε την αγορά παρακαλούμε αποστείλατε στο email, info@clevermarket.gr αντίγραφο του κουπονιού και τα πλήρη στοιχεία σας (όνομα- επώνυμο- διεύθυνση – τηλέφωνο).
Clevermarket

Γερανίου 20
Ομόνοια - Αττική
2105226962


Ιστοσελίδα


Clevermarket
Η CLEVERMARKET έχει καθιερωθεί διαχρονικά ως η εταιρεία με τα πλέον έξυπνα προϊόνταGadgets. Ποιότητα, ανταγωνιστικότητα και καινοτομία είναι κάποια από τα στοιχεία που δικαιολογούν και το πρώτο συνθετικό Clever. Αυτό το κάνουν όμως και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και after sales service όπως και οι επαναστατικές ιδέες και οι ανταγωνιστικές τιμές.
 
Στην Clevermarket σας προσφέρουμε  έξυπνα ηλεκτρονικά  -  έξυπνα είδη ασφαλείας - έξυπνα, πρωτότυπα, δημοφιλή προϊόντα και Gadgets, αλλά και έξυπνες λύσεις.
 
Τώρα που η βία και ή απάτη μαστίζουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά την κοινωνία μας, στόχος μας είναι να προσφέρουμε έξυπνες και οικονομικές λύσεις που έχουν σχέση με την καθημερινότητα, την ποιότητα ζωής, την ασφάλεια και την προστασία της ζωής και της περιουσίας σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας ιδιώτες ή επαγγελματίες ! ! !
 
Δείτε τις προτάσεις μας στα είδη ασφαλείας και μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας. Έμπειροι συνεργάτες μας θα σας δώσουν οικονομικές λύσεις για ανάγκες που έχετε αλλά δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν λύσεις ! ! !
 
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ !!!
 
Οι προτάσεις μας στα επαναστατικά Gadgets θα σας δώσουν έξυπνες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες,  κάνοντας σας να ξεχωρίσετε αφού θα αξιοποιείτε την  τεχνολογία του αύριο σήμερα ! ! !
 
Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και κατά την περιήγηση στις κατηγορίες των προϊόντων μας θα βρείτε gadgets για το σπίτιgadgets για το αυτοκίνητοανδρικά gadgetsγυναικεία gadgetsπαιδικά gadgets, gadgets για δώρο, gadgets για κάθε στιγμή αλλά και φθηνά gadgets!
 
Θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της αγοράς που θα καταπλήξουν εσάς και τους φίλους σας! ! !