Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 39€
από
έκπτωση
κέρδος

80€
51%
41€

Η προσφορά έληξε
12
Αγορές

Προσφορά για σεμινάριο μασάζ 15 ωρών με πιστοποιητικό, στο Σύνταγμα!

39€ για ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο μασάζ, συνολικής διάρκειας 15 ωρών, με 4 διαφορετικές ενότητες (πρόσωπο, σώμα, βιοενεργειακό & αιθέρια έλαια), με πιστοποιητικό παρακολούθησης για άμεση άσκηση επαγγέλματος, από την "Εκπαιδευτική Ένωση" στο Σύνταγμα, αρχικής αξίας 80€
Έκπτωση 51%!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε καταρτισμένη γνώση γρήγορα και απλά στους πιο περιζήτητους τομείς στον χώρο της σωματικής φροντίδας!
 • Το σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 15 ωρών ((5 τρίωρα μαθήματα) περιλαμβάνει αναλυτικά τις εξής ενότητες:
  - Χαλαρωτικό μασάζ προσώπου
  - Χαλαρωτικό μασάζ σώματος
  - Βιοενεργειακό μασάζ - Αιθέρια έλαια
  - E.F.T.
  - Βιωματικές δραστηριότητες προσωπικής ανάπτυξης
 • Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό παρακολούθησης από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ένωση και μπορούν να βγουν άμεσα στην αγορά εργασίας.
 
 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Ημερομηνία έναρξης: 2 Νοεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: παρακολούθηση ολοκληρωμένου σεμιναρίου μασάζ, συνολικής διάρκειας 15 ωρών.
 • Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό παρακολούθησης από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ένωση.
 • Διάρκεια σεμιναρίου: 15 ώρες (5 τρίωρα μαθήματα)
 • Οι ώρες των μαθημάτων είναι απογευματινές.
 • Περιλαμβάνεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για τα μαθήματα. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά. Παρέχονται σημειώσεις.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για δήλωση συμμετοχής στο 2103235200 καθώς και για ενημέρωση ημερομηνιών και ωρών μαθημάτων.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Eκπαιδευτική Ένωση

Υπατίας 6
Αθήνα - Aττική
2103235200


Ιστοσελίδα


Eκπαιδευτική Ένωση
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΕΝΩΣΗ προσφέρει σύγχρονα και πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών στους τομείς: Αισθητικής/ Ομορφιάς, Παιδαγωγικών Σπουδών, Υγείας/ Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ψυχολογίας/ Ανθρωπιστικών Σπουδών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού, Πληροφορικής, Θεολογικών/ Εκκλησιαστικών Σπουδών, και Καλών Τεχνών.

Σε συνεργασία με άλλους πιστοποιημένους φορείς όπως η ACTA, προσφέρει επαγγελματικές πιστοποιήσεις, που αποτελούν ένα ακόμη επιπλέον εφόδιο για τους αποφοίτους του. Τα μετεκπαιδευτικά προγράμματα καθώς και τα προσφερόμενα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης & τα επαγγελματικά/ επιμορφωτικά σεμινάρια, είναι διάρκειας λίγων ωρών, ετήσια, ή και περισσότερα έτη, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του κάθε προγράμματος.

Η Ένωση εκσυγχρονίζει διαρκώς τα προσφερόμενα προγράμματα, έτσι ώστε να εναρμονίζονται με τις εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς, καθώς και τη ζήτηση εξειδικευμένων στελεχών/ επαγγελματιών. 

Οι εγκαταστάσεις της Ένωσης, βρίσκονται στην καρδιά της «τουριστικής/ κοσμοπολίτικης» Αθήνας στο Σύνταγμα, σε ένα χώρο προσεγγίσιμο απ’ όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ, τρένο), καθιστώντας την πρόσβαση των σπουδαστών του ιδιαίτερα εύκολη, σε οποιαδήποτε περιοχή και εάν κατοικούν.