Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 51%
Κέρδος: 34€
33€
από
έκπτωση
κέρδος

67€
51%
34€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

33€ για μηχανή espresso

33€ για τη μηχανή espresso moκa της Gnali & Zani, 3 φλυτζανιών & επιπλέον 500gr τριμμένου espresso spinelli, 6 φλιτζανάκια καφέ spinelli, 6 κουταλάκια inox & 20 μονοδόσεις σοκολάτα Ristora, αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από την "Orizzonti", αρχικής αξίας 67€
Έκπτωση 51%
Τι αγοράζετε:
 • Το δοχείο Moka, είναι μια κορυφαία καφετιέρα η οποία παράγει καφέ με το πέρασμα ζεστού νερού υπό πίεση από τον ατμό μέσα από τον αλεσμένο καφέ!
 • Το μοντέλο αυτό της Gnali & Zani, είναι extra εφοδιασμένο με μία ειδική βαλβίδα, η οποία δημιουργεί την απαιτούμενη πίεση ώστε ο espresso μας να έχει ένα απόλυτα ικανοποιητικό καιμάκι σε λίγα μόλις λεπτά!
 • Η καφετιέρα αυτή, κατάφερε να είναι το σήμα κατατεθέν του ιταλικού καφέ και να μην λείπει από κανένα σπίτι. Είναι φτιαγμένη από αλουμίνιο για να διαχέεται καλύτερα η θερμότητα και έτσι να έχουμε έναν γευστικότατο espresso σε λίγα μόνο λεπτά!
 • Απολαύστε τον σκέτο ή ως βάση για ζεστό ή κρύο cappuccino (freddo)!
 • Το δοχείο Moka  χρησιμοποιείται συχνά στις περισσότερες χώρες της  Ευρώπης, αλλά και σε χώρες της Λατινικής Αμερικής . Έχει γίνει μια εικονική σχεδίαση, εμφανίζεται στη σύγχρονη βιομηχανική τέχνη, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, το Cooper-Hewitt, το Εθνικό Μουσείο Design  και το London Science Museum!
 • Η Moca είναι μία πολύ καλή και οικονομική λύση για τους λάτρεις του espresso και για αυτούς που δεν θέλουν μία ηλεκτρική μηχανή για την παρασκευή του!
 • Η καφετιέρα Μόκα υπάρχει σε διαφορετικά μεγέθη, 1-18 φλιτζάνια 50 ml!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Μαρτίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: 1 μηχανή παρασκευής espresso moka της Gnali & Zani, 500gr τριμμένου espresso spinelli, 6 φλιτζάνια spinelli, 6 κουταλάκια inox & 20 μονοδόσεις σοκολάτα Ristora.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Η παραλαβή του προϊόντος μπορεί να γίνει από το κατάστημα στη Ραδιοφωνίας 1 Ίλιον ή με αποστολή με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν τον πελάτη.
 • Για την εκτέλεση της παραγγελίας απαιτούνται περίπου 10 ημέρες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στα 2102630305 ή 6931988026 με αποστολή email στο  info@orizzonti.gr δηλώνοντας τον αριθμό κουπονιού, το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία αποστολής.
 • Τα έξοδα αποστολής (5-7€) δεν συμπεριλαμβάνονται στη προσφορά.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δεύτερα- Παρασκευή 08:00 – 21:00.
Orizzonti

Ραδιοφωνίας 1
Ίλιον - Αττική
6931988026


Ιστοσελίδα


Orizzonti
Η εταιρεία Orizzonti με έδρα στο Ίλιον Αττικής δραστηριοποιείται στην προώθηση του καφέ espresso και ροφημάτων  σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία spinelli caffe ( η ιστοσελίδα της spinelli caffe είναι www.spinelcaffe.it ) . Η εταιρία καλύπτει όλες τις ανάγκες από το σπίτι , το γραφείο , τις καφετέριες  , ακόμα και την αυτόματη πώληση.
Αυτό δημιουργήθηκε με ζήλο και μεράκι για το χτίσιμο της ελληνικής ιστορίας του καφέ! Σήμερα σε συνεργασία με τη spinelli caffe , φιλοξενεί καταξιωμένα και επώνυμα προϊόντα από όλο τον κόσμο.
Προσφέρουν εξαιρετικά, μαγευτικά αρώματα, ολοκληρωμένες γεύσεις αλλά και όλες τις μικρές ή μεγάλες απολαύσεις που συνοδεύουν τον καφέ σας καθώς και όλα τα αξεσουάρ για την σωστή παρασκευή και το σερβίρισμά τους
Από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα στο κέντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο καταναλωτής και οι ανάγκες του, δουλειά τους είναι να κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη και αυτό μπορούν να το επιτύχουν μόνο χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και επαγγελματικής επάρκειας.
 Ξέρουν πολύ καλά οτι οι ρυθμοί της ζωής σήμερα είναι εξοντωτικοί, απευθύνονται σε πολυάσχολους ανθρώπους και υποχρέωση τους είναι να εξασφαλίζουν για εσάς τις καλύτερες επιλογές προϊόντων, σε τιμές που να μπορείτε να τα αποκτήσετε, και να σας παρέχουν υποστήριξη μετά την πώληση ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι από τις αγορές σας.

Ο όρος 'εσπρέσο' συχνά χρησιμοποιείται για να περιγράψει έναν τύπο καφέ, αλλά στην πραγματικότητα σημαίνει την μέθοδο παρασκευής του. Εσπρέσο σημαίνει την γρήγορη έγχυση νερού μέσα από τον αλεσμένο καφέ χρησιμοποιώντας ένα διπλό μπρίκι ή ένα ηλεκτρικό μηχάνημα. Με αυτές τις μεθόδους το νερό διοχετεύεται υπό πίεση μέσα από το λεπτοαλεσμένο και συμπιεσμένο μέσα στο φίλτρο καφέ. Με το μηχάνημα του Εσπρέσο μπορείτε να ετοιμάσετε ένα φλυτζάνι σε περίπου 25 δευτερόλεπτα.