Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 78€
από
έκπτωση
κέρδος

130€
40%
52€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Φοίτηση στη μουσική σχολή Πυξίδα του Φίλιππου & Λευτέρη Πλιάτσικα!

Μηνιαία ή ετήσια φοίτηση στην αναγνωρισμένη από το κράτος μουσική σχολή "Πυξίδα" του Φίλιππου & Λευτέρη Πλιάτσικα, για σφαιρική, ολοκληρωμένη & επαγγελματική γνώση για κάθε μελλοντικό καλλιτέχνη, σε Κηφισιά και Μεταμόρφωση - έκπτωση έως 45%!!
- 78€ για 1 μήνα φοίτησης, αρχικής αξίας 130€
- 715€ για ετήσια φοίτηση (ακαδημαϊκό έτος 10 μηνών), αρχικής αξίας 1300€
Τι αγοράζετε:
 • Η μουσική σχολή "Πυξίδα" δημιούργηθηκε από τον Φίλιππο και Λευτέρη Πλιάτσικα με σκοπό να βοηθήσει όλους όσους επιθυμούν να λάβουν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική, σε ένα περιβάλλον γεμάτο μελωδίες, καταρτισμένους καθηγητές και με διαφορετική φιλοσοφία από τις αντίστοιχες μουσικές σχολές!
 • Η φιλοσοφία της Μουσικής Σχολής "Πυξίδα" είναι να οδηγήσει τον μαθητή από τα πρώτα βήματα του στο μουσικό του ταξίδι, μέχρι τη σφαιρική και ολοκληρωμένη γνώση, την πρόβα με groups και την ηχογράφηση της προσωπικής του δουλειάς με σκοπό την κυκλοφορία.
 • Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, οι μαθητές μπορούν να διδαχθούν όλα τα μουσικά όργανα, ανώτερα θεωρητικά καθώς και τμήματα με κλασσική, παραδοσιακή Rock και Metal μουσική. 
 • Στην Πυξίδα διδάσκουν έμπειροι καθηγητές, ενώ θα υπάρχουν και παρουσίες γνωστών καλλιτεχνών - έκπληξη, που θα κάνουν συχνά κύκλους μαθημάτων και σεμινάρια πάνω στο τραγούδι και τη σύνθεση.
 • Η Μουσική Σχολή "Πυξίδα" είναι αναγνωρισμένη από το κράτος. Σε συνεργασία με το ελληνικό κέντρο Rockschool και Trinity Guildhall οι φοιτητές μπορούν να δίνουν εξετάσεις για πτυχία και διπλώματα από τη σχολή, αναγνωρισμένες από το αγγλικό πανεπιστήμιο.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2015 (καταληκτική ημερομηνία έναρξης παρακολούθησης μαθημάτων) για το ακαδημαϊκό έτος 2015 - 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει φοίτηση στη μουσική σχολή ''Πυξίδα'' με επιλογή ανάμεσα σε:
  - Κουπόνι των 78€:
  έναν (1) μήνας φοίτησης
  - Κουπόνι των 715€: ετήσια φοίτηση (ακαδημαϊκό έτος 10 μηνών).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ένταξη στη σχολή στα τηλέφωνα που βρίσκονται στο κουπόνι σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια μηνιαίας φοίτησης και ένα (1) κουπόνι ετήσιως ανά άτομο - απεριόριστα για δώρο.
 • Σε περίπτωση που κάποιος αγοράσει κουπόνι για ετήσια φοίτηση και ξεκινήσει τα μαθήματα Οκτώβριο (ενώ η ετήσια φοίτηση ξεκινάει από Σεπτέμβριο),τα μαθήματα που έχασε θα αναπληρωθούν μέσα στο ακαδημαϊκό έτος.
Μουσική Σχολή Πυξίδα

2 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Λεωφόρος Κηφισίας 232
Κηφισιά - Αττική
2108013300

www.pyxidamusicschool.gr


Μουσική Σχολή Πυξίδα
Η Μουσική Σχολή "Πυξίδα" είναι αναγνωρισμένη απο το κράτος. Σε συνεργασία με το ελληνικό κέντρο Rockschool και Trinity Guildhall οι φοιτητές μπορούν να δίνουν εξετάσεις για πτυχία και διπλώματα από τη σχολή, αναγνωρισμένες από το αγγλικό πανεπιστήμιο. 
 
Η Πυξίδα φιλοξενείται από τον Φίλιππο και Λευτέρη Πλιάτσικα ενώ Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο Θοδωρής Καλαντζάκος.
 
Η φιλοσοφία της Μουσικής Σχολής "Πυξίδα" είναι να οδηγήσει τον μαθητή από τα πρώτα βήματα του στο μουσικό του ταξίδι, μέχρι τη σφαιρική και ολοκληρωμένη γνώση, την πρόβα με groups και την ηχογράφηση της προσωπικής του δουλειάς με σκοπό την κυκλοφορία.
 
Κύριο μέλημά μας είναι ο μαθητής να εφοδιαστεί με εργαλεία χρήσιμα για τον ενεργό μουσικό, απαραίτητα για να τα καταφέρει στη μουσική βιομηχανία.

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook