Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 53%
Κέρδος: 240€
210€
από
έκπτωση
κέρδος

450€
53%
240€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

210€ για ένα ηλεκτρικό τζάκι Livorno

210€ για να ζεστάνετε οικονομικά το χώρο σας με ένα όμορφο rustique design και εξαιρετικής απόδοσης επιδαπέδιο ηλεκτρικό τζάκι Livorno 1650-2000W, από την “Ideal Deal”, αρχικήςαξίας 450€
Έκπτωση 53%!
Δυνατότητα αγοράς και με 3 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα!
Τι αγοράζετε:
 • Οικονομική ευκαιρία για να αποκτήστε ένα ηλεκτρικό τζάκι ολλανδικής προέλευσης (Livorno) με όμορφο design (μπορεί να χαρακτηριστεί ως old fashioned ή rustique) για να περάσετε μοναδικές στιγμές στο σπίτι, με αγαπημένα πρόσωπα και όμορφες χειμωνιάτικες νύχτες!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά του τζακιού Livorno:
  - Διαστάσεις 49,5 x59 x37cm
  - Βαρος 14,6kg.
  - Μεταλλικός σκελετός μαύρου χρώματος με επεξεργασία παλαιωμένου σίδηρου
  - Κατανάλωση 1650-2000W
  - Λειτουργία με ή χωρίς το εφέ του τζακιού
  - Προδιαγραφές ρεύματος 220Volt
  - Λαμπτήρες 2x25 Watt
  - Διάχυση θερμότητας με ηλεκτρικό μοτέρ
  - Πιστοποιήσεις CE, TUV, GS
  - Διαθέτει διακοσμητικά στην εστία
 • Αποτελεσματικό για χώρους έως 20 τετραγωνικά μέτρα, χωρίς καπνούς (δεν απαιτεί καμινάδα) και χωρίς φυσικά ανάγκη για καθάρισμα όπως τα συμβατικά τζάκια!
 • Φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, δεν αφήνει στάχτες και υπολείμματα, με εξαιρετικό εφέ που προσφέρει εικόνα πραγματικής φλόγας η οποία σβήνει όποια στιγμή επιθυμείτε!
 • Το ηλεκτρικό τζάκι Livorno είναι ιδανική λύση για κάθε σπίτι!
 • Δυνατότητα και αποστολής στο χώρο σας (επιπλέον επιβάρυνση)!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Απριλίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας).
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην IdealDeal.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) επιδαπέδιο ηλεκτρικό τζάκι Livorno1650-2000W.
 • Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής (τα οποία καταβάλλονται στην μεταφορική κατά την παράδοση και κατόπιν συνεννόησης με την IdealDeal).
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Στείλτε μας email στο sales@idealdeal.gr αναφέροντας α) το προϊόν που αγοράσατε β) τον κωδικό του κουπονιού σας γ) ονοματεπώνυμο παραλήπτη δ) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα) εάν επιθυμείτε να σας αποσταλεί το προϊόν στο χώρο σας ή εάν επιθυμείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από την εταιρία (Τιμολέοντος 13, Μετς, Αθήνα) μπορείτε να δώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email info@idealdeal.gr ή τηλεφωνικώς στο 2111820871.
Ideal Deal

Τιμολέοντος 13
Μετς - Αττική
2111820871Ideal Deal
Η ideal Deal ιδρύθηκε το 2010 από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.

Προσπαθώντας να αντιληφθούμε τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούμαστε με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, την μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για εμάς πως εμπορευόμαστε αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουμε. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Ο κύριος στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές.Το λεγόμενο value for money έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και το πετυχαίνουμε με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούμε χαμηλά τα λειτουργικά μας κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.