Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
85%
51€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Μαθήματα αυτοάμυνας για γυναίκες, διάρκειας ενός μήνα, στο Βύρωνα!

9€ για εγγραφή και 4 μαθήματα (συνολική διάρκεια ενός μήνα), για ρεαλιστική και πρακτική αυτοάμυνα για γυναίκες με στόχο την πραγματική σας επιβίωση στο δρόμο, από την Ακαδημία Muay Thai - Boran στο Βύρωνα, αρχικής αξίας 60€
Έκπτωση 85%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Την ευκαιρία να μάθετε την τέχνη της αυτοάμυνας και να αποκτήσετε πίστη στον εαυτό σας, στο σώμα σας και τις δυνάμεις σας!
 •  Τη δυνατότητα να μάθετε την ταυτόχρονη επίτευξη αυτοάμυνας και άρτιας εκγύμνασης που εξυπηρετεί τις γυναίκες!
 •  Ένα μαχητικό σύστημα που σας διδάσκει πώς να αποφεύγετε, να αντιμετωπίζετε και να ξεπερνάτε όλων των ειδών τις επιθέσεις και τη βία που μπορεί να κληθειτε να αντιμετωπίσετε και είναι ιδανικό και για άτομα που δεν ασχολούνται ή δεν έχουν ασχοληθεί γενικά με τον αθλητισμό!
 • Σε ένα μηνιαίο πρόγραμμα με 4 ωριαία μαθήματα αυτοάμυνας, αναπτύσσεται ένα ρεαλιστικό σύστημα μάχης, πιο σύγχρονο και ταυτισμένο με τους κανόνες της εποχής, που απαιτεί την πραγματική επιβίωσή σας στο δρόμο και όχι μόνο την άξια και νικηφόρα παρουσία μας σε αγωνιστικό επίπεδο! 
 • Στόχος είναι, μέσω των προπονήσεων και των τεχνικών αυτοάμυνας που θα διδαχτείτε, να υπάρχει αποτέλεσμα όταν τις εφαρμόζετε σε πραγματικές συνθήκες μάχης στο δρόμο καθώς και η επιβίωση σας σε επικίνδυνες καταστάσεις που πιθανόν να αντιμετωπίσετε σε ρεαλιστικές μάχες!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2015.
 • Το Deal ισχύει αποκλειστικά για γυναίκες.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: εγγραφή και παροχή ενός μηνιαίου προγράμματος αυτοάμυνας με 4 ωριαία μαθήματα.
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα σε μορφή δώρου για φίλους ή συγγενείς (έως 1 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία πριν την έναρξη των μαθημάτων για την οριστικοποίηση των τμημάτων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην επιλογή των ημερών-ωρών.
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2130428065
Ακαδημία Muay Thai - Boran

Αρύββου 50
Βύρωνας - Αττική
2130428065 - 6974803512


Ιστοσελίδα


Ακαδημία Muay Thai - Boran
Ελληνική Ομοσπονδία Διαφύλαξης και Διάδοσης Ταιλανδέζικης πολιτιστικής κληρονομιάς σύγχρονου και αρχαίου Muay Thai αναγνωρισμένη επίσημα από τους κρατικούς φορείς της Ταιλάνδης!

Το παιδί μαθαίνει πώς να χειρίζεται και να εξωτερικεύει το άγχος,το θυμό του και άλλα αρνητικά συναισθήματα,διοχετεύοντας έτσι την ενέργεια του με έναν υγιή τρόπο ή οποία θα μπορούσε, υπό άλλες συνθήκες, να οδηγήσει σε λάθος δρόμο, με αρνητικές συνέπειες. Επίσης, βελτιώνει τις συναισθηματικές ικανότητες, την πειθαρχία, την υπακοή, το θάρρος, την εμπιστοσύνη, το σεβασμό και αυξάνει την αυτοπεποίθηση του παιδιού. Το παιδί μαθαίνει να συγκρατεί την ψυχραιμία του και να έχει αυτοέλεγχο, καθώς επίσης να τηρεί και να συμβαδίζει με τους κανόνες της ομάδας και του συνόλου.Επιπλέον, αυξάνει το επίπεδο συγκέντρωσης, την αντίληψη και την κρίση του παιδιού καθώς και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.