Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
85%
51€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Μαθήματα Muay Thai ή Judo για παιδιά 6 έως 12 ετών σε προσφορά!

9€ για απεριόριστα μαθήματα διάρκειας ενός μήνα σε Muay Thai ή Judo για παιδιά 6 έως 12 ετών, που θα τους προσφέρουν ένα πολύτιμο βοήθημα ζωής σε υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση, στην Ακαδημία Muay Thai - Boran στο Βύρωνα, αρχικής αξίας 60€
Έκπτωση 85%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Mάθετε τα μυστικά των διασημότερων πολεμικών τεχνών στα παιδιά σας, επιλέγοντας τις καταλληλότερες για αυτά!
 • Εγγραφή και παρακολούθηση μαθημάτων Muay Thaii ή Judo (απεριόριστα για ένα μήνα!)
 • Mε τις πολεμικές τέχνες το παιδί μαθαίνει πώς να χειρίζεται και να εξωτερικεύει το άγχος, το θυμό του και άλλα αρνητικά συναισθήματα, διοχετεύοντας έτσι την ενέργεια του με έναν υγιή τρόπο ή οποία θα μπορούσε, υπό άλλες συνθήκες, να οδηγήσει σε λάθος δρόμο, με αρνητικές συνέπειες.
  Επίσης, βελτιώνει τις συναισθηματικές ικανότητες, την πειθαρχία, την υπακοή, το θάρρος, την εμπιστοσύνη, το σεβασμό και αυξάνει την αυτοπεποίθηση του παιδιού.
  Το παιδί μαθαίνει να συγκρατεί την ψυχραιμία του και να έχει αυτοέλεγχο, καθώς επίσης να τηρεί και να συμβαδίζει με τους κανόνες της ομάδας και του συνόλου. Επιπλέον, αυξάνει το επίπεδο συγκέντρωσης, την αντίληψη και την κρίση του παιδιού καθώς και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.
 • Στην Ακαδημία Muay Thai - Boran, η τέχνη ξεφεύγει από τα στενά όρια της μονοδιάστατης εκπαιδευτικής λογικής και γίνεται ένα πολύτιμο βοήθημα ζωής που μπορεί να προσφέρει υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση!
 • Δείτε τα προγράμματα μαθημάτων ΕΔΩ
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2015.
 • Το Deal ισχύει αποκλειστικά για παιδιά 6 έως 12 ετών.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: απεριόριστα μαθήματα διάρκειας ενός μήνα σε Muay Thai ή Judo.
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή σε μορφή δώρου για φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία πριν την έναρξη των μαθημάτων για την οριστικοποίηση των τμημάτων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην επιλογή των ημερών-ωρών.
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2130428065
Ακαδημία Muay Thai - Boran

Αρύββου 50
Βύρωνας - Αττική
2130428065 - 6974803512


Ιστοσελίδα


Ακαδημία Muay Thai - Boran
Ελληνική Ομοσπονδία Διαφύλαξης και Διάδοσης Ταιλανδέζικης πολιτιστικής κληρονομιάς σύγχρονου και αρχαίου Muay Thai αναγνωρισμένη επίσημα από τους κρατικούς φορείς της Ταιλάνδης!

Το παιδί μαθαίνει πώς να χειρίζεται και να εξωτερικεύει το άγχος,το θυμό του και άλλα αρνητικά συναισθήματα,διοχετεύοντας έτσι την ενέργεια του με έναν υγιή τρόπο ή οποία θα μπορούσε, υπό άλλες συνθήκες, να οδηγήσει σε λάθος δρόμο, με αρνητικές συνέπειες. Επίσης, βελτιώνει τις συναισθηματικές ικανότητες, την πειθαρχία, την υπακοή, το θάρρος, την εμπιστοσύνη, το σεβασμό και αυξάνει την αυτοπεποίθηση του παιδιού. Το παιδί μαθαίνει να συγκρατεί την ψυχραιμία του και να έχει αυτοέλεγχο, καθώς επίσης να τηρεί και να συμβαδίζει με τους κανόνες της ομάδας και του συνόλου.Επιπλέον, αυξάνει το επίπεδο συγκέντρωσης, την αντίληψη και την κρίση του παιδιού καθώς και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.