Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 79€
από
έκπτωση
κέρδος

260€
70%
181€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Απόκτηση διπλώματος ταχύπλοου σκάφους σε απίστευτη προσφορά!

79€ για απόκτηση διπλώματος ταχύπλοου σκάφους, με 3 θεωρητικά & 4 πρακτικά μαθήματα, στη Σχολή Ταχύπλοων Σκαφών Κώστας Σγουρός στη Ραφήνα για να μάθετε σωστά από έμπειρους εκπαιδευτές ότι απαιτείται για τις εξετάσεις αλλά και για να νιώθετε εσείς και οι συνταξιδιώτες σας ασφαλείς, αρχικής αξίας 260€
Έκπτωση 70%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Μάθετε σωστά από τους έμπειρους εκπαιδευτές της Σχολής Ταχύπλοων Σκαφών Κώστας Σγουρός στη Ραφήνα τα απαραίτητα πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα που απαιτούνται για τις εξετάσεις αλλά και για να νιώθετε εσείς και οι συνταξιδιώτες σας ασφαλείς!
 • Το δίπλωμα ταχύπλοου επιτρέπει την δυνατότητα χειρισμού οποιουδήποτε ταχύπλοου σκάφους, από jet-ski έως και σκάφους 20 μέτρων, με απεριόριστη ιπποδύναμη, ιδιωτικό ή νοικιασμένο, για πλεύση στις όμορφες ελληνικές θάλασσες (και όχι μόνο).
 • Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Θεωρητικά Μαθήματα (3 τρίωρα σε αίθουσα διδασκαλίας της επιχείρησης): Χειρισμός πυξίδας, φώτα ναυσιπλοΐας, σήματα ημέρας, ναυτικοί κόμποι, διεθνής κανονισμός αποφυγής συγκρούσεως, προτεραιότητες, εύρεση πορείας επί χάρτου, τρόποι εύρεσης στίγματος,φάροι-φανάρια, ναυτικοί κόμποι, αντιμετώπιση καταστάσεων κινδύνου όπως επικοινωνία με πομποδέκτη-VHF, χρήση GPS και ναυτικά ατυχήματα. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 9 το πρωί και τελειώνουν στις 11 το βράδυ.
  - Πρακτικά Μαθήματα (4 μαθήματα διάρκειας 45 λεπτών το καθένα με σκάφος στους κόλπους της Ραφήνας): Διδάσκεται αποκλειστικά στην θάλασσα. Περιλαμβάνει: Ναυσιπλοΐα, αεροδυναμική σκαφών, χρήση πηδαλίου, δέσιμο, αγκυροβόληση, αντιμετώπιση καταστάσεων κινδύνου (όπως άνθρωπος στη θάλασσα) πλωροδέτηση, πριμοδότηση, πλαγιοδέτηση (παραβολή).
 • Απαραίτητα δικαιολογητικά:
  - Αντίγραφο άδειας οδήγησης. Εάν δεν έχετε δίπλωμα χρειάζεται βεβαίωση από παθολόγο και οφθαλμίατρο
  - Φωτοτυπία (αστυνομικής) ταυτότητας
  - Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση συμπληρωμένη
  - 3 φωτογραφίες
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 13 Δεκεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: 3 θεωρητικά & 4 πρακτικά μαθήματα στη Σχολή Ταχύπλοων Σκαφών Κώστας Σγουρός στη Ραφήνα.
 • Ισχύει αποκλειστικά για εξετάσεις που θα διεκπεραιωθούν από τη Σχολή Ταχύπλοων Σκαφών Κώστας Σγουρός στη Ραφήνα.
 • Τα θεωρητικά μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες με εξαίρεση το Σαββατοκύριακο όπου κάνουν και τις πρωινές ώρες.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό για 18 ετών και άνω. 
 • Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία στα 2294026437 - 6977330177
 • Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα για παράβολα, εξεταστέα ύλη, διεκπεραίωση και παράσταση.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Σχολή Ταχύπλοων Σκαφών Σγουρός - Boat Coach

24ο χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος
Ραφήνα - Αττική
2294026437 - 6977330177


Ιστοσελίδα


Σχολή Ταχύπλοων Σκαφών Σγουρός - Boat Coach
Η Σχολή Ταχύπλοοων Σκαφών "Boatcoach.gr" και με έδρα την Ραφήνα Αττικής λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 40 χρόνια γράφοντας στην κυριολεξία ιστορία στο χώρο αυτό. Στην Σχολή μας διδάσκουμε με υπευθυνότητα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα για την απόκτηση διπλώματος ταχύπλοου σκάφους.

Το δίπλωμα ταχύπλοου επιτρέπει την δυνατότητα χειρισμού οποιουδήποτε ταχύπλοου σκάφους, από jet-ski έως και σκάφους 20 μέτρων, με απεριόριστη ιπποδύναμη, ιδιωτικό ή νοικιασμένο, για πλεύση στις όμορφές ελληνικές θάλασσες (και όχι μόνο). Για την απόκτηση μεγαλύτερης εμπειρίας και σιγουριάς η σχολή μας παρέχει επιπλέον μαθήματα σε ήδη χειριστές, στα δικά τους σκάφη.

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook