Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 130€
από
έκπτωση
κέρδος

260€
50%
130€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Μαθήματα υπολογιστών για την επίσημη πιστοποίηση ΕCDL σε προσφορά!

130€ για να ενισχύσετε το βιογραφικό σας με μαθήματα υπολογιστών από έμπειρους και εξειδικευμένους καθηγητές για την επίσημη πιστοποίηση ECDL, σε ολιγομελή τμήματα ή δυνατότητα ατομικών μαθημάτων, καθώς και παροχή βοηθητικού υλικού για κάθε ενότητα και δωρεάν απεριόριστες ώρες πρακτικής εξάσκησης με tests προσομοίωσης βασισμένα σε λογισμικό Microsoft Windows 7 και εφαρμογές Microsoft Office 2010, στο "Κέντρο Εκμάθησης Ζωή Ντρουφάκου" στα Άνω Λιόσια, αρχικής αξίας 260€
Έκπτωση 50%!!


Τι αγοράζετε:
 • Ενίσχυσε το βιογραφικό σου με το πιο αναγνωρισμένο δίπλωμα πληροφορικής στον κόσμο!
 • Η επάρκεια στην χρήση υπολογιστών είναι απαραίτητη σε όλα τα στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα και αποτελεί προαπαιτούμενο για ΑΣΕΠ!
 • Προετοιμασία για την επίσημη πιστοποίηση ECDL!
 • To ECDL Basic (για τον ΑΣΕΠ) περιλαμβάνει:
  - Επεξεργασία κειμένου (WORD)
  - Υπολογιστικά Φύλλα (EXCEL)
  - Υπηρεσίες Διαδικτύου (INTERNET)
 • Αναλυτικά:
  - Ολιγομελή τμήματα ή δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.
  - Διδάσκουν εξειδικευμένοι καθηγητές.
  - Βοηθητικό υλικό για κάθε ενότητα
  - Test αξιολόγησης δεξιοτήτων
 • Δωρεάν απεριόριστες ώρες πρακτικής εξάσκησης με τα πιο έγκυρα tests προσομοίωσης με λογισμικό Microsoft Windows 7 & εφαρμογές Microsoft Office 2010!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιανουαρίου 2016 (καταληκτική ημερομηνία έναρξης μαθημάτων).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει προετοιμασία για την επίσημη πιστοποίηση ECDL με: επεξεργασία κειμένου (Word), υπολογιστικά Φύλλα (Excel), υπηρεσίες διαδικτύου (Internet) σε Ολιγομελή τμήματα ή δυνατότητα ατομικών μαθημάτων, παροχή βοηθητικού υλικού για κάθε ενότητα, τεστ αξιολόγησης δεξιοτήτων και δωρεάν απεριόριστες ώρες πρακτικής εξάσκησης με τα πιο έγκυρα test προσομοίωσης με λογισμικό Microsoft Windows 7 & εφαρμογές Microsoft Office 2010.
 • Κάθε σπουδαστής έχει τον δικό του Η/Υ, ενώ η οθόνη του καθηγητή προβάλλεται σε video-wall.
 • Ο Υποψήφιος μπορεί να συμμετάσχει και μόνο στις εξετάσεις, χωρίς να παρακολουθήσει την εκπαίδευση μετά από ανάλογο διαγνωστικό τεστ δεξιοτήτων.
 • Δεν περιλαμβάνονται έξοδα που αφορούν στην πιστοποίηση και τα εξέταστρα.
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973309696
Κέντρο Εκμάθησης Ζωή Ντρουφάκου

Θερισού 5
Άνω Λιόσια - Αττική
6973309696Κέντρο Εκμάθησης Ζωή Ντρουφάκου
Ενίσχυσε το βιογραφικό σου με το πιο αναγνωρισμένο δίπλωμα πληροφορικής στον κόσμο! Η επάρκεια στην χρήση υπολογιστών είναι απαραίτητη σε όλα τα στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα και αποτελεί προαπαιτούμενο για ΑΣΕΠ. Προετοιμασία για την επίσημη πιστοποίηση ECDL. Ολιγομελή τμήματα ή δυνατότητα ατομικών μαθημάτων. Διδάσκουν εξειδικευμένοι καθηγητές. Βοηθητικό υλικό για κάθε ενότητα. Test αξιολόγησης δεξιοτήτων. ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες ώρες πρακτικής εξάσκησης με τα πιο έγκυρα tests προσομοίωσης με λογισμικό Microsoft Windows 7 & εφαρμογές Microsoft Office 2010. Κάθε σπουδαστής έχει τον δικό του Η/Υ, ενώ η οθόνη του καθηγητή προβάλλεται σε video-wall. Ο Υποψήφιος μπορεί να συμμετάσχει και μόνο στις εξετάσεις, χωρίς να παρακολουθήσει την εκπαίδευση μετά από ανάλογο διαγνωστικό τεστ δεξιοτήτων. Φιλικά δίδακτρα για όλους.