Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 32%
Κέρδος: 41€
89€
από
έκπτωση
κέρδος

130€
32%
41€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

89€ για ένα αυθεντικό αντρικό Polo Ralph Lauren μπλουζάκι

89€ για να ντυθείτε και να αναδείξετε ένα sport και ποιοτικό ντύσιμο, με ένα (1) αυθεντικό αντρικό Polo Ralph Lauren μπλουζάκι, με επιλογή του χρώματος που επιθυμείτε και αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από την Universal Exports, αρχικής αξίας 130€
Έκπτωση 32%
Τι αγοράζετε:
 • Μία… ασυναγώνιστη ευκαιρία να αναβαθμίσετε το ντύσιμο σας με ένα αυθεντικό μπλουζάκι Ralph Lauren με μοναδικό design και εντυπωσιακό έμβλημα!
 • Μια μεγάλη και αναγνωρισμένη παρουσία στον χώρο της μόδας, η αμερικανική εταιρία Ralph Lauren ντύνει εδώ και χρόνια τον άντρα που θέλει να ξεχωρίζει!
 • Ralph Lauren είναι ένας από τους πιο φημισμένους σχεδιαστές παγκοσμίως που έδωσε την απόλυτη chic διάσταση στο casual ντύσιμο, ενώ το αμερικάνικο όνειρο βρήκε τον εκφραστή του στα ρούχα του γνωστού brand. Η εταιρεία Ralph Lauren, αποτελώντας μία από τις εταιρίες διεθνούς κύρους και αξιοπιστίας, έχει επίκεντρο δραστηριότητας το σχεδιασμό και την προώθηση συλλογών υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας τον ανδρικό, γυναικείο, παιδικό, denim τομέα ένδυσης, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, αρώματα, καθώς και έπιπλα σπιτιού!
 • Ένα απόλυτα urbanκαι στιλάτο μπλουζάκι που δεν θα αποχωρίζεται ποτέ.... Το τέλειο δώρο για εκείνον!
 • Τα μπλουζάκι Ralph Lauren αποτελεί δημοφιλές κομμάτι της εταιρείας, έχει απλή και κλασική εφαρμογή και είναι 100% βαμβακερό!
 • Επιλογή από:
  - Ένα (1) σκούρο μπλε/άσπρο μπλουζάκι σε στυλ πόλο που αναγράφει “USA” και στάμπα (πάνω αριστερά) με το logo της εταιρείας, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει στάμπα με το νούμερο “10”.
  - Ένα (1) ανοιχτό μπλε/κιτρινο μπλουζάκι σε στυλ πόλο που αναγράφει “Sweden” και στάμπα (πάνω αριστερά) με το logo της εταιρείας, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει στάμπα με το νούμερο “10”.
  - Ένα (1) πράσινο μπλουζάκι σε στυλ πόλο με λευκή λωρίδα που αναγράφει “Italy” και στάμπα (πάνω αριστερά) με το logo της εταιρείας, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει στάμπα με το νούμερο “10”.
 • Καθώς και επιλογή του μεγέθους σας (Small, Medium, Largeκαι XLarge) σε περιορισμένη διαθεσιμότητα!
 • Περιλαμβάνεται η αποστολή σε όλη την Ελλάδα κατευθείαν από την Αμερική!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 20 Φεβρουαρίου 2012 (τελική ημερομηνία παραγγελίας του προϊόντος).
 • Τo Deal ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την Universal Exports.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) αυθεντικό αντρικό μπλουζάκι Polo Ralph Lauren με επιλογή του μεγέθους και του χρώματος που επιθυμείτε.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς (*** σε κάθε διαδικασία αγοράς μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι που ισοδυναμεί με ένα μπλουζάκι, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε την διαδικασία αγοράς όσες φορές θέλετε).
 • Χρόνος παράδοσης: 7-10 μέρες στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας universalexportsdc@gmail.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!