Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 30€
από
έκπτωση
κέρδος

150€
80%
120€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Eπαγγελματικά σεμινάρια στον τομέα τoυ μακιγιάζ με βεβαίωση σπουδών!

Eπαγγελματικά σεμινάρια στον τομέα του μακιγιάζ με ταχύρυθμα μαθήματα, με χορήγηση βεβαίωσης σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών, από τη Σχολή των επαγγελματιών "Beauty & Style" στην Καλλιθέα - έκπτωση έως 89%!!!!!
30€ για Μακιγιάζ Μεγαλύτερων Ηλικιών (σβήσιμο ρυτίδων κ.λπ) διάρκειας 2 ωρών, από 150€
40€ για Νυφικό Μακιγιάζ διάρκειας 4 ωρών ή Special Effects διάρκειας 6 ωρών ή Face Painting διάρκειας 6 ωρών ή Μακιγιάζ Δεκαετιών ή Μακιγιάζ Θεάτρου-Τηλεόρασης διάρκειας 6 ωρών ή Ethnic Μακιγιάζ διάρκειας 6 ωρών (σε όλα: απαραίτητη η γνώση του μακιγιάζ πρωινό-βραδινό) από 350€
45€ για Μακιγιάζ Πρωινό-Βραδινό διάρκειας 20 ωρών, από 250€
200€ για Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου που περιλαμβάνει Μόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών ή Μόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών ή Μόνιμο Μακιγιάζ Eye Liner, από 300€
Τι αγοράζετε:
 • Τα μυστικά του επαγγελματικού μακιγιάζ με ολοκληρωμένα σεμινάρια από τους επαγγελματίες του Beauty & Style!
 • Mε επιλογή ανάμεσα σε:
  Κουπόνι των 30€: Μακιγιάζ Μεγαλύτερων Ηλικιών (σβήσιμο ρυτίδων κ.λπ) διάρκειας 2 ωρών
  Κουπόνι των 40€:
  * Νυφικό Μακιγιάζ διάρκειας 4 ωρών ή 
  * Special Effects διάρκειας 6 ωρών ή
  * Face Painting διάρκειας 6 ωρών ή 
  * Μακιγιάζ Δεκαετιών ή 
  * Μακιγιάζ Θεάτρου-Τηλεόρασης διάρκειας 6 ωρών 
  * ή Ethnic Μακιγιάζ διάρκειας 6 ωρών
  (σε όλα: απαραίτητη η γνώση του μακιγιάζ πρωινό-βραδινό) 
  Κουπόνι των 45€: Μακιγιάζ Πρωινό-Βραδινό διάρκειας 20 ωρών
  Κουπόνι των 200€: Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου που περιλαμβάνει Μόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών ή Μόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών ή Μόνιμο Μακιγιάζ Eye Liner
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιανουαρίου 2016 (καταληκτική ημερομηνία εγγραφών).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  Κουπόνι των 30€: Μακιγιάζ Μεγαλύτερων Ηλικιών (σβήσιμο ρυτίδων κ.λπ) διάρκειας 2 ωρών
  Κουπόνι των 40€: Νυφικό Μακιγιάζ διάρκειας 4 ωρών ή Special Effects διάρκειας 6 ωρών ή Face Painting διάρκειας 6 ωρών ή Μακιγιάζ Δεκαετιών ή Μακιγιάζ Θεάτρου-Τηλεόρασης διάρκειας 6 ωρών  ή Ethnic Μακιγιάζ διάρκειας 6 ωρών (σε όλα: απαραίτητη η γνώση του μακιγιάζ πρωινό-βραδινό) 
  Κουπόνι των 45€: Μακιγιάζ Πρωινό-Βραδινό διάρκειας 20 ωρών
  Κουπόνι των 200€: Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου που περιλαμβάνει Μόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών ή Μόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών ή Μόνιμο Μακιγιάζ Eye Liner
 • Μετά την αγορά του κουπονιού οι κάτοχοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη σχολή στα τηλέφωνα για την ένταξη τους στα τμήματα που τους εξυπηρετούν στο 2167006856 ή 6937148754. 
 • Με την βεβαίωση σπουδών που σας απονέμεται έχετε τη δυνατότητα να εργασθείτε σε κομμωτήρια, spa κ.α.
 • Η σχολή παρέχει δωρεάν όλα τα υλικά που θα χρειαστούν για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων.
 • Με την αγορά 2 σεμιναρίων, δώρο σεμινάριο εκμάθησης αποτρίχωσης με κλωστή στο πρόσωπο, διάρκειας 2 ωρών, αξίας 125€ ή σεμινάριο εκμάθησης ρεφλεξολογίας πελμάτων 4 ωρών, αξίας 250€.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Ώρες λειτουργίας & επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00
Beauty & Style - Σχολή

Δαβάκη 65 (2ος όροφος)
Καλλιθέα - Αττική
2167006856 - 6937148754


Ιστοσελίδα


Beauty & Style - Σχολή
Με 27 χρόνια ποιοτικής πορείας και μια εξέλιξη ως σεμιναριακό κέντρο αλλά και ως εισαγωγική εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων αισθητικής τεχνητών νυχιών, κομμωτικής, μόνιμου μακιγιάζ, μόνιμο και ημιμόνιμο tattoo και piercing, δεν θα μπορούσαμε παρά να μιλάμε για ένα κέντρο ομορφιάς που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Και λέμε απολαυστικό γιατί δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από αυτό που μπορεί να αισθάνεσαι όταν ξέρεις πως τα χέρια σου είναι κυριολεκτικά… στα σωστά χέρια. 

«Καρδιά» της εταιρείας η κυρία Χάψου Ειρήνη με τις περγαμηνές της στην αισθητική να δίδονται σε σχολές της Γερμανίας, της Αγγλίας και της Γαλλίας. Η κυρία Χάψου έχει διδάξει την τέχνη της ομορφιάς στα ΙΕΚ του δημοσίου και σε άλλες 5 ιδιωτικές σχολές, ενώ παράλληλα δημιούργησε  μια μεγάλη σειρά ομιλιών, απόλυτα επιτυχής αν σκεφτεί κανείς πως τις παρακολούθησαν μέχρι και 1500 άτομα την κάθε μια. Επίσης έχει συνεργαστεί με τηλεοπτικά κανάλια, περιοδικά και επώνυμους σχεδιαστές για επιδείξεις μόδας.

Τα όμορφα χρώματα, το πολύ μεράκι, η πολύ αγάπη για το αντικείμενο, το έμπειρο προσωπικό, το τόσο relax περιβάλλον, η ιδιαίτερη φροντίδα, οι αυστηροί κανόνες υγιεινής που τηρούνται ευλαβικά.… είναι λίγα μόνο, από όλα αυτά, που βρίσκουμε στο Beauty & Style. Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε μόνες σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία και θα το διαπιστώσετε!