Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 63%
Κέρδος: 25€
14,9€
από
έκπτωση
κέρδος

39,9€
63%
25€

Εξαντλήθηκε!!!
176
Αγορές

14,9€ για την οικολογική μπάλα πλυντηρίου Ecobola

14,9€ για αποφύγετε τα έξοδα των απορρυπαντικών για 1000 πλύσεις, με όφελος 55% για την τσέπη σας και το περιβάλλον, με μία (1) οικολογική μπάλα πλυντηρίου Ecobola, με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από την Ideal Deal, αρχικής αξίας 39,9€
Έκπτωση 63%!
Τι αγοράζετε:
 • Πείτε αντίο στα απορρυπαντικά για περίπου 1000 πλύσεις!
 • Κάθε μπάλα Ecobola παραμένει δραστική έως και 3 χρόνια περίπου, ανάλογα τη συχνότητα των πλύσεων που θα πραγματοποιεί το πλυντήριο σας!
 • Η Εcobolaτοποθετείται απλώς στον κάδο του πλυντηρίου και διατηρείται το ίδιο αποτελεσματική για κάθε θερμοκρασία, πρόγραμμα πλύσης και ύφασμα ρούχου, απομακρύνοντας παράλληλα βρωμιά και μυρωδιές χωρίς χρήση χημικών!
 • Η δράση της Ecobola συνίσταται στη διάσπαση της βρωμιάς και απομάκρυνση βακτηριδίων μέσω της ελεγχόμενης απελευθέρωσης αρνητικών ιόντων και την εκπομπή συγκεκριμένων ποσών θερμότητας μέσω της τριβής των ειδικών κεραμικών σβόλων που περιέχει!
 • Σε συνδυασμό με την ανάδευση των ρούχων στις φάσεις πλύσεων, απομακρύνει με φυσικό, οικολογικό τρόπο τη βρωμιά από τις ίνες των ρούχων χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση επιβλαβών, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον χημικών απορρυπαντικών!
 • Με τη χρήση της δεν απαιτείται η προσθήκη απορρυπαντικού διότι η φυσικοχημική δράση της επιτρέπει την έξυπνη απομάκρυνση της βρωμιάς και των μυρωδιών!
 • Η οικολογική μπάλα πλυντηρίου Ecobola είναι δραστική για πλύσεις έως τέσσερα κιλά. Για μεγαλύτερα πλυντήρια θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε 2 μπάλες πλυντηρίου ώστε να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα στην καθαριότητα των ρούχων!
 • Απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και δεν απαιτεί καμία χρήση απορρυπαντικού!
 • Δωρεάν αποστολή όπου και αν βρίσκεστε, σε όλη την Ελλάδα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Απριλίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας).
 • ToDeal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην IdealDeal.
 • Το Deal περιλαμβάνει: μία (1) οικολογική μπάλα πλυντηρίου Ecobola.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Στο Deal περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Στείλτε μας email στο sales@idealdeal.gr αναφέροντας α) το προϊόν που αγοράσατε β) τον κωδικό του κουπονιού σας γ) ονοματεπώνυμο παραλήπτη δ) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα) εάν επιθυμείτε να σας αποσταλεί το προϊόν στο χώρο σας ή εάν επιθυμείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από την εταιρία (Τιμολέοντος 13, Μετς, Αθήνα) μπορείτε να δώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email info@idealdeal.gr ή τηλεφωνικώς στο 2111820871.
Ideal Deal

Τιμολέοντος 13
Μετς - Αττική
2111820871Ideal Deal
Η ideal Deal ιδρύθηκε το 2010 από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.

Προσπαθώντας να αντιληφθούμε τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούμαστε με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, την μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για εμάς πως εμπορευόμαστε αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουμε. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Ο κύριος στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές.Το λεγόμενο value for money έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και το πετυχαίνουμε με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούμε χαμηλά τα λειτουργικά μας κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.