Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 59€
από
έκπτωση
κέρδος

250€
76%
191€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Δίπλωμα οδήγησης Aυτοκινήτου ή Μηχανής με ολοκληρωμένη διδασκαλία!

Αποκτήστε το πολυπόθητο δίπλωμα οδήγησης για αυτοκίνητο ή μηχανή, με ολοκληρωμένα πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα, με την έμπειρη καθοδήγηση και επαγγελματικότητα της Σχολής Οδηγών ''Σουπιωνάς'' στη Νέα Ιωνία - έκπτωση 76%!!!!
- 59€ για ένα (1) δίπλωμα μηχανής κατηγορίας Α, Α1, Α2 με 14 ώρες πρακτικά μαθήματα και 11 ώρες θεωρίας, αρχικής αξίας 250€
139€ για ένα (1) δίπλωμα αυτοκινήτου με 25 ώρες πρακτικά μαθήματα και 21 ώρες θεωρίας, αρχικής αξίας 450€
Τι αγοράζετε:
 • Aπολαύστε τη χαρά του μέσου μεταφοράς που επιθυμείτε με ένα σύστημα εκμάθησης που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες του κάθε υποψηφίου!!
 • Τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα διδασκαλίας με τέλεια εποπτικά μέσα για σωστή και ασφαλή μάθηση!!
 • Το κουπόνι των 59€ για δίπλωμα μηχανής κατηγορίας Α, Α1, Α2 περιλαμβάνει:
  - 14 ώρες πρακτικά μαθήματα
  - 11 ώρες θεωρίας
 • Το κουπόνι των 139€ για δίπλωμα αυτοκινήτου περιλαμβάνει:
  - 25 ώρες πρακτικά μαθήματα
  - 21 ώρες θεωρίας
 • Μάθετε να οδηγείτε σωστά με πλήρη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε μια σχολή με πολυετή πείρα και μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαρτίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  Κουπόνι των 59€: ένα (1) δίπλωμα μηχανής κατηγορίας Α, Α1, Α2 με 14 ώρες πρακτικά μαθήματα και 11 ώρες θεωρίας
  Κουπόνι των 139€: ένα (1) δίπλωμα αυτοκινήτου με 25 ώρες πρακτικά μαθήματα και 21 ώρες θεωρίας
 • Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται παράβολα και έξοδα παράστασης. 
  - Για τη μηχανή: παράβολα 60€, εξέταστρα 160€
  - Για το αυτοκίνητο: παράβολα 118€, εξέταστρα 260€
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαραίτητη η επικοινωνία με τη Σχολή Οδηγών Σουπιωνάς (Πλατεία Παναιτωλίου 8, Ν. Ιωνία) στο 21118410016972421533 για την άμεση εξυπηρέτησή σας.
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Παρασκευή 11.00 - 14.00 & 18.00 - 21.00.
 • Το κουπόνι σας πρέπει να εκτυπωθεί και να προσκομισθεί στην επιχείρηση την ημέρα της επίσκεψής σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
Σχολή Οδηγών Σουπιωνάς

Πλατεία Παναιτωλίου 8
Nέα Ιωνία - Αττική
2111841001 - 6972421533Σχολή Οδηγών Σουπιωνάς
Η Σχολή Οδηγών Σουπιωνάς ιδρύθηκε με το όραμα να επιτύχει την άρτια εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών τόσο από πλευράς θεωρητικής κατάρτισης, όσο και από πλευράς τεχνικής οδήγησης. Διδάσκοντας την κυκλοφοριακή αγωγή, τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, και την απαραίτητη Μηχανολογία σε συνδυασμό με την οικονομική, οικολογική και ασφαλή οδήγηση (Eco-Driving) συμβάλλοντας έτσι στην οδική ασφάλεια και την προσπάθεια για την μείωση εκπομπών ρύπων και των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, καθώς και στον περιορισμό της ηχορύπανσης και των τροχαίων ατυχημάτων. Η φιλοσοφία της Σχολής είναι, οι επιτυχόντες νέοι οδηγοί, να αποκτούν δίπλωμα, αλλά και ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων το οποίο να μεταφράζεται σε άριστη και ασφαλή οδική συμπεριφορά. Για την επίτευξη αυτού του στόχου δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή εκμάθηση και κατανόηση του χειρισμού του κάθε οχήματος από τον υποψήφιο, καθώς και η γνώση της οδήγησής του, κάτω από διάφορες συνθήκες κυκλοφορίας (αστική περιοχή, κύριοι δρόμοι προτεραιότητας, λεωφόροι, ισόπεδοι-ανισόπεδοι κόμβοι, μέρα-νύκτα) και όχι μόνο στην συνήθη εκπαίδευση, στην περιοχή που γίνονται οι εξετάσεις.