Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 85%
Κέρδος: 85,1€
14,9€
από
έκπτωση
κέρδος

100€
85%
85,1€

Η προσφορά έληξε
21
Αγορές

Online Μαθήματα για Κινέζικα ή Ρώσικα για Αρχάριους σε προσφορά!

14,9€ για Online μαθήματα για Κινέζικα (τα μαθήματα γίνονται στα ελληνικά) ή Ρώσικα (τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά) για αρχάριους, με απεριόριστη πρόσβαση έως την ολοκλήρωση των Α1 & Α2 και πιστοποίηση ολοκλήρωσης των μαθημάτων από το "oneLEXpa", αρχικής αξίας 100€
'Εκπτωση 85%!!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Online μαθήματα για Κινέζικα (τα μαθήματα γίνονται στα ελληνικά) ή Ρώσικα (τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά) για αρχάριους, με απεριόριστη πρόσβαση έως την ολοκλήρωση των Α1 & Α2 και πιστοποίηση ολοκλήρωσης των μαθημάτων από το "oneLEXpa"!
 • Απεριόριστη Πρόσβαση έως την Ολοκλήρωση των Επιπέδων Α1 & Α2 και με πιστοποιητικό ολοκλήρωσης των μαθημάτων!
 • Περιλαμβάνεται δωρεάν IQ Test!
 • Η εταιρεία δημιουργεί συνεχώς νέα Online Σεμινάρια, με τα οποία κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αρχίσει την εκπαίδευση του σε ορισμένο τομέα, αλλά και να διευρύνει τις γενικές γνώσεις του. Προσφέρει και αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων προφίλ, ενδιαφέροντα παιχνίδια και εκπλήξεις, καθώς και συστήματα chat!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαρτίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: Online μαθήματα για Κινέζικα (τα μαθήματα γίνονται στα ελληνικά) ή Ρώσικα (τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά) για αρχάριους.
 • Email επικοινωνίας: clients@onlexpa.com  
 • Τρόπος ενεργοποίησης:
  - 1.Αφού λάβετε το κουπόνι σας, μπείτε στο  www.onlexpa.com , επιλέξτε τη γλώσσα που επιθυμείτε, και κάντε εγγραφή.
  - 2.Στη συνέχεια επιλέξτε το "Online Chinese Course" ή το "Online Russian Crourse" και εισάγετε τον Αριθμό Κουπονιού στο πεδίο "Κωδικός προώθησης".
  - 3.Ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί μέσα σε 6 ώρες
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
onLEXpa.com

-
Αθήνα - Αττική
-


Ιστοσελίδα


onLEXpa.com
H εταιρεία `Lex Partners` συνέχεα δημιουργεί νέα και ενδιαφέροντα Online Σεμινάρια, με τα οποία κάθε πελάτης της εταιρείας μπορεί τόσο να αρχίσει την εκπαίδευση του σε ορισμένο τομέα, όσο και να διευρύνει τις γενικές γνώσεις του.

Η εταιρεία προσφέρει και αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων προφίλ. Σας περιμένουν ενδιαφέροντα παιχνίδια και εκπλήξεις, καθώς και συστήματα chat, που θα μπορείτε να βρείτε στο προφίλ σας. - η εταιρεία `Lex Partners` διεξάγει μηνιαία και δίμηνα Online Σεμινάρια.

Τα υλικά στο σύστημα ενεργοποιούνται αυτόματα κάθε επόμενη εβδομάδα, αρχής γενόμενης από την ημέρα Ενεργοποίησης του προφίλ σας.