Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 56%
Κέρδος: 41€
32€
από
έκπτωση
κέρδος

73€
56%
41€

Η προσφορά έληξε
91
Αγορές

32€ για αγορά 27 προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας από τα Trofino, τη Νο 1 αναγνωρίσιμη μάρκα βιολογικών προϊόντων

32€ για αγορά 27 προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς χημικά φάρμακα ή λιπάσματα, από τα "Trofino", τη Νο 1 αναγνωρίσιμη μάρκα βιολογικών προϊόντων, που σας φέρνουν σε απόλυτο συνδυασμό τιμής & ποιότητας μια ολοκληρωμένη διατροφική πρόταση αρχικής αξίας 73€.
Έκπτωση 56%
Τι αγοράζετε:
  • Για τη λίστα των προϊόντων που αγοράζετε πατήστε εδώ.
  • Επιλεγμένες ποικιλίες Βιολογικών προϊόντων ανάμεσα σε όσπρια, ρύζια, διαλεχτούς ξηρούς καρπούς, παραδοσιακές γεύσεις ζυμαρικών και πολλά άλλα!
  • Τα νέα προϊόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα και είναι έτοιμα σε τρία λεπτά και είναι κατάλληλα για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.
  • Μια ολοκληρωμένη διατροφική πρόταση που δίνει στον καταναλωτή την Βιο…λογική επιλογή!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • To Deal ισχύει από 28 Μαρτίου 2011 μέχρι 30 Ιουνίου 2011.
  • Το Deal περιλαμβάνει 27 Βιολογικά προϊόντα (συμπεριλαμβάνονται 4 νέα προϊόντα ελληνικής παραγωγής χωρίς γλουτένη).
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα να τα προσφέρει ως δώρο σε φίλους ή συγγενείς.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την αποστολή, στο 210 5574713 ή αποστολή των στοιχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου άμεσα.
  • Η αποστολή εντός Αττικής, Λιβαδειά και Θεσσαλονίκη γίνεται εντελώς δωρεάν, για τις περιοχές εκτός γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη (20 ευρώ με αποστολή Courier και 12 ευρώ με αποστολή μέσω ΚΤΕΛ).
Trofino - Αφοί Αργυράκη
Trofino - Αφοί Αργυράκη

Μακρύ Λιθάρι
Ασπρόπυργος - Αττική
2105574713


Ιστοσελίδα


Trofino - Αφοί Αργυράκη
Το 1923 η εταιρεία ξεκίνησε στην Καλαμάτα με το εμπόριο Δημητριακών, Οσπρίων, και Ρυζιών. Πολύ γρήγορα η εταιρεία επεκτείνεται στο εισαγωγικό εμπόριο τροφίμων και λιπασμάτων και καλύπτει όλη τη Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα. Το 1946 γίνεται το μεγάλο βήμα. Η εταιρεία εγκαθίσταται στον Πειραιά, διατηρώντας το κατάστημα στην Καλαμάτα. Το 1953 με το πέρασμα της ιδιοκτησίας στους διαδόχους και μετονομάζεται σε Αφοί Αργυράκη ΑΕΒΕ. Παράλληλα οι εργασίες της εταιρείας αναπτύσσονται.

Η μακροχρόνια εμπειρία στα όσπρια και ρύζι οδηγεί στην επεξεργασία και τυποποίηση οσπρίων και ρυζιών και το 1969 το εμπορικό σήμα AKIS είναι γεγονός. Την τελευταία 25ετία η εταιρεία εξελίσσεται ραγδαία. Το 1980 αποκτά ιδιόκτητο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο με τμήμα καθαρισμού και αποφλοιώσεις οσπρίων, ορυζάμυλο και τμήμα συσκευασιών. Το 1984 μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία. Το 1989 δημιουργούνται δύο νέες μάρκες. Οι ξηροί καρποί ASTRO NUTS και μέσω εξαγοράς εταιρείας, τα είδη υγιεινής διατροφής trofino. Tο1995 η τρίτη γενιά έρχεται να ενισχύσει τις συνεχείς προσπάθειες για ανάπτυξη. Το 1996 η δραστηριότητα της Αφοί Αργυράκη ΑΕΒΕ επεκτείνετε στον τομέα των ζωοτροφών για κατοικίδια με το σήμα Critters, εκμεταλλευομένη με αυτό τον τρόπο και μέρος των υποπροϊόντων της επεξεργασίας οσπρίων και ρυζιού. Το 1997 ολοκληρώνεται ο εκσυγχρονισμός του εργοστασίου και προστίθεται το τμήμα υγροθερμικής επεξεργασίας ρυζιού, το οποίο τροφοδοτείται ενεργειακά με την καύση βιόμαζας προερχόμενη από το φλοιό του ρυζιού. Έτσι στο εργοστάσιο πλέον, υπάρχει διαχείριση και ανακύκλωση του 90% των «απορριμμάτων». Το 1999 ξεκινά η σταδιακή αλλαγή προσανατολισμού της μάρκας trofino σε προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας. Εκμεταλλευόμενοι, την πλεονάζουσα δυναμικότητα του εργοστασίου και την τεχνογνωσία στο χώρο των τροφίμων, αναπτύχθηκε μια ξεχωριστή γραμμή παραγωγής, για την δημιουργία ποιοτικών και πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων, προσιτών στις διατροφικές συνήθειες του Έλληνα και με κύριο γνώμονα την άριστη σχέση τιμής- ποιότητας. Το 2004 η ενθουσιώδη ανταπόκριση του Έλληνα καταναλωτή στα Βιολογικά προϊόντα της trofino, δίνει το έναυσμα για επέκταση στα ζυμαρικά, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το καφέ και το γάλα. Το 2006, διευρύνετε η ποικιλία των Trofino και πλέον προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή, ξηρούς καρπούς, μέλι, σάλτσες τομάτας, είδη για σαλάτες (μανιτάρια, καλαμπόκι κ.α.) καθώς και χυμούς φρούτων. Μέσα στo 2007, αναπτύσσει την κατηγορία snacks, με γευστικούς πειρασμούς σε πατατάκια και σοκολάτες.

Στο πέρασμα του χρόνου η εταιρεία ακολούθησε τις εξελίξεις της καθημερινής ζωής παραμένοντας όμως πιστή στις διαχρονικές αξίες της ποιότητας και της υγιεινής διατροφής. Στην αυγή του 21ου αιώνα με εγκαταστάσεις 6.500 τ.μ. απασχολώντας πάνω από 40 άτομα και με ένα πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων είναι δίπλα στον καταναλωτή, τον πελάτη, τον συνεργάτη με νέες ιδέες, νέα προϊόντα και σταθερή ποιότητα. Και φτάνοντας στο σήμερα είναι η πρώτη που θα παράγει αυτά τα προϊόντα χωρίς γλουτένη Ελληνικής Παραγωγής.