Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 85%
Κέρδος: 85,1€
14,9€
από
έκπτωση
κέρδος

100€
85%
85,1€

Η προσφορά έληξε
15
Αγορές

Online Μαθήματα Photoshop CS6 & CorelDRAW X6 σε προσφορά!

14,9€ για Online Μαθήματα Photoshop CS6 & CorelDRAW X6 και IQ Test σε πακέτο που περιλαμβάνει Videos από επαγγελματίες, διάρκειας 7 ωρών και απεριόριστη πρόσβαση με τα προγράμματα Photoshop και CorelDraw με τα οποία μπορείτε να κάνετε οπτική επεξεργασία φωτογραφιών και εικόνων, δημιουργία γραφικών, σχέδια, χάρτες και άλλες εικόνες, από το "oneLEXpa", αρχικής αξίας 100€
Έκπτωση 85%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Videos από επαγγελματίες, διάρκειας 7 ωρών με υλικό κειμένου και φωτογραφιών, μεταφρασμένα στα ελληνικά!
 • Απεριόριστη πρόσβαση: Με τα προγράμματα Photoshop και CorelDraw μπορείτε να κάνετε την οπτική επεξεργασία φωτογραφιών και εικόνων, δημιουργία γραφικών, σχέδια, χάρτες και άλλες εικόνες.
 • Θα μάθετε τις πολύτιμες τεχνικές για τη δημιουργία γραφικών bitmap για το web, 3D εικόνες και πολλά άλλα!
 • Το CorelDRAW είναι ένα επαγγελματικό προϊόν για διανυσματικά γραφικά και χρησιμοποιείται πιο συχνά για τη δημιουργία διαφημιστικού υλικού. Με το πρόγραμμα αυτό, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για σχεδίαση σχημάτων, εφέ, διανυσματοποίηση, ευθυγράμμιση, επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, περιοδικά, βιβλία και πολλά άλλα.
 • Τα μαθήματα γίνονται στα ελληνικά!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Απριλίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: Online Μαθήματα Photoshop CS6 & CorelDRAW X6 και IQ Test σε πακέτο που περιλαμβάνει Videos από επαγγελματίες, διάρκειας 7 ωρών και απεριόριστη πρόσβαση.
 • Email επικοινωνίας: clients@onlexpa.com  
 • Τρόπος ενεργοποίησης:
  - 1. Αφού λάβετε το κουπόνι σας, μπείτε στο  http://www.onlexpa.com/gr/ , επιλέξτε τη γλώσσα που επιθυμείτε, και κάντε εγγραφή.
  - 2. Στη συνέχεια επιλέξτε το Online Μαθήματα Photoshop CS6 & CorelDRAW X6 και εισάγετε τον Αριθμό Κουπονιού στο πεδίο "Κωδικός προώθησης".
  - 3. Ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί μέσα σε 6 ώρες
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
onLEXpa.com

-
Αθήνα - Αττική
-


Ιστοσελίδα


onLEXpa.com
H εταιρεία `Lex Partners` συνέχεα δημιουργεί νέα και ενδιαφέροντα Online Σεμινάρια, με τα οποία κάθε πελάτης της εταιρείας μπορεί τόσο να αρχίσει την εκπαίδευση του σε ορισμένο τομέα, όσο και να διευρύνει τις γενικές γνώσεις του.

Η εταιρεία προσφέρει και αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων προφίλ. Σας περιμένουν ενδιαφέροντα παιχνίδια και εκπλήξεις, καθώς και συστήματα chat, που θα μπορείτε να βρείτε στο προφίλ σας. - η εταιρεία `Lex Partners` διεξάγει μηνιαία και δίμηνα Online Σεμινάρια.

Τα υλικά στο σύστημα ενεργοποιούνται αυτόματα κάθε επόμενη εβδομάδα, αρχής γενόμενης από την ημέρα Ενεργοποίησης του προφίλ σας.