Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 92%
Κέρδος: 230€




19€
από
έκπτωση
κέρδος

249€
92%
230€

Η προσφορά έληξε
9
Αγορές

Ετήσιο πακέτο με online μαθήματα ιταλικών για αρχάριους!

19€ για ένα ετήσιο πακέτο online μαθημάτων για εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας (Α1 επίπεδο - για αρχάριους) με 11 ωριαία βίντεο - μαθήματα, με απλή και κατανοητή δομή και δωρεάν σημειώσεις, από τους πιστοποιημένους και έμπειρους καθηγητές του "i-Εκπαίδευση", αρχικής αξίας 249€
Έκπτωση 92%!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Το πακέτο La Lingua italiana Μαθήματα On-Demand αποτελεί μια ολοκληρωμένη και απλή λύση για αρχάριους στην ιταλική γλώσσα, που θέλουν να μάθουν να μιλούν και να κατανοούν τις βασικές αρχές της γλώσσας.
 • Τα μαθήματα του πακέτου είναι βιντεοσκοπημένα και καλύπτουν ολόκληρη την ύλη του επιπέδου Α1. Παρακολουθώντας τα μαθήματα θα μάθετε την ιταλική γλώσσα από τα αρχικά της στάδια (άρθρα, σωστή προφορά) έως και την κατανόηση των χρόνων και απλούς καθημερινούς διαλόγους, όλα τα βασικά γραμματικά φαινόμενα καθώς και πλούσιο λεξιλόγιο.
 • Ακόμη, στο πακέτο αυτό, θα βρείτε πολλές ασκήσεις κατανόησης σε κάθε μία από τις 5 ενότητές του καθώς και ασκήσεις ανακεφαλαίωσης τις οποίες μπορεί να κάνετε και να λάβετε τις λύσεις τους, τελικά τεστ πολλαπλών επιλογών με άμεση αυτόματη διόρθωση λαθών, πλούσιο πρόσθετο υλικό με σημειώσεις για τους κανόνες γραμματικής και λεξιλόγιο.
 • Χαρακτηριστικά:
  - Τα μαθήματα καλύπτουν το επίπεδο Α1 (αρχάριο επίπεδο)
  - Περιλαμβάνει 11 ωριαία βίντεο-μαθήματα
  - Παρέχονται δωρεάν σημειώσεις
  - 12μηνη πρόσβαση στην πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση
  - Παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 30 Μαΐου 2016 (καταληκτική ημερομηνία εγγραφής στο online πρόγραμμα).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά:  ένα ετήσιο πακέτο online μαθημάτων για εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας (Α1 επίπεδο - για αρχάριους) με 11 ωριαία βίντεο - μαθήματα και δωρεάν σημειώσεις.
 • Τρόπος ενεργοποίησης:
  Απαραίτητη αποστολή email με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & το κουπόνι στο info@iekpaideysi.net
  - Στη συνέχεια θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα εγγραφής στην πλατφόρμα και ένα δεύτερο με οδηγίες για την εγγραφή
 • Για οποιαδήποτε απορία παρακαλείστε να καλέσετε στο 6981072600
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
i-Εκπαίδευση

-
Βουλιαγμένη - Αττική
6981072600


Ιστοσελίδα


i-Εκπαίδευση
Είναι το πρώτο φροντιστήριο σύγχρονης διαδικτυακής εκπαίδευσης, με προγράμματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Επίσης, προσφέρει εκμάθηση Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών και Ιταλικών όλων των επιπέδων, προετοιμασία για ενδοσχολικές εξετάσεις και εξετάσεις ξενόγλωσσων πτυχίων, καθώς και μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών σε αλλοδαπούς. Τα διαδικτυακά μαθήματα γίνονται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή χρησιμοποιώντας λογισμικό που παρέχεται δωρεάν για τους μαθητές.