Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 30€
30€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
50%
30€

Η προσφορά έληξε
12
Αγορές

30€ για ένα βιβλίο - λεύκωμα για τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό

30€ για ένα (1) βιβλίο - λεύκωμα για τις αγαπημένες σας ομάδες, με επιλογή από το “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ένα αρχείο, Μία Ιστορία” ή το “ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ ‘71”, με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από τις Εκδόσεις Μίλητος, αρχικής αξίας 60€ και 55€ αντίστοιχα
Έκπτωση έως 50%
Τι αγοράζετε:
 • Ένα πολυτελές βιβλίο - λεύκωμα για την αγαπημένη σας ομάδα!
 • Ένα απαραίτητο βιβλίο για κάθε πιστό φίλαθλο του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού!
 • Το πολυτελές λεύκωμα ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ ‘71αποτυπώνει την πορεία της ομάδας του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε στο Γουέμπλεϋ εναντίον της κορυφαίας ομάδας της Ευρώπης του ’70, τον Άγιαξ, στον Τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης και έγραψε το όνομά της με χρυσά γράμματα στις σελίδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου!
 • Στο πολυτελές αυτό λεύκωμα, καταγράφονται μέσα από φωτογραφίες, ντοκουμέντα και μαρτυρίες, όλα τα γεγονότα εντός και εκτός των αγωνιστικών γηπέδων. Ο αναγνώστης περιηγείται μέσα από στιγμιότυπα και φάσεις από όλους τους αγώνες, μέσα από ιστορικές φωτογραφίες και αρχεία εφημερίδων, στο κλίμα, το σφυγμό και τα σχόλια της εποχής, καθώς και  στην ατμόσφαιρα των πανηγυρισμών και τις συγκινήσεις!
 • Το βιβλίο “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ένα αρχείο, Μία Ιστορία" αποτελεί μια σημαντική καταγραφή του ιστορικού αρχείου του συλλόγου!
 • Σήμερα που ο Ολυμπιακός διαθέτει οργανωμένο ιστορικό αρχείο –σημαντική καινοτομία στο χώρο του αθλητισμού – η δημοσιοποίηση ενός εκτεταμένου τμήματός του κρίθηκε επιβεβλημένη για να μπορέσει το ευρύ κοινό να κατανοήσει καλύτερα την πορεία και τη δράση του Συλλόγου. Μέσα από τη μελέτη του πολυτελούς αυτού τόμου, ο αναγνώστης αποκτά πρόσβαση σε σημαντικά έγγραφα της ιστορικής ομάδας του Πειραιά και ανακαλύπτει πτυχές της μεγαλειώδους ιστορίας του συλλόγου.
 • Δωρεάν αποστολή των βιβλίων σε όλη την Ελλάδα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Απριλίου 2012 (καταλυτική ημερομηνία παραγγελίας).
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή από:
  - To βιβλίο “Ολυμπιακός – Ένα αρχείο, Μία Ιστορία” (150 σελίδες, διαστάσεις 25x34εκ.) 
  - Το λεύκωμα Παναθηναϊκός Wembley‘71” (164 σελίδες, διαστάσεις 28x28εκ.).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του συγκεκριμένου κουπονιού.
 • Απαιτείται τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία με τον εκδοτικό οίκο για την παροχή των απαραίτητων πληροφοριών (ονοματεπώνυμο, κωδικός κουπονιού, διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο 2109702802 ή ηλεκτρονικά στο sales@militos.gr.
 • Διατίθενται 120 βιβλία για τον κάθε τίτλο ξεχωριστά.
Τροία Εκδοτική / Εκδόσεις Μίλητος

26ο χλμ. Λεωφόρου Λαυρίου
Κορωπί - Αττική
2109702802

Ιστοσελίδα


Τροία Εκδοτική / Εκδόσεις Μίλητος
Οι «Εκδόσεις Μίλητος», από την ίδρυσή τους αδιάλειπτα υπηρετούν το χώρο του βιβλίου με προσήλωση στις ποιοτικές εκδόσεις και σεβασμό στον αναγνώστη και τις ανάγκες του.

Η θεματολογία των έργων που θέτουμε σε κυκλοφορία είναι σχετική με την ιστορία και τις παραδόσεις του Ελληνισμού, την τέχνη αλλά και την αποτύπωση της Ελλάδας σε πολυτελή λευκώματα.

Η εκδοτική μας δραστηριότητα είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουν στο παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό σπάνια χειρόγραφα που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, συλλεκτικές εκδόσεις μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας, περίτεχνα λευκώματα με θέμα τον «απανταχού ελληνισμό», αλλά και συλλεκτικά ημερολόγια με πρωτότυπο ελληνοκεντρικό υλικό.

Οι «Εκδόσεις Μίλητος» - ένας δυναμικός ελληνικός εκδοτικός οίκος - καθιερώθηκαν ως ο πλέον αξιόπιστος φορέας για τη διάθεση ποιοτικών εκδόσεων υψηλής αισθητικής, με επιστημονικώς τεκμηριωμένο συγγραφικό υλικό, αλλά και συλλεκτικό χαρακτήρα.