Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 68%
Κέρδος: 27€
12,9€
από
έκπτωση
κέρδος

39,9€
68%
27€

Η προσφορά έληξε
66
Αγορές

Αποκτήστε αυθεντικά ενεργειακά βραχιόλια Bodymax 1200 με -72%!!!

Αποκτήστε το αυθεντικό ενεργειακό βραχιόλι Bodymax 1200 που χαρίζει δύναμη, ευλυγισία και ισορροπία στο σώμα, με επιλογή ανάμεσα σε κλασσικά και καινούργια καλοκαιρινά χρώματα, από την “Bodymax Hellas”, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, κερδίζοντας έκπτωση έως 72%!
- 12,9€ για ένα (1) βραχιόλι Bodymax με παραλαβή στο χώρο σας, από 39,9€ ή
- 22,9€ για δύο (2) βραχιόλια Bodymax με παραλαβή στο χώρο σας, από 79,8€
Τι αγοράζετε:
 • Το αυθεντικό Bodymax 1200 είναι το απόλυτα φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον και δρα καταλυτικά σε όλες τις ανθρώπινες λειτουργίες του οργανισμού, πνευματικές και σωματικές καθώς εξασφαλίζει άμεσα περισσότερη ενέργεια και δυναμική ισορροπία!
 • Ευκαιρία να φορέσετε ένα σύγχρονο και trendy αξεσουάρ - και σε καλοκαιρινά χρώματα -που βασίζει την λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του στην αρχαία γνώση των ανατολικών θρησκειών και φιλοσοφιών!
 • Το Bodymax 1200 είναι το μοναδικό ενεργειακό βραχιόλι που μπορείτε να ελέγξετε την αυθεντικότητα του!
 • Διατίθεται σε μεγέθη XSmall, Small, Medium, Large και ΧLarge και στα εξής χρώματα:
  - Classicμαύρο, άσπρο
  - Summerθαλασσί, ροζ, πράσινο
  - Summer+: διάφανο, πορτοκαλί, χρώμα του δέρματος (bodyskin)
 • Το Bodymax 1200 είναι το πρώτο και το μοναδικό ενεργειακό βραχιόλι που μπορεί να αποδείξει έμπρακτα την αποτελεσματικότητα και την αυθεντικότητα του.
 • Για αυτόν το λόγο το Bodymax 1200 δεν αντιγράφεται και παραμένει το Πρώτο σε Πωλήσεις Ενεργειακό Βραχιόλι σε όλο τον Κόσμο!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 15 Μαΐου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του συγκεκριμένου κουπονιού.
 • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς!
 • To Deal περιλαμβάνει: ένα (1) ενεργειακό βραχιόλι “Bodymax 1200” ή δύο (2) ενεργειακά βραχιόλια “Bodymax 1200” με επιλογή ανάμεσα σε επτά χρώματα.
 • Αφού έχετε λάβει το κουπόνι σας, παρακαλούμε επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα της BodyMax Hellas και δώστε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας (επιλέγοντας το βραχιόλι και το μέγεθος που επιθυμείτε).
 • Συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής και στο πεδίο «Σημειώσεις για την Παράδοση» αναγράψτε τον κωδικό κουπονιού που λάβατε από το Deals365.gr. Επιλέξτε ως Τρόπο Πληρωμής «Τραπεζική Κατάθεση» και αγνοήστε το αυτοματοποιημένο μήνυμα με τις οδηγίες κατάθεσης που θα σας σταλεί, καθώς έχετε ήδη πληρώσει το προϊόν με το κουπόνι σας.
 • Σε κάθε περίπτωση, αν δεν υπάρχει η απαραίτητη εξοικείωση με το Διαδίκτυο μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικώς στο 2104280705.
 • Για κάθε απορία ή τεχνικό θέμα προτιμήστε την επικοινωνία μέσω e-mail (info@bodymax.gr) με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς σε περιόδους προσφορών το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι ιδιαίτερα επιφορτισμένο.  
 • Η αποστολή των προϊόντων παρέχεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα με την ACS Courier και άμεσα από 2 έως 7 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αγοράς του κουπονιού σας.
 • Σε περίπτωση υπερβολικής ζήτησης του προϊόντος ο χρόνος αποστολής ίσως διευρυνθεί στις 10 εργάσιμες ημέρες.
BodyMax Hellas

Ήβης 32-34
Πειραιάς - Αττική
2104520131

Ιστοσελίδα


BodyMax Hellas
Τo BODYMAX 1200, ίσως είναι το καλύτερο Δώρο που κάνατε ποτέ στον Εαυτό σας και τους Φίλους σας. Αξίζει να διαπιστώσετε την απίστευτη διαφορά Δύναμης, Ενέργειας και Αρμονίας που θα έχετε φορώντας το Ενεργειακό αυτό Βραχιόλι.

Το BODYMAX 1200 διατίθεται σε ποικιλία Χρωμάτων. Επιλέξτε το ανάλογο χρώμα για την κάθε στιγμή σας. Επιλέξτε το σωστό μέγεθος έτσι ώστε να αισθάνεστε το βραχιόλι “χαλαρό” στον καρπό σας.

Η ενεργειακή ισορροπία που προσφέρει στο σώμα μας, είναι εμφανής στα πρώτα κιόλας 24ωρα της χρήσης του, με εκπληκτικά αποτελέσματα σε όλες τις αθλητικές αλλά και καθημερινές μας δραστηριότητες, όπως η αύξηση της δύναμης, της αντοχής και της ευστάθειας.

Η Τεχνολογία SuperΝatural

Το νέο Bodymax 1200 με την ενσωματωμένη κατ’ αποκλειστικότητα τεχνολογία Super Νatural, σκοπό έχει να επαναφέρει σε ιδεατά επίπεδα την ενέργεια μας, αντικαθιστώντας με έμμεσο τρόπο τα οφέλη της συχνότητας SRF.
Η τεχνολογία Supernatural, με βάση και τα νέα δεδομένα της επιστημονικής κοινότητας, παράγει και χρησιμοποιεί τα αποτελέσματα της ενεργειακής συχνότητας SRF των 7,83Hz (SRF-Schuman Resonating Frequency) και κατ’ επέκταση τα αυξημένα ανιόντα στον οργανισμό μας. Έτσι φροντίζει για την ροή της μέγιστης ενέργειας και τον καλύτερο συγχρονισμό στο βιολογικό μας σύστημα.
Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά καθώς σταδιακά επανακτούμε περισσότερη Ενέργεια και όλα τα επακόλουθα της Βιολογικής αρμονίας, όπως Δύναμη, Διαύγεια και Ευεξία.